TÅLMODIGHETEN MIN SNART SLUTT!!!

Jeg kjenner at tålmodigheten min snart begynner å ta slutt! For snart en time siden skulle jeg logge meg inn på bloggkontoen min, og da fikk jeg beskjed om at bloggen min på blogg.no var stengt! Jeg ringte til sjefen på blogg.no, og sa fra at bloggen min var stengt, og det viste seg at noen hadde ringt inn for å klage på bloggen fordi jeg drev med mobbing! Er det mulig??? Nå begynner ting å gå alt for langt!
 
 
Det er ikke å stikke under en stol at jeg har fått med meg hva som har skjedd med to tidligere bloggere her på blogg.no. Ja, jeg fikk flere tips om at en tidligere blogger her inne har satt folk til å spionere på bloggen min med lupe, for å følge med på hva jeg skriver slik at de får ta meg på noe jeg skriver! Enn å synke så lavt? Hvis det er meningen at du som har satt “spioner” til å overvåke min blogg, så vær så god! Er formålet med spioneringen å få meg og de andre dere overvåker å slutte å blogge, eller til å kvie seg for å blogge? Jeg prøver å heve meg over dette, og jeg blogger videre om det som opptar meg! Ingen skal få ødelegge min glede av å blogge. Blogging skal være moro, og vi bruker fritiden vår til dette! Hva ville du ha gjort dersom noen prøvde å ødelegge din fritidssyssel? Jeg synes heller du skal si det direkte til meg om du vil at jeg skal slutte å blogge, men det er vel du for feig til! Det er stygt gjort å true en blogger til taushet, og fortsetter denne syke spioneringen, så kan det gå så langt at jeg mister gleden totalt ved det å blogge! Så du vet det kommer jeg ikke til å legge ned bloggen min, i hvert fall ikke ennå!
 
 
Jeg vil ikke en gang nevne navnene på de to personene det gjelder, og jeg overser dem begge to! I tillegg holder jeg meg laaaaangt unna bloggene deres!! Selv om jeg overser og holder meg langt unna bloggene deres, så er det lite moro å få en trusselkommentar i bloggen sin, og i tillegg fra en person jeg ikke kjenner eller vet av! Dette prellet fort av meg, men likevel setter det spor, for jeg mister rett og slett lysten til å blogge!
 
 
Nå skal jeg koke meg en kopp te, og kose meg resten av kvelden!:) Ha en fin kveld alle sammen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 thoughts on “TÅLMODIGHETEN MIN SNART SLUTT!!!

  1. Du har all mulig grunn til å være sint nå, for det er en mennskerett! Enn å oppføre seg på den måten da?

    Ikke la deg knekke av Tyra og Kaiapia! Bloggen din er for god til at du skal legge den ned! Hev deg over oppførselen til to store mobbere! De synker lavere og lavere for hver dag, og de dummer seg loddrett ut! Det verste er at de ikke innser det selv. Tyra vikler seg inn i et stort nett full av løgner som hun ikke kommer ut fra, go Kaiapia er på god vei!

    Jeg er rasende på Tyra og på Kaiapia. For større mobbere skal du lete lenge etter!

  2. Jeg leste på bloggen til Kaiapia nå nettopp, og nå er jeg sint! Der sitter Tyra og ler av det som skjedde, og direkte mobber og sjikanerer Gymjenta, Linn og Hakrilas! Jeg tror ikke at hverken Kaiapia eller Tyra kan ha noe som heter samvittighet!

    Jeg vet det er lettere sagt enn gjort å overse dette, for det kommer jo stadig et nytt angrep når det ser ut for å være stille!

    Hakrilas en mobber? Det er ikke en setning her inne på bloggen din, Hakrilas som kan tyde på mobb, og du må få lov til å forsvare deg når du blir utsatt for angrep av Kaiapia og hennes "spioner" og fra Tyra! Tyra er like ansvarlig for dette hun som Kaiapia, for hun støtter fult hva denne Tonje finner på!

    Ikke gi deg, Hakrilas eller noen av dere andre! Fortsett å blogge, og ikke gi opp!

  3. Nå kjenner jeg at også min tålmodighet holder på å ta slutt når det gjelder disse to mobberne Tyra og Kaiapia! Da mener jeg mobbere i ordets rette forstand! På blogggen til Kaiapia setter Tyra og ler av det som skjedde med bloggen din i går, Hakrilas! I tillegg krevre Tyra en unnskyldning fra dere? Den damen må være fullstendig tom for empati!

    Kaiapia står ansvarlig for det som blir skrevet på bloggen sin, og så lenge hun støtter opp om denne Tonje, så er Kaiapia indirekte ansvarlig for det som skjedde med bloggen din i går!

    Jeg vet at det er vanskelig å overse, for som anonym iser, så skjer det en ny ting. Det medfører at du, Linn Elisabeth, Mari, Gymjenta og dere andre plutselig blir minnet på saken!

    Jeg ber deg, Hakrilas, vær så snill å ta kopi av alt som skrives om deg på bloggen til Kaiapia! Hvis du må anmelde Tyra for mobbing og forfølgelse står du sterkt i en rettsak! Ha en fin dag videre:)

  4. Nå får du gi deg! Jeg er er sjokkert og fly forbanna nå! Er bloggen din en mobbeblogg? Tenk å oppføre ringe til bloggansvarlige å få dem til å stenge en blogg på så usaklig grunnlag! Har ikke Kaiapia og Tyra sunket lavt før, så har de gjort det nå!

    Jeg skrev en mail til bloggasvarlige på blogg.no etter at jeg stengte bloggen min, og fortalte at jeg regelrett ble mobbet ut av blogg.no. Bloggansvarlige skrev en koselig mail tilbake til meg hvor han beklaget på det sterkeste at jeg sluttet å ha blogg hos dem, og han kunne fortelle at han hadde fåt mange, og da mente han mange mailer som bekreftet at jeg hadde blitt utsatt for mobbing og trakasering av Tyra! I sin mail til meg skrev bloggansvarlige at Tyra var et STORT problem for blogg.no, og det hadde hun vært i ca. 2 år. Han hadde til og med stengt bloggene til Tyra 2 – 3 ganger, og var lut lei hele damen!

    Nå skal vi ut å kjøre oss en tur rundt øya på Lanzarote:)) Lanzarote er en nydelig øy, men været er ustabilt. Ha en fin dag, Hakrils:)) Ikke legg ned bloggen din! Du har en fin og koselig blogg:))

  5. Fy faen! Unnskyld språkbruken min! Jeg leste Kaiapia sin blogg for å sette meg inn i saken, og der sitter de to psykokjæringene og fryder seg! Det støtter hun Tonje! Jeg hater den kjæringa Tyra og kjæringa Kaiapia! Verre egoister finnes ikke!
    De tror de kan gå fram akkurat som de vil, de truer andre bloggere til taushet, de skremmer vannet av mange bloggere, de mobber, og det verste er at de ikke innser sine egne feil at de er de STØRSTE mobberne noen sinne bloggverden har hatt!
    Hadde Tyra og Kaiapia sittet ved siden av meg nå, hadde jeg filleristet dem, for så sint er jeg nå! Tyra må ha et hjerte av kulde. Det går bare ikke an å være så tom for selverkjennelse som Tyra? Hun fornekter jo alt, og legger all skyld over på alle andre! Jeg må si hun lever i en lettvint verden!
    Jeg tviler i det hele tatt på at Tyra noen gang kommer til å innse sine egne feil i disse sakene, for ALL skyld ligger hos Tyra, og ingen annen! Samme hvor mange linker vi legger ved til alle de bloggerne hun har provosert og kranglet med, så kommer Tyra til å bedåre sin uskyld at det var de som begynte! Selvfølgelig er det alle andre sin feil. Tyra er jo Mrs. Perfect in own person!
    Er det noen som er mobbere er det Tyra og Kaiapia, og i hvert fall ikke deg, Hakrials! Du har en fin blogg, og jeg digger den:)

  6. Jeg er fly forbanna på den helvets kjæringa Tyra! Hun har nå kuttet ut bloggen sin på blogspot, og skriver at hun ikke kommer til å skrive på blogspot lengre. Jeg vil nå se det før jeg tror det, for hun kommer til å kjede seg når hun ikke får krangle, bråke og mobbe andre!

    Hele livet til Tyra består av å mobbe andre USKYLDIGE, krangel og sjikanere. Dagene til Tyra må bestå av å sjekke alle bloggene til deg, Gymjenta, Mari, Linn Elissbeth og andre for å se om hun kan finne på noe som er galt for å hakke på noen.

    Det er faen meg bare ikke Tyra som skal ha ytringsfrihet på bloggne. Alle sammen har ytringfrihet. Det er så forkastelig slik Tyra oppfører seg mot uskyldige personre, og Tyra er skyld helt og holdent alene for at folk diskuterer henne rundt om på bloggene. Hadde hun oppført seg normalt, hadde hun heller ikke blitt diskutert,men det skjønner ikke Tyra!

    Jeg fryder meg grønn over at blogspot kontaktet Kaia og Tyra i går på bloggen til Kaia:) Tror du ikke at Tyra var jævlig frekk i kjeften til hun fra blogspot også? Damemennesket der er ikke sann!

    Fortsett bloggen din, Hakrilas! Den er så koselig:)

    Fortsett bloggingen din, Hakrilas. Du har en koselig blogg, og jeg har fulgt deg siden dag en på bloggen din!

  7. Unnskyld, men hva har dere med om jeg har blogg og hvor den er???
    Og som dere selv sier so har alle ytringsfrihet, ja det har jeg også, heheh.

    Uff for noen unger dere er:DD

  8. Mari: Ja, jeg er sint! Jeg har fått høre at denne Kaia har satt en spion på bloggen min for å følge med deg! Hva i huleste heiteste er det som foregår? Det er jo så sinnsykt og idiotisk å gjøre noe slikt!

    Det damemennesket Tyra er jeg fullstendig ferdig med! Hun ødela en interessant diskusjon som jeg hadde på blogg.no bloggen min, og det var hun som begynte å provosere! Hun hang ut meg offentlig først med fullt navn og full mailadresse, men jeg har bare lagt ut selve mailen som hun æreskrenket en blogger på det groveste med å sende til en offentlig institusjon. I den mailen kommer ikke navnet til Tyra fram, heller ikke hennes mailadresse og heller ikke navnet på den personen det gjaldt!

    Tyra er ute av mitt liv for godt!

  9. Anonym: Ja, godt at flere er våkne for hva som har skjedd her! Er nok enig med alt det du skriver i kommentaren din! De to turtelduene får bare fortsette med sine eventyr!

  10. Ellen: Min også, og jeg er veldig enig med deg i alt du skriver i kommentaren din! Klart Kaiaia er ansvarlig for det som skjer, og hun må personlig stå til ansvar når hun støtter opp om å ha venner som spionerer på bloggene til flere av oss. Det samme gjelder Tyra også! Så lenger hun støtter opp om de idiotiske forslagene til Kaia, så må er også Tyra ansvarlig!

    Jeg mener helt ærlig at jeg er ferdig Tyra, og jeg holder meg langt unna hennes blogger! Likevel er det som du sier at jeg blir påminnet det når jeg får mailer og private beskjeder på innboksen min på blogg.no!

  11. Gymjenta: Ja, det stemmer! Bare ta en titt på Kaiapia sin blogg, så ser du hva hun innrømmer! Helt enig! De har sunket alt for dypt!

    Kos deg fortsatt på Lanzarote!:)

  12. Anita: Tror ikke du er alene om å mene det du gjør nei! Jeg overser begge to damene, og holder meg langt unna bloggene deres! Jeg ødelegger ikke dagen min ved å lese bloggene der!

  13. Linn: Du er ikke alene om å være det nei! Jeg bryr meg faktisk ikke hvor Tyra har blogg, for jeg besøker aldri bloggne til den damen der! For meg så får hun blogge på månen hvis hun vil det!

    Jeg er helt enig med deg! Alle bloggere har ytringsfrihet til å skrive, si og mene det det vil så fremt det ikke er stikk i strid med norsk lov. Likevel er den mobbingen som hun driver med totalt ulovlig! Det beste er å overse Tyra og Kaiapia, men jeg vet det ikke er enkelt!

    Takk for det!:) Jeg fortsetter med bloggingen min!

  14. Tyra: Det er ikke bare du som har har rettigheter på å si hva du mener. Alle sammen, og da mener alle sammen uansett om de er uenige med deg eller ikke har full rett til å si sine egne meninger. Du må bare tåle at folk snakker om deg når synker så dypt og driver med mobbing av uskyldige mennesker som du gjør!

  15. For meg kan ALLE si hva de mener Toril, jeg bryr meg lite om hva folke mener om ditten og datten, Jeg bare står for det jeg selv skriver, og hva stalkerne skriver for dere selv stå for, jeg ryr meg IKKE. Jeg har mirt eget liv og kan IKKE si du er den første bloggen jeg besøker hverdag, heheh
    Ha en fin kveld:)
    Men har jeg vært deg , så har jeg roet leppa litt:)

  16. Tyra: Ja, du kommer ikke inn på min blogg for å skrive stygge innlegg, og bare så du skal ha det helt klart, de som som skriver på bloggen min kan si AKKRUAT hva de vil uten at du har noe med det! Det er ikke bare du som har ytringsfrihet! Dessuten har jeg fått beviser nok for at du står inne for dette med overvåkning av forskjellige blogger! Så du kommer ikke å truer meg! Roet leppa? Er du klar over hva du skriver nå? Tror det er du som skal roe leppa di jeg! Jeg har lagret alt i blogg.no hva du drev på med på blogg.no bloggen min, og den beviser GANSKE MYE av din oppførsel! Et skjevt ord til fra deg, og jeg går til politiet med anmeldelse av deg, og vær trygg! Jeg mener det!

  17. Herregud er den røya så frekk at hun går inn på din blogg å begynner å bråke med deg igjen!!
    Dette mennesket er ikke sann, og så vidt som jeg har lest er hun helt ferdig med å blogge hos deg etter hennes ord!! Men det har vist seg 1000 ganger nå at hun sier en ting og gjør en annen!!
    Som sakt, bry deg ikke om henne!!!
    I mine øyne er hun og veninna de verste menneskene jeg har vært borti!!
    Kaiapia kaller deg Ho Psykopatiske-Kattedama og skal ta deg på å vise frem dyresex på nettet!!

  18. Siv Anita: Tyra greier ikke å la oss være i fred samme hvor mye vi holder oss vekk fra hennes blogger! Jeg makter ikke å besøke bloggen til Tyra og Kaiapia, vil ikke forsøple dagen min med å besøke disse to bloggerne!

    Nå har hun hengt deg ut også! Vet du om hun har hengt ut Linn Elisabeth? I så fall skrev hun bloggen min at hun ville ha beskjed om det stod noe æreskrenkende om henne.

    Nei, jeg bryr meg ikke i det hele tatt! Begynner hun å krangle og bråke på bloggen her, så vet hva jeg gjør!

    Tusen takk for støtten Siv Anita!:)

  19. Ikke bry deg om denne kjæringa. Huff! Ja, jeg så det, Siv Anita at Kaiapia kaldte Hakrilas for psykopatiske kattedamen!

    Det er jo tyranisering og mobbing på grovt plan de Kaiapia, Tyra og denne Tonje driver med! Tyra er ikke noe bedre, for hun støtter opp om Kaiapia, og Tyra er også medansvarlig for det som skjer så lenge hun støtter Kaiapia!

    Stå på Hakrilas! Ikke la deg knekke av de største stalkerne, mobberne og tyranene!

  20. Jeg ser Tyra begynner å bråke med deg igjen? Ikke bry deg i det hele tatt om dette damemennesket, Hakrilas! Jeg har tatt kopi av alt som Kaiapia har skrevet om deg i bloggen sin. Det utrolig stygt gjort det hun kalte deg, Linn Elisabeth, Gymjenta og dere andre i bloggen sin dag! Synes jeg leste en plass at en hvis person ved navn Tyra var sterkt i mot at andre mennesker ble kaldt for øknavn, men at du ble kaldt for psykopatisk, det støtter vel Tyra også. Det at andre blir kaldt med øknavn er vel greit for Tyra, men ikke når hun blir kalt for øknavn!

    Ikke bry deg om Tyra og Kaiapia. Nå mobber de verre enn noen sinne! Jeg har fulgt bloggen din på blogg.no siden dag 1, og det er ikke så mye som en setning som kan kalles mobbing! Klem Mari

  21. Linn: Nei, vet du, denne Tyra byr meg midt i mot, og jeg ER og FORBLIR ferdig med det damemennesket der for GODT!

    Hun skal holde seg langt unna i det hele tatt å skrive på bloggen min!

    Tusen takk!:)

  22. Mari: Jo, hun prøvde seg med et par stygge kommentarer!

    Flott, Mari!:) Setter pris på det!:) Jeg vet at Tyra var sterkt i mot å kalle folk for ting, og folk har fortalt meg at hun har hatt innlegg om det i en av sine blogger. Dersom hun mener at det er ok at Kaiapia kaldte oss med øknavn, og Tyra aksepterer det, er det vel greit at andre kaller henne med øknavn også!

    Jeg har forstått det slik jeg også! Klem tilbake til deg!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge