BILDER TATT 09.02.2015 I OSLO FØR HJEMREISEN TIL TRONDHEIM :)

Det er bedre med en papegøye på skulderen, og en katt godt plassert i armkroken enn en papegøye i magen til katten! Papegøyen til venninnen min vet godt hvordan hun skal erte sibirkatten Baloo ja 🙂

Baloo slapper av i sofaen 🙂

Mandag 09.02.2015 kl.12.00 møtte jeg barndomsvenninnen min, og vi tok oss en kaffe sammen før jeg skulle reise med toget hjem til Trondheim 🙂

Jernbanetorget. Bildet er tatt utenfor Oslo S.

Jernbanetorget. Bildet er tatt utenfor Oslo S.

Jernbanetorget med Oslo City og inngangen til Byporten sett fra Oslo S.

Bildet tatt utenfor Oslo S, og viser Oslo Galleri som er bussterminalen i Oslo.

Bildet er tatt uten for Oslo S.

Inne på Oslo S. Mye folk, og ikke minst mange tiggere!

Perrongen og spor nr.17 og 18 på Oslo S.

Bildet er tatt fra perrongen før togavgang, og Operahuset vises rett fram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “BILDER TATT 09.02.2015 I OSLO FØR HJEMREISEN TIL TRONDHEIM :)

  • Gro Elisabeth: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere som følger meg på facebook, instagram og på bloggen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  • Diva Andrea: Åh ja vennen! Hadde en kjempeherlig helg i Oslo sammen med gode venner som jeg setter kjempestor pris på <3 🙂 Oslo er en kjempekoselig by å besøke, og jeg har jo mange venner som bor der, samt mange rasekattvenner som jeg også kjenner som bor der. Dessverre når man er på en slik tur må man bare prioritere hva man får tid til, og dessverre får man ikke til å treffe alle.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 1. Det er artig å se din fine bildene dine snuppa mi;)) Det ble ikke så verst det bildet du har lagt ut av meg. Og det verste jeg vet er å se bilder av meg selv. Men dette var en av de bedre. Hva med det bildet vi tok av oss sammen?

  Bra turen hjem gikk fint. I dag er eldstejenta syk med feber og vondt i kroppen. Hun var hjemme fra skolen i dag. Mange unger i klassen er også syke. Og det er tid for influensa. Det er bra det er vinterferie neste uke.

  Min nest eldst storesøster og ungene kommer på besøk hit til oss. Og det blir kost;))

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Godt nytt år;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Det setter jeg kjempestor pris på 🙂 Du var jo kjempenydelig som alltid på bildet som jeg tok! Det bildet vi tok av oss sammen ble uklart og grumsete, og ikke til å legge ut på nettet i det det hele tatt! Hun dama som tok bildet av oss måtte ha beveget mye på kameraet når hun fotograferte oss.

   Det var i alle fall kjempekoselig å treffe deg vennen <3 🙂

   Huff da 🙁 Håper datteren din er friskere igjen nå. Så kjempekoselig at du får besøk av den ene søsteren din og tanteungene dine 🙂 Det blir kjempekoselig 🙂 Du må hilse dem så mye 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 2. Kanonfine bilda igjen av dæg. Det kult å sjå alle de fine bildan din og æg kosa mæg stort.

  Ønska dæg ein fin ettermiddag 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Det er kjempekoselig at dere som leser bloggen min liker bildene jeg legger ut, og det gir meg stor motivasjon til å fortsette å ta bilder 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

 3. Du har jammen meg tatt mange fine bilder da du var i Oslo, og det er kjekt å se alle bildene du har tatt. Jeg synes bildet av fuglen på skulderen og katten i armkroken var et morsomt blinkskudd 🙂

  Kjekt å se det herlige bildet av søta mi Ofmariel 🙂

  Du er utrolig flink til å fotografere, og bildene dine er blitt bedre og bedre med årene. Kjekt å se dem alle sammen både her på bloggen din, og på andre steder hvor jeg følger deg 🙂

  Fin kveld ønskes deg 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Igjen tusen takk for kjempekoselig kommentar på bildene jeg legger ut, og du aner ikke som det motiverer meg.

   He, he, he 🙂 Da papegøya Chilli satt inni håret og katten lå i armkroken måtte jeg forevige øyeblikket 🙂 Det var et situasjonsbilde som må foreviges der og da 😀

   Synes det bilde av vennen vår var kjempefint jeg <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 4. Det var koselig å komme inn på bloggen din å se flere fine bilder som du har tatt 🙂 Fint bilde av godpia vår 🙂 Det bildet av henne var fint. Har du sett. Er fuglen og katten gode venner? Jeg har hørt at fugler og katter kan bli venner.

  Da har jentene vinterferie, og de reiser med onkelen og søskenbarna sine til Åre for å kjøre snowboard og slalom. De reiser på søndag, og de kommer hjem på torsdag. Jeg skal jobbe mandag, tirsdag torsdag og neste helg. Ikke så mye vinterferie på meg nei.

  Du må ha en fin fredag, og god helg til deg, mannen din og kattene 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det!

   Ja ikke sant? Hun var kjempenydelig på bildet <3 🙂

   Om papegøya Chillig og katten er gode venner? Vel, ikke helt. Jaktinstinktet til katten kobles fort inn ja, men på dyrebutikken sier de at de kan bli gode venner. Det kan ta litt tid og tilvenning da.

   Så kjempekoselig at jentene får være med søskenbarna sine og broren din på vinterferie 🙂 Tipper de koser seg ja 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 5. Jeg har kost meg veldig å se alle de flotte bildene du har tatt mens du var i Oslo, og du har greid å fange stemningen og opplevelsen du har hatt;=)

  Hyggelig at du møtte godjenten vår når du først var i Oslo;=)

  Det er dagens høydepunkt å lese bloggen din, og se på alle de flotte bildene du deler. Bilder liver opp på en blogg.

  Ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

 6. Catzy: Tusen takk for det vennen! Du aner ikke hvor mye det betyr med responsen dere gir meg på bildene jeg tar, og det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere på facebook, instagram og bloggen 🙂

  Det var kjempekoselig å treffe Ofmarielvennen når jeg først var i Oslo <3 🙂 Vi hadde det kjempekoselig, pratet og lo. Tiden gikk jo selvfølgelig alt for fort da, men det gjør det jo i godt selskap 🙂

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

  Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge