NYE BILDER AV KATTENE TATT NOVEMBER 2014 :)

Godpusegutten Aros <3 :)

Godpusegutten Aros  <3 🙂

 

Godpusegutten Aros slapper av i sofaen <3 :)

Godpuseprinsen Aros slapper av i sofaen <3  🙂

 

Godpusejenta Nadina <3 :)

Godpusejenta Nadina <3 🙂

 

Godpusedronningen Nadina <3 :)

Godpusedronningen Nadina <3 🙂

 

Godpusejenta Dixie Rose

Godpusejenta Dixie Rose <3 🙂

 

Godpuseprinsessa Dixie Rose

Godpuseprinsessa Dixie Rose <3 🙂

 

Siden 02.11.2014 har vi hatt besøk av en kjempeherlig blå abyssinerhannkatt som heter for Ozzcar. Ozzcar er bare kjempeherlig, og for et kjempeflott gemytt han har!

Siden 02.11.2014 har vi hatt besøk av en kjempeherlig blå abyssinerhannkatt som heter for Ozzcar. Ozzcar er bare helt kjempeherlig, og for et kjempeflott gemytt han har!

 

Godpusen Ozzcar

Godpusen Ozzcar <3 🙂

 

Det er på tide med en oppdatering med nye bilder av kattene. Siden 02.11.2014 har vi hatt besøk av en svensk kjempefin og kjempeherlig blå abyssinerhannkatt som heter Ozzcar. Han har et superherlig temperament, og jeg er helt forelsket i ham <3 🙂 Han har smeltet hjertet mitt ja <3 🙂

Dixie har hatt løpetiden, og jeg krysser fingre og tær for at hun er blitt paret, for onsdag 26.11.2014 skal Ozzcar reise hjem tilbake til Sverige igjen. Det er kanskje litt for tidlig å si om hun er drektig, men etter 3 uker bør pattene til Dixie være rosa om hun er drektig. Jeg krysser fingre, tær og labber på kattene for at Dixie er drektig!

Akkurat nå i skrivende stund slapper Nadina av bak vedovnen, og der ligger hun og storkoser seg når vi tenner opp. Både Nadina og Dixie elsker varme fra ovnene, og de ligger tett inntil.

Det blir ikke noen ny utstilling før 31.01 – 01.02.2015, for det er så travelt med forberedelser og øvelse til julekonserter med koret jeg synger i, og med koret jeg dirigerer. Dermed så har kattene en utstillingspause til over jul. Jeg kjenner det kribler etter å være på utstilling, men jeg nå er det julekonserter og juleforestilling som er førsteprioritet. Utstillinger kommer det nok av i 2015 🙂

Både Nadina og Dixie hadde løpetid i okober/november, og Aros som er kastrert fikk det plutselig for seg at han kunne hjelpe småjentene med å prøve å pare dem. Skal hilse å si at “gamlefar” ble som en unghannkatt igjen 😀 Litt av et syn. Nadina og Dixie på sin side var kjempefornøyd med at Aros ville trå til. Nadina ble nesten litt småirritert og fornærmet på Aros da han gikk bort da han ville ha seg en pause. Aros som er 8 år har vært som en kattunge til tider de siste ukene når han holder på. Plutselig kan han få det for seg at han skal løpe frem og tilbake på stua. Det er kjempekomisk å se på 😀

Ellers prøver jeg å slanke Nadina litt. Etter hun fikk E-kullet sitt la hun på seg, og hun har som dommerne sier: “Godt kjøkken hjemme”. Jeg prøver å begrense maten hennes, men det er ikke lett.

Vi prøver alt vi kan å holde soverommet kattefritt, men Nadina synes det er så spennedne å få gå inn der for å legge seg i sengen. I det siste har hun fått det for seg at hun vil prøve å åpne døren selv. Hun hopper opp på dørhåndtaket, og henger seg med forlabbene i dørhåndtaket. Enn så lenge har hun ikke greid å åpne døren inn til soverommet, men hun greier fint å åpne døren innenfra soverommet. Det har vært noen ganger at Nadina får lov til å gå inn på soverommet. Av og til hender det at hun vil ut fra soverommet igjen etter noen minutter. Hvis jeg da ikke har vært i nærheten, har Nadina noen ganger greid å åpne døren fra soverommet selv 🙂 En ting skal sies, og det er at abyssinere er og blir en intelligent rasekatt <3 🙂

Nå er ikke kattene på katteverandaen heller, for det er for kaldt for dem. De gangene de har prøvd seg med å gå ut dit, har de snudd med en gang, og de ser fornærmet på meg akkurat som det er min skyld at det kjøligere i luften 🙂

Igjen vil jeg bare si at jeg elsker kattetrioen vår (Aros, Nadina og Dixie). De har hver sine kjempeherlige personligheter <3 🙂 I tillegg er det kjempesosiale, og elsker å få kos fra oss tobente 🙂

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “NYE BILDER AV KATTENE TATT NOVEMBER 2014 :)

 1. Råherlige bilder av kattene dine snuppa;)) Og Ozzcar er fin. Jeg håper at det blir fine kattebabyer hos dere. Krysser alt jeg har.

  Snuppa vår får til å åpner dører hun. Det er ikke noe problem. Dørene må gå riktig vei. Da hun var kattunge ville hun inn på rommet til ungene. Og hun ga seg ikke før hun fikk åpnet døren. Når hun først greide det fikk vi ikke stoppet henne. Og det er ikke vits i å stoppe henne. For da blir hun sittende å mjaue utenfor døren.

  Hihi;)) Kanskje Aros går tror han er tenåring igjen;)) Du forteller så artig om kattene dine. Og det er artig å lese om dem;))

  Ha en fin fredag;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Hverdagen har innhentet oss etter en herlig sommerferie;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det! Abyssinere er kjempeinteligente når det gjelder å lære seg å åpne dører, og de gir seg ikke før de får det til. Nadina har prøvd og prøvd, og nå får hun til å åpne soveromsdøren fra innsiden på soverommet. Hun har greid å åpne soveromsdøren fra kjøkkenet også

   Det er kjempemorsomt når voksne katter oppfører seg som kattunger. Nå har Aros det med å løpe rundt etter halen sin. Han kan holde på lenge også. Jeg sitter og ler når han holder på sånn.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag vennen 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 2. Veldig nydelige bilder av pusenurkene dine;=) Blå abyssinere er veldig fine. Du går en spennende tid i møte nå, og jeg håper for din del at du får et nytt abyssinerkull med små pelsballer å kose deg med;=)

  I likhet med Ofmariel koser jeg meg mye når jeg leser om abyssinerne dine. Jeg synes jeg ser dem for meg;=) Hahaha;=) Moro å lese om Aros da. Jeg synes jeg ser ham for meg.

  Hos oss åpner to av våre dørene. En stund var det så ille at vi måtte snu dørhåndtankene slik vi gjorde da barna var små. De kom seg inn på rom hvor de ikke skulle være.

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig å høre at du likte bildene mine 🙂 Jeg elsker jo å dele bilder av kattene mine, og det motiverer meg kjempemasse med slike positive tilbakemeldinger 🙂

   Når det gjelder å åpne dører er det bare soveromsdøra Nadina får til å åpne, men da kun inne fra soverommet. Det har hendt at hun har fått til å åpne døren fra kjøkkenet for å komme inn på soverommet. Hun gir jo seg ikke.

   En ting er sikkert, og det er at abyssinere er kjempeinteligente rasekatter 🙂

   Aros har det nå med å løpe rundt etter halen sin, og han løper rundt og rundt. Det er jo en form for lek, men jeg må le når han holder på sånn.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 3. Fine bilder du viser av kattene, og jeg synes kattene dine er fine. De er så tillitsfulle, for hver gang jeg kommer på besøk har jeg en av kattene dine i faget. De bryr seg ikke om de ikke kjenner meg.

  Sånn gjør også Maco når vi får besøk, og det er ikke alle som liker å få en katt i fanget på den måten. Det er noen av omgangsvennene våre som er redd for katter på samme måte som noen er redd for hunder. Når vi vet vi får besøk av noen som er skeptisk på Maco, tar vi ham ned fra fanget hvis han prøver seg. Du skal se hvor fornærmet og lei seg han blir. ¨

  Bildet av den blå hannkatten var fin 🙂 Jeg håper det blir noe av daten mellom ham og Dixie 🙂

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Setter kjempestor pris på slike kjempefine tilbakemeldinger, for det motiverer meg til å fortsette å ta bilder av kattene og andre ting som jeg legger ut 🙂

   Jeg synes de fleste rasekatter er tillitsfulle når det kommer gjester på besøk. Nei det er ikke alle som liker å få katter i fanget. Det jeg ikke liker er når gjestene dytter dem bort på en hard måte. Jeg har opplevd det også, men da blir jeg sint. Enten så skal gjestene som kommer på besøk hjem til oss akseptere at kattene er i huset. Hvis de er redde for kattene så tar vi kattene ut fra stua slik at de kan være på et annet rom. Det at folk er redde for katter må man bare akseptere på samme måte som det finnes folk som er redde for hunder. Dessverre er det ikke alle hundeeiere som tenker over det, for de har lett å si: “Ja men hunden er ikke farlig”. Er man redd hund, så er man redd hund. Det samme gjelder de som er redde for katter.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 4. Fantastiske fine bilder av kattegjengen din 🙂 Bildet av Dixie tok du på rett tidspunkt der hun sitter og slikker seg rundt munnen 😀

  Den gjesten deres var nå bra fin også da. Ut fra bildene ser han snill og god ut. Det er noe med øynene hans som gjør at jeg liker ham ved første øyekast.

  Du må ha en fin fredag 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Jeg setter kjempestor pris på slike tilbakemeldinger, for det motiverer meg til å fortsette å legge ut nye bilder 🙂

   Ja Ozzcar er kjempenydelig, og du aner ikke hvilket kjempepherlig temperament han hadde 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge