FOTOGRAFBILDER AV FOTOMODELLEN NADINA <3 :)

På Trønderkatten sin utstilling var det en proff fotograf tilstede som fotograferte kattene. Fotografen heter Maria Westling, og bor i Umeå i Sverige. Dere kan besøke hjemmesiden til Maria her: http://www.wmartphoto.se

Hun hadde rigget seg til i en av garderobene i Autronicahallen hvor hun hadde et fotostudio. Alle utstillere som ønsket fikk lov til å bestille tid til fotografering.

Jeg hadde lenge tenkt på å ta ordentlige fotografbilder av kattene mine, og dette var en gylden mulighet til å få tatt bilder av dronninga vår 🙂

 

Her er fotografbildene av Ingave’s Nadina:

Godpusedronningen vår Ingave’s Nadina 🙂 Fotograf: Maria Westling.

Fotografbilde av Nadina tatt av Maria Westling 🙂

Fotomodellen Nadina 🙂 Fotograf: Maria Westling

Godpusedronningen Nadina hos fotografen 🙂 Fotograf: Maria Westling

Nysgjerrige Nadina følger med på hva fotografen holder på med 🙂 Fotograf: Maria Westling

Det var disse bildene jeg falt pladask for da jeg skulle velge meg fem bilder 🙂 DPersonlig synes jeg Maria fikk frem personligheten til Nadina som type, den nysgjerrige pusejenta vår som følger med på hva som skjer.

Til dere som har dyr, anbefaler jeg dere på det varmeste å få en profesjonell fotograf til å ta bilder.

Mange dyr blir sikkert engstelige når de kommer inn i et fotostudio, men fotografene som kan å fotografere dyr vet akkurat hva de skal gjøre for å få bildene bra. Dersom hunden/katten din er alt for engstelig å reise bort til et fremmed sted, er det mange fotografer som kommer hjem til eierne for å fotografere dyrene. Hjemmemiljøet er mer tryggere.

Jeg synes det var kjempegøy å få tatt proffe og kjempefine bilder av Nadina, og jeg har bestemt meg at jeg skal fotografere Dixie på klubben min (KKMN) sin utstilling i juni. Ønsker gode bilder av henne også.

Gå inn på hjemmesiden til Maria Westling for å ta en titt på bildene hennes: http://www.wmartphoto.se

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “FOTOGRAFBILDER AV FOTOMODELLEN NADINA <3 :)

 1. Nadina er fantastisk vakker 🙂 Og for noen utrolig flotte bilder av Dronningen da !!! Dyktig fotograf…ikke vanskelig å se at vedkommende vet hvordan man skal fange dyrets personlighet 🙂 Ha en riktig god helg vennen..Stoor klem 🙂
  Diva Andrea recently posted..Det gjør noe med meg….My Profile

  • Diva Andrea: Tusen takk for det! Ja Maria er en kjempeflink å ta bilder. Har sett flere bilder hun har tatt av katter, andre dyr og mennesker, og hun er kreativ når hun tar bildene sine. I tillegg får hun frem katten slik at man kjenner igjen katten som type. Det er en kunst å få fanget dyrets personlighet i bilder 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag vennen 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Lillja: Tusen takk for det! Det var disse bildene jeg falt pladask for da jeg så dem første gangen, og når hun greide å få frem personligheten til Nadina i bildene var det ingen tvil 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Ja Maria er en kjempeflink fotograf, og hun får frem dyrets personlighet gjennom bildene. Det var det første jeg så da jeg så bildene av Nadina, og jeg tenkte: “Dette er og blir Nadina” 🙂

   Jeg anbefaler på det varmeste å fotografere Lucia ja, for du har et kjempebra minne for livet. Bildene man selv tar er ikke i nærheten av det en proffotograf tar.

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Fantastsike bilder av Nadina <3 Da jeg så bildene dine på facebook i går ble jeg sittende lenge å se på dem alle sammen, for jeg forelsket meg i bildene.

  Første uka av mai skal vi ta fotografbilder av jentene, og de vil ha med seg Macco på bildene. Det sa fotografen ja til. I begynnelsen var jeg skeptisk til forlaget fra døtrene våre om at de ville ha med katten på bildet, men etter jeg snakket med fotografen så ombestemte jeg meg. Vi skal samtidig ta familiebilde, og Macco skal få være med på bildene 🙂

  Du må ha en fin fredag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding 🙂

   Så kjempegøy da, og morsomt at Macco skal få lov til å være med på bildene. Naboene våre der vi bodde før hadde hundene deres med på konfirmasjonsbildene av døtrene sine, og også på familiebildet de tok. Det ble kjempefint 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Ofmriel: Tusen takk for det! Da jeg fikk bildene på mail var det første som slo meg at hun hadde fått frem personligheten og typen til Nadina, og det er en kunst å få til. Hun er kjempeflink fotograf!

   Det anbefaler jeg deg å gjøre, for du vil få et minne for livet 🙂

   Ønsker deg en kjemepfin søndag vennen 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Catzy: Tusen takk for det! Dommerne også liker “looken” til Nadina, og ikke minst fargen hennes 🙂

   Det er kjempeherlig å få skikkelig fotografbilder tatt av proffotograf, for de bruker riktig lyssetting. Maria som tok bildene er kjempedyktig, og jeg har sett flere av hennes bilder av katter som hun har tatt.

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge