14 thoughts on “MITT LILLE LAND – MARIA MENA

  1. Sangen der er blitt sterk for meg! Jeg gråter når jeg hører sangen og ser de sterke bildene på videoen;((

    Takk for at du la den ut!

    Stor klem fra Ofmariel

  2. Hver gang de har spilt denne sangen på TV kommer tårene mine:( Det er sterke bilder på denne videoen som har festet seg på netthinnen til oss alle sammen.

    Jeg tror sangen er blitt stor trøst til oss alle i Norge etter den ufattelige terrorangrepet i Oslo og på Utøya.

    Ha en fin dag snuppa mi:)

    Stor klem fra Irenesola

  3. Ufattelig trist! Videoen her inneholder bilder som en aldri glemmer! Vårt lille land er i stor sorg!
    Takk for hilsen! -Margit-

  4. Æg grin hver gang æ høre den sangen her å som Malys krok si inneholder den bilda som æg aldri gløm.

    I går satt æg foran tvn å grein da æg så minnemarkeringa på Rådhusplassen. På jobben så har vi gidd hverandre klemma og fortalt at vi e glad i hverandre. Vi kan vær glad førr at vi e Norsk, og gjett om æg e stolt av landet vår:)

    Du får ha en fin kveld sjøl om det e dempa steming:)

    Bloggklem fra S.E

  5. Synes det er litt "rart" å høre sangen, med det den innebærer. Men det er en NYDELIG sang. Skulle ønske sangen varte litt lenger.

    Ha en fin kveld 🙂
    Bloggklem gro

  6. Ofmariel: Sangen er også blitt kjempesterk for meg også, og med de grusomme bildene vi aldri vil glemme!:(

    Det er kjempegodt å se hvor hele Norge står sammen på tvers av religion og kultur! Jeg er kjempestolt over å bo i Norge nå!:)

    Ønsker deg en kjempefin torsdag Ofmarielvennen!:)

    Stor klem fra Toril

  7. Irenesola: En kjempenydelig sang med sterke bilder til ettertanke gjør at jeg gråter hver gang jeg hører og ser denne videoen!:( Det hele har vært så uvirkelig, og jeg føler jeg har gått på siden av meg selv i flere dager nå!

    I går var jeg på Trondheim Torg hvor jeg la ned 3 roser, og det var en stille og beveget stemning der. Folk tenkte det akkurat det samme tror jeg.

    Ønsker deg en kjempefin torsdag Irenevennen!:)

    Stor klem fra Toril

  8. Malys Krok: Ja videoen inneholder bilder som vi aldri kan glemme, og jeg gråter hver gang jeg hører denne sangen!:( Tror vi trenger en slik sang som en trøst og terapi for oss.

    Jeg har gått på siden av meg selv hele siden fredag, og i går var jeg på Trondheim Torg ved statuen og la ned 3 roser. Det var en stille og beveget stemning der. Folk tenkte det samme!

    Ønsker deg en kjempefin torsdag!

  9. S.E: Det gjør jeg også. Jeg gråter hver gang jeg hører sangen og ser de sterke bildene!:( Det er bilder vi aldri kommer til å glemme, og som vi heller aldri skal glemme! Nå er det viktig å stå sammen, ta vare på hverandre og bry seg om hverandre.

    Ønsker deg en kjempefin torsdags ettermiddag!:)

    Stor bloggklem fra Toril

  10. Gro: Det som har skjedd har vært så uvirkelig, og jeg har på en måte gått på siden av meg selv i sjokk, sinne og sorg over det som skjedde i Regjeringskvartalet og på Utøya!:(

    Sangen tror jeg hjelper til med folk sine følelser! Sangen er kjempenydelig!

    I går var jeg på Trondheim Torg og la ned 3 roser, og det var en underlig og stille stemning der. Folk tenkte det samme som stod rundt støtten!

    Snakket med et ektepar fra Tyskland som syntes det var kjempetrist det som hadde skjedd, og de gav meg en klem som trøst!

    Ønsker deg en kjempefin torsdag!:)

    Bloggklem fra Toril

  11. Myrte: Sangen er kjempefin, og det hele blir kjempesterkt når jeg hører sangen og ser de grusomme bildene fra terrorangrepet!:(

    Jeg tror kanskje vi trenger denne sangen og de bildene for å hjelpe oss i sorgen. Siden fredag har jeg gått på siden av meg selv. Jeg har hatt hele følelsesregisteret som sjokk, vantro, sinne og sorg.

    Jeg er kjempestolt over å bo i Norge når jeg ser den rause omtanken vi har med hverandre alle sammen! I går var jeg på Trondhiem Torg, og jeg la ned 3 roser ved statuen. Det var en stille og beveget stemning, og folk tenkte akkurat det samme!:(

    Et ektepar fra Tyskland kom i snakk med meg, og de syntes det var kjempetrist det som hadde skjedd. De gav meg en klem før jeg gikk!

    Ønsker deg en kjempefin torsdag!:)

    Bloggklem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge