DAGENE FLYR FORT AV GÅRDE TIL HELGENS BLOGGTREFF I TRONDHEIM 😊

Ja, nå er det jammen ikke mange dagene til bloggtreffet som skal arrangeres her i Trondheim skal foregå 😊 Jeg gleder meg kjempemasse til å få møte de som kommer på treffet. Er så utrolig spent på å få møte de ansikt til ansikt 😊
 
 
Jeg har jo blogget noen år, og jeg har faktisk vært superheldig å få møte fem av mine tidligere daværende bloggvenner gjennom årenes løp i ulike sammenhenger 😊 Det har vært kjempekoselig, og bloggvennskapet vi hadde ble noe mer enn bloggvennskap. Jeg fikk meg nye venner som jeg fremdeles den dag i dag har god kontakt med 😊
 
 
Dessverre er det fem av mine daværende bloggvenner som jeg var heldig å møte som ikke blogger mer. De sluttet å blogge fordi de hadde full jobb, familie, barn og fordi de ikke hadde tid til blogging. Det var i hvert fall kjempekoselig å møte mine daværende bloggvenner, og jeg setter kjempestor pris på dem 😍
 
 
Jeg skulle egentlig ha truffet to andre daværende bloggvenner som jeg hadde avtalt å møte som jeg ikke traff. Magefølelsen min sa at å møte de to var totalt galt av meg. Jeg fikk også klare advarsler fra flere av mine daværende bloggvenner om å være ytterst forsiktig å møte de to, for flere ting stemte ikke med dem. I dag er jeg superglad for at jeg valgte å stå over å møte dem. De to blogger heller ikke mer.
 
 
Jeg tror nok flere av oss er spente på å møte hverandre. Vi sitter jo bak en skjerm og skriver våre innlegg og våre kommentarer til hverandre.
 
 
Jeg er normalt sett en sosial person som liker å bli kjent med nye mennesker, og jeg kommer lett i kontakt med nye mennesker når jeg møter dem. I begynnelsen i sosiale settinger kan jeg virke litt sjenert, men når det har gått en stund, og ting har gått seg til blir jeg mer åpen og prater mer.
 
 
Når vi møter nye mennesker har mange av oss mennesker mange tanker som f.eks: “Enn om de vi møter ikke liker oss”? Fasiten ligger jo i oss selv, og det er å være oss selv fullt og helt.
 
 
Jeg vet at helgen kommer til å bli superkoselig, og vi alle kommer til å få oss nye venner som vi ikke har truffet før 😊 Tenk at etter bloggtreffet blir vi ikke bare bokstaver og bilder av oss selv på blogg lengre. Bokstavene og bildene som vi deler av oss selv på våre blogger blir etter treffet levende for oss 😊
 
 
Håper virkelig at været blir bra i helgen. Trenger ikke regn bare oppholdsvær 😊 Det er det minste vi kan be om.
 
 
Tusen takk til pådriveren Kari som har fått til dette treffet ❤😍 Du verden for en jobb du har gjort 😊
 
 
Dette blir riktig spennedne for oss alle sammen 😊 Gleder meg til å møte dere i helgen 😊
 
 
Ønsker å dele noen bilder med dere, som jeg håper dere liker 😊
 
 

Våren er tid for at måsene trekker tilbake til tettbygde strøk, og her i nabolaget ruger nå måsemor på reiret på hustak rundt omkring.

 
 

En måse jeg så i en av parkene i nabolaget som jeg måtte ta bilde av.

 
 

Når våren og mai måned er her, så ser man tydelige vårtegn dag for dag 😍 Her er et bilde av de første løvetennene jeg så da jeg gikk en tur 09.05.2023 😊

 
 

Det stod en liten løvetann 😊

 
 

Ikke noe er så herlig som når knoppene på trærne begynner å bli bli grønne, og våren er en superherlig tid 😍

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “DAGENE FLYR FORT AV GÅRDE TIL HELGENS BLOGGTREFF I TRONDHEIM 😊

 1. Sååå råspennedne da å få møte bloggvenner;)) Tipper dere får det trivelig sammen.

  Det virker som om dere som blogger på blogg.no nå har det trivelig sammen. Og det er godt å lese;)) Nå er det et helt annet miljø enn hva det var. Som en vanlig bloggleser som meg er det koselig å lese bloggene nå.

  Ha en råfin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Ja, det blir kjempespennende, og jeg gleder meg masse 😊

   Ja, jeg personlig synes det er et kjempegodt miljø blant bloggerne på blogg.no, og det er så deilig at den barnslige kranglingen som var på blogg.no er borte. De aller fleste vil ha det hyggelig sammen, og vil ikke ha usaklige diskusjoner og debatter hvor det blir ufred av. Det er det ingen som tjener på. Noen vil kalle det feigt, men jeg synes det er slik det skal være.

   Noen bloggere er jo samfunnsengasjerte bloggere, og de har ofte diskusjoner. Noen av diskusjonene synes jeg er interessante, men hvis jeg føler jeg ikke har noe å si lar jeg være å skrive kommentar.

   Ønsker deg Else Marit-vennen en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge