BILDER TATT 10.09 – 13.09.2014 :)

Bildet ble tatt utenfor Lerkendal Stadion da jeg gikk meg en tur 10.09.2014 🙂

Høsten er kommet lengre, og det er flotte høstfarger å se på trærne ute i naturen 🙂

Inngangen ved Trondheim Døvekirke 🙂

Parken ved St. Olavs Hospital en kjempefin og solfylt septemberdag 🙂

Parken ved St. Olavs Hospital 🙂

12.09.2014 reiste jeg til Oslo sammen min rasekattvenninne Christine. Vi skulle på SWS i Telenor Arena på Fornebu. Da vi stoppet på Alvdal oppdaget vi dette bygget! Bygget er i tilknytning til Aukrustsenteret 🙂

Om kvelden 12.09.2014 kjøpte vi oss lett middag på hotellet der vi bodde, og her er det jeg spiste 🙂

13.09.2014 var Christine og jeg sammen med sibirgjengen og spiste middag. Jeg spiste denne kjempegode hamburgeren, og den var kjempegod 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “BILDER TATT 10.09 – 13.09.2014 :)

 1. Fine bilder du deler med oss 🙂 Jeg synes høsten er en fin årstid, og finest er den når solen skinner. Spesielt på fjellet når solen skinner og alle høstfargene vises i solen. Da er høsten magisk 🙂

  Jeg blir sulten av å se på bildene av maten din. Det så godt ut 🙂

  Du må ha en fin onsdag 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Herlige bilder som viser høsten fra rett side. Og sånn liker jeg høsten jeg også;)) Har du ikke sett den bygningen på Alvdal før? Den var ferdig i juni i år. Men kanskje har du ikke kjørt Østerdalen så mye. Vi så den for første gang da vi kjørte hjem til Trondheim i sommerferien. Da gjorde vi et stopp på Aukrustsenteret.

  Jeg storkoser meg når jeg ser bildeoppdateringene dine snuppa.

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Hverdagen har innhentet oss etter en herlig sommerferie;))My Profile

 3. Takk for titten av mange fine bilder. Kjente godt igjen trærne fra parken til Olav. De er så fine der de liksom lener seg mot hverandre og lager en portal. Koselig å sitte der borte ved den lille dammen og se på fuglene. 🙂
  Mandy Lou recently posted..BrønnøysundMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge