EEEENDELIG ER INGAVE’S NADINA DREKTIG :)

Da er det endlig klart, og jeg kan med sikkerhet offentliggjøre at Nadina er drektig 🙂 En venninne i katteklubben tok henne med på flyet til Oslo, og møtte oppdretterne til Nadina på Lillestrøm 06.05.2011. Oppdretterne til Nadina har en kjempelekker hannkatt som heter Rosario som var Nadinas utkårede elsker!:) Nadina fikk løpetiden sin 10.mai, og de paret seg altså 10.05 og 11.05.2011 🙂
 
 
Fredag 03.06.2011 tok jeg nattoget ned til Oslo for å hente hjem Nadina, og det var kjempeherlig å få hjem Nadina igjen 🙂 De andre kattene våre savnet Nadina mens hun var borte. Corvette prøvde seg å gjenerobre “dronningtronen” mens Nadina var borte, men måtte gi den fra seg til Nadina da hun kom hjem igjen 🙂
 
 
Gjett om kattene våre ble glade da de så at Nadina kom hjem? Det første de gjorde var å snuse på Nadina, og de tok kjempegodt i mot henne!:) Nadina fant fort tilbake til plassene sine som hun hadde før hun reiste, og man skulle ikke tro at hun hadde vært borte i 4 uker 🙂
 
 
10.06.2011 hadde jeg Nadina med til veterinæren hvor jeg tok ultralyd av henne for å være 100% sikker, og jo da, Nadina er drektig!:) Hun har termin 17.juli 🙂 Jeg krysser fingre, tær og labber for at fødselen går bra!
 
 
Åhhh jeg gleder meg som et barn til kattungefødselen 🙂 Dette blir D-kullet mitt, og navn på bokstaven D har jeg mer eller mindre klart 🙂 Jeg vil ikke røpe noe navn ennå før fødselen er over.
 
 
Nadina har vært i fin og god form foreløpig under svangerskapet. Hun spiser som en hest, hun sover mere og ikke minst så er pattene hennes rosa. I denne drektighetsuken Nadina er inne i, som er den 5 veier fostrene ca. 5 g. De er ca. 4,7 cm lang. Fostrene har utviklet klør, snuter, øyne og ører.
 
 
Jeg kommer tilbake med mer oppdateringer utover drektighetsperioden til Nadina med bilder osv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “EEEENDELIG ER INGAVE’S NADINA DREKTIG :)

  1. Nei så artig;)) Grattis! Håper alt går bra med fødselen til Nadina. Artig med kattunger. Ingenting er så søte og herlige som små kattunger;)) Fikk du vite antallet også?

    Jeg gleder meg til å høre mere om hvordan det går. Og hvis jeg skal tippe kommer det mange søte kattungebilder på facebook;))

    Stor klem fra Ofmariel

  2. Ååh så gøy!! Gleder meg til å følge med drektigheten og kattunger på bloggen din! Alldeles nydelige katter Toril! 🙂

    Ha en fortsatt fin uke !

  3. Oj, så spennende. Gratulere 🙂
    Blir artig å følge med på ja 🙂

    Måtte le litt da hun tok tilbake tronen sin da hun kom hjem igjen 😉
    Gleder meg til flere bilder. Ha en flott onsdag 🙂
    Bloggklem Gro

  4. Åh det var morsomt å høre:) Gratulere så mye:) Jeg gleder meg til å følge med fremover både på bloggene dine og ikke minst på facebooken din. Du kan være sikker på at vi kommer på besøk når kattungene er født.

    Ha en fin torsdag snuppa:)

    Stor klem fra Irenesola

  5. Det blir spennedne og morsomt:) Det skal bli morro å følge med videre på bloggen din, og hvordan det går med Nadina.

    Jeg har mer eller mindre bestemt meg for at jeg kommer til Trondheim torsdag 28.juli og blir til 01.august. Tar meg en langhelg, og kommer til å bo hos Irenesola:) Jeg håper jeg kan få gleden av å treffe Nadina og kattungene hennes når jeg først er i Trondheim.

    Du får ha en fin ettermiddag:D

    Megaklem fra Mona Elisabeth

  6. Jeg stiller meg i køen over gratulantene;=) Gratulerer;=) Gøy at Nadina er drektig. Ja, du MÅ oppdatere med bilder om hvordan det går med Nadina.

    Ønsker deg en fin helg;=)

    Stor klem fra Catzy

  7. Ofmariel: Tusen takk for det!:) Jeg gleder meg kjempemasse til kattungefødselen, og jeg krysser fingre, tær og labber for at alt går bra!

    Du skal være sikker på at det kommer masse oppdateringer etter hvert i form av tekst, bilder og videoer på begge bloggene mine på blogspot, på kattehjemmesiden, facebook og på den personlige bloggen jeg har på den nye hjemmesiden min!:)

    Jada jeg fikk vite antallet, men det vil jeg holde hemmelig til fødselen er overstått!

    Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld vennen min!:)

    Stor klem fra Toril

  8. Carina Josefine: Tusen takk for det!:) Jeg kommer til å oppdatere etter hvert, og jeg krysser fingre, tær og labber for at kattungefødselen går bra!

    Tusen takk for kjempekoselig kommentar på bloggen min!:)

    Ønsker deg en kjempefin torsdags kveld!:)

    Bloggklem fra Toril

  9. Gro: Tusen takk for det!:) Jeg gleder meg kjempemasse til kattungefødselen, og jeg krysser fingre, tær og labber for at alt går bare bra!

    Den damen der tok tilbake dronningtronen sin rett etter hun kom hjem. Corvette måtte ned på 2.plass hvor hun var før Nadina dro!:) Det skjedde heldigvis under fredelige omstendigheter!:)

    Ønsker deg en kjempefin torsdags kveld!:)

    Bloggklem fra Toril

  10. Irenesola: Tusen takk for det!:) Jeg gleder meg kjempemasse til kattungefødselen, og du og ungene er selvsagt hjertelig velkommen på besøk for å ta en titt!:) Jeg krysser fingre, føtter og labber for at fødselen går bra!:) Nadina er frisk, hun spiser masse og er kjempekosete!:)

    Ønsker deg en kjempefin torsdags kveld!:)

    Stor klem fra Toril

  11. Mona Elisabeth: Tusen takk for det!:) Jeg gleder meg kjempemasse til kattungefødselen, og krysser fingre, tær og labber for fødselen går bra!:)

    Gleder meg kjempemasse til du kommer til Trondheim, og det skal bli kjempekoselig å treffe deg igjen!:)

    Ønsker deg en kjempefin torsdags kveld!:)

    Stor klem fra Toril

  12. Annmi: Tusen takk for det!:) Jeg gleder meg kjempemasse til kattungefødsele, og det vil komme masse bilder og videoer etter hvert!:)

    Kram från Toril och kattene!:)

  13. Catzy: Tusen takk for det!:) Jeg gleder kjempemasse til kattungefødselen, og krysser fingre, tær og labber for at fødselen går bra!

    Oppdatering vil skje med bilder, tekst og videoer på bloggene mine her på blogspot, kattehjemmesiden min, den personlige bloggen min jeg har på min nye personlige hjemmeside og selvfølgelig på facebook!:)

    Jeg ønsker deg en kjempefin torsdags kveld!:)

    Stor klem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge