GRATULERER MED SEIEREN TIL SVERIGE OG 8.PLASS TIL NORGE I FINALEN I ESC :)

Gratulerer til Sverige og Måns Zelmerlöw med 1.plass med sange “Heroes” i finalen Eurovision Song Contest 🙂

Gratulerer også til Mørland og Debrah Scarlett med en kjempelfott 8.plass i finalen i Eurovision Song Contest med sangen: “A Monster Like Me” 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “GRATULERER MED SEIEREN TIL SVERIGE OG 8.PLASS TIL NORGE I FINALEN I ESC :)

 1. Det va den bæste sangen som vann og sangen tel Sverige va knallfin. Æg syns også Norge sin sang va bra. Det va mine topp 3 som kom øverst på resultatlista 🙂

  Æg ønska dæg ein fin ettermiddag 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Det er jeg helt enig, og den svenske sangen var kjempefin, og en verdig vinner 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril

  • Mona Elisabeth: Jeg også. Da jeg hørte det svenske bidraget på torsdagen sa jeg at den kom til å vinne, og det gjorde den 🙂 Syntes ellers at Russland sin sang var kjempefin, og selvfølgelig Norge sin sang 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Kost innlegg snuppa mi;))

  Jeg har fridag i dag og i morgen. Klassen hvor jeg underviser og en klasse til er på overnattingstur sammen kontaktlærerne sine og to foreldrekontakter. Elevene reiste i dag. Og de kommer tilbake i morgen kveld.

  Vi satt også å så på eurvison. Og jeg hadde Sverige som favoritt. Hørte sangen først i kvalifiseringen på torsdag. Og da sa jeg at den sangen kom til å vinne. Det gjorde den;)) Mørland og Scarlett gjorde en fin innsats. Og de skal være fornøyde med resultatet;))

  Ha en fin dag;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Dagen før dagen;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det vennen 🙂 Så kjempeherlig med noen fridager da nå på våren. Regner med elevene har hatt en kjempefin tur 🙂

   Jeg er helt enig at Sverige vant vel fortjent i år. Russland sin sang heiet jeg også på, og selvfølgelig Norge 🙂 Det var et kjempebra resultat, og vi har jo fått bra plasseringer de siste årene i ESC 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :)¨

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Den beste sangen i melodi grand prix i år var Sverige helt klart. Jeg tippet Norge blant de ti beste, og jeg synes vår sang var fin fra da jeg hørte den i den norske finalen 🙂

  Det morsomste med grand prix er alle klærne de har på seg og showet rundt sangene. Jeg blir mer opptatt av det enn å høre på sangene.

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Det er jeg helt enig i, og da jeg hørte det Svenske bidraget i semifinalen så tenkte jeg med med en gang at den kom til å vinne. Jeg heiet ellers på Russland, og selvfølgelig på Norge 🙂

   Ja enkelte av artistene og danserne deres har kostymer som bare får meg til å sitte å måte, og andre har kjempefine og lekre kjoler 🙂 Showet under hvert enkelt nummer er også kjempegøy å se på 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Det var veldig hyggelig at du la ut disse to sangene her;=) Norge sin melodi var veldig fin, og de Norske artistene som sang sangen gjorde det veldig bra. Jeg hadde Russland og Sverige som mine to største favoritter, og begge landene gjorde det bra;=)

  Det ble en spennende og jevn avstemning til nesten siste slutt;=)

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen! Jeg ble inspirert av Eurovision Song Contest, og ville dele disse to videoene 🙂 Da jeg hørte Sverige sitt bidrag i semifinalen var jeg temmelig sikker på at den kom til å vinne, og det sammen med det Russiske bidraget. Jeg tippet også Norge blant de 10 beste, og en 8.plass er jo kjempebra da 🙂

   Ja avstemningen var kjempespennende fordi det var så jevnt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge