BILDER FRA FERIEPARADISET VÅRT ❤😊

10.05.2023 reiste jeg på hytta. Siden jeg i det siste har slitt med lav blodprosent og jern har jeg fått beskjed fra fysioterapeuten at det er viktig med hvile. Hvile er like viktig som trening. Derfor reiste jeg på hytta for å være noen dager.
 
 
Jeg var alene på hytta fra 10.05-12.05.2023. Brukte dagene jeg var der til å nyte dagene, nyte det kjempefine været vi hadde og ikke minst kose meg med å gå turer 😊
 
 
Jeg hadde med meg vår eldste abyssinerhunnkatt Nadina. Hun elsker å få være med på hytta vår, og hun storkoser seg. Jeg ser på hele katten at hun bare nyter å ha matmor og matfar sin fulle oppmerksomhet når hun er med på hytta. Da får hun også være i fred for ertekrokene Hera og Elvis.
 
 
12.05.2023 kom mannen min etter. Han reiste med båt fra Trondheim, og videre med tilbringertjeneste med minibuss frem til der vi har hytte. Vi koste oss og nøt helgen i et kjempefint og nydelig vær 😍 Når været var så fint som det var fikk vi klippet gresset og vi fikk gjort en god del arbeid i hagen som å luke bort ugress rundt brudepsirebuskene våre.
 
 
Været var fantastisk, og jeg brukte dagene jeg var der alene til å gå turer og lade batteriene. Hjemme når jeg går turer har jeg alltid på musikk på ørene når jeg går turer, men når jeg gikk turer på hytta så hadde jeg ingen musikk på ørene. Da fikk jeg koblet på alle sansene noe jeg synes er kjempeviktig. Hørte mye vakker fuglesang, nøt lukten av sjø og blomster, og fikk sett hvor vakker, frodig og fantastisk våren er 😍
 
 
Det at jeg kobler på sansene mine hjelper mine kreative evner til å komme frem 😊 På turene mine fotograferte jeg bilder av forskjellige vårmotiver. Ønsker å dele noen av bildene mine med dere, og håper dere liker dem 😊
 
 

På litt over en uke hadde våren kommet mye lengre der der vi har hytte. Trærne var faktisk blitt grønne 😊

 
 

Kirken i nærheten der vi har hytte 😊

 
 

Bilde jeg tok på turen min 11.05.2023 😊

 
 

Dette fjellet kalles for “Indianeren”, fordi det ser ut som en indianer 😊

 
 

Det var kjempeherlig å gå tur, og bare det å åpne sansene mine gjorde at jeg fikk sett våren med nye øyne 😊

 
 

Det var mye hvitveis som blomstret 😊

 
 

Fjorden som ligger ved der vi har hytte 😊

 
 

Værnesfjorden stille og vakker 😊

 
 

Kjempeherlig med vår når alt blir grønt og frodig i naturen 😍

 
 

Grønt og frodig over alt 😍

 
 

Ikke noe er så vakkert som når alt har blitt grønt i nauten om våren 😍

 
 

Hopavågen på Agdeneset dit jeg gikk tur 11.05.2023 😊

 
 

Navnet på veien hvor jeg gikk tur 😊

 
 

Vakkert mønster på skyene og solen som gjemte seg bak dem 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “BILDER FRA FERIEPARADISET VÅRT ❤😊

 1. Åååhhh sååå råfine bilder du har tatt snuppa mi;)) Det ser råfint ut på hytta deres. Heldige dere er som har hytte nær sjøen.

  Jeg elsker også våren. Nå er syrinen i hagen vår i full blomst. Og det er så fint;))

  Ha en råfin ettermidddag;))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Tusen takk for det, og det er kjempekoselig at du likte blogginnlegget mitt 😊

   Da jeg var på dagstur til Oslo forrige onsdag så jeg at syrintrærne i hagene til folk hadde kommet langt, og syrintrær lukter jo nydelig 😊

   Er kjempeglad for at vi har den hytta der, og den er og blir fristedet vårt 😊

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge