BILDER FRA KONSERT MED CAROLA HÄGGKVIST I OSLO KONSERTHUS 08.02.2015 :)

Søndag 08.02.2015 var dagen endelig kommet for konsert med min store ungdomsidol som jeg digget på 80-tallet, nemlig Carola Häggkvist 🙂 I 1983 etter hun ble kjent med sangen “Främling” begynte jeg å samle på bilder av Carola som jeg limte inn i utklippsbøker. Alt av bilder i ukeblader, musikkblader osv ble klippet ut, og limt inn i disse bøkene. Jeg hadde plakater på rommet med Carola, og jeg var også med i fanklubben til Carola i noen år. Ikke minst kjøpte jeg alle kassettene med musikken hennes 🙂

Da min venninne gav meg julegave med konsert med Carola Häggkvist lot jeg meg ikke be to ganger, for drømmen har alltid vært å oppleve en konsert med henne. Tenk at det fikk jeg 🙂 Her kommer noen bilder som jeg tok før, under og etter konserten 🙂

Billetten til konserten 🙂

 Ute i gangen hadde de et område hvor de solgte T-skjorter og CD’er av Carola 🙂

Meg selv i Oslo Konserthus før konserten 🙂

Carola Häggkvist på scenen i Oslo Konserthus 🙂

Carola Strålte på scenen, og hun fikk med seg publikum i salen 🙂

Carola fremstod som en ekte og ærlig artist som hun alltid har vært 🙂

På slutten av konserten sang Carola de populære sangene sine fra 80-tallet 🙂

Da Carola sang sangene fra 80-tallet stod publikum i Oslo Konserthus og sang med for full hals 🙂

Etter konserten fikk de som ønsket lov til å ta bilder av Carola, og noe heldige utvalgte fikk autografen hennes 🙂 Her er et bilde av Carola som jeg tok etter konserten 🙂

I tillegg fikk jeg autografen til Carola på et bilde, og den skal jeg ta godt vare på 🙂

Carola Häggkvist synger sangen “Främling” i Oslo konserthus søndag 08.02.2015 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “BILDER FRA KONSERT MED CAROLA HÄGGKVIST I OSLO KONSERTHUS 08.02.2015 :)

 1. Så mange fine bilder da. Carola har mye fin musikk som jeg liker, og jeg har sansen for hennes julesanger jeg.

  Jeg skjønner godt at konserten var en stor opplevelse å være på. Du blir jo på en måte revet med. Morsomt at du fikk autografen hennes, og til og med nærbilde av henne. Har du landet nå eller? Det vil kanskje ta en stund for Torilmora lander etter konserten med idolet sitt 🙂

  Du må ha en fin onsdag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Den var en kjempetopp konsert! Carola er så ekte, ærlig, karismatisk og sprudlende artist på scenen, og hun hadde så mye å gi til oss som satt i salen 🙂

   Den autografen var kjempemorsomt å få! Skal ta godt vare på den ja 🙂 He, he, he 😀 Har landet, men jeg glemmer nok ikke den konserten med det første 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 2. Åh hærregud så heldig du e som ha vør på konsert med ho. Æg syns Carola e flenk og æ lika nån av sangan hennes.

  Æg kan tenke mæg at du syns det va stort å få vær på konsert med ho sida du har hatt ho som idol i så mange år.

  Det va kult å sjå bildan fra konserten 🙂

  Æg ønska dæ ein fin ettermiddag 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Jeg har alltid likt Carola sin musikk, og Carola som artist fra den dagen hun slo igjennom for fullt under melodi grand prix i 1983.

   Det har alltid vært en drøm å få oppleve en konsert med Carola, men det har aldri falt seg slik, men endelig fikk jeg det 🙂

   Hun var ekte, ærlig, sprudlende, magisk, karismatisk, og engasjerende på scena under konserten 🙂

   Ønsker deg en en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

 3. Fy fader så heldig du er som fikk oppleve Carola live i konserthuset;)) Og du kan tro jeg ble litt småmissunelig på deg da du sendte snapchat og bilder på instagram og facebook. Den som hadde vært der du.

  Hihi;)) Jeg husker du drev og samlet på bilder av Carola da du var 17-19 år gammel. Har du billedsamling din enda? Jeg husker godt plakatene dine av Corla og Limahl som du hadde på veggen på rommet ditt hjemme. Artige minner og tenke tilbake på. Og artig for deg som var en stor fan av henne å få oppleve henne synge på konsert.

  Ha en fin dag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Godt nytt år;))My Profile

  • Ofmariel: Hi, hi, hi 😉 Føler meg kjempeheldig jeg også ja 😀 Det var en kjempestor opplevelse å få vær på konsert med henne. Du skulle ha vært der vennen! På scena var hun engasjerende, ærlig, sprudlende, varm og karismatisk. Hun fikk med seg publikum på en kjempefin måte. I Oslo konserthus kan nok noen konserter bli litt for stive, men Carola fikk løsnet opp på det 🙂

   Hun har vært idolet mitt siden 1983. Jeg husker jeg så på den svenske melodi grand prix finalen hos slektningene våre i 1983 da vi var der på vinterferie, og etter det begynte jeg med en gang å samle på bilder av henne. Ja da. Jeg har utklippsbøkene med bilder av Carola fremdeles, og de passer jeg godt på 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 4. Kjekt å få oppleve konsert med Carola 🙂 Ja du var heldig synes jeg. Ha ha ha 😀 Jeg ler godt, for på billetten står det at det var forbud mot å ta bilder og lyd. Du har jo gått amok med kameraet ser jeg, og det haglet jo inn med snap chat fra deg før, under og etter konserten på søndag. Avslørt 🙂 Det var kjent å få snap chat fra deg vet du 😉

  Komisk at Ofmariel nevnte dette med at du var fan av Carola da du gikk på gymnaset, og jeg vet jeg har sett samlingen din med utklippsbøkene med bilder av henne. Jeg husker hver gang vi var ute og kjørte bil hadde du på kassetten med Carola på full styrke. Jeg samlet på alt som hadde med Limahl jeg. Det var en kjekk type ja :9

  Fin kveld ønskes deg 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Ja det var en kjempestor opplevelse å få oppleve konsert med Carola live i Oslo Konserthus. Hun var engasjerende, sprudlende, varm, karismatisk og ærlig, og hun fikk med seg publikum på en kjempeflott måte 🙂 Carola fikk løsnet opp på stemningen i Oslo Konserthus, for i Oslo Konserthusk kan jo kanskje det bli fort stivt.

   He, he, he 😀 Når jeg så de ved siden av meg på samme rad, på radene bak oss og mange folk i salen sitte med mobiltelefonene sine så tenkte jeg for meg selv at jeg også tok sjansen på å ta bilder. Vaktene sa at de var ikke så strenge på hennes konsert med denne regelen.

   Mannen min ertet meg litt for nettopp dette han også 😀 He, he, he 😀

   Jeg har nok utklippsbøkene fremdeles, og de har jeg tatt godt vare på. Samlet jo på alt stoff om henne fra hun var med i melodi grand prix i 1983 til 1988/90 en gang, og jeg har kjøpt flere cd’er og kassetter med musikken hennes.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  • Catzy: Tusen takk for det vennen! Du er ikke alene som har kommentert det foto- og opptaksforbudet nei 😀 Mannen min ertet meg for det han også 😀

   Når jeg så nesten alle sammen på radene bak meg, og på samme rad som oss sitte der og ta bilder og filme med mobiltelefonene sine så gjorde jeg det jeg også. Vaktene sa de ikke var så strenge på en slik type konsert.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge