HILS PÅ MIN NYE LILLE “KANELBOLLE” S*SKIMMERDAL’S ELVIS <3 :)

Det er en kjempestor glede for meg å presentere vårt nye familiemedlem i katteflotten S*Skimmerdal’s Elvis <3 🙂 Han er født 22.02.2015, og er nå litt over 3 måneder gammel 🙂 Fargen hans er sorrel som er en slags kanelfarge.

Etter at Aros døde, har det vært tomt etter ham, og savnet etter ham har vært kjempestor <3 🙁 Derfor var ikke valget vanskelig da jeg fikk høre at Elvis var ledig 🙂 Drømmen min har lenge vært å ha en sorrelkatt, fordi jeg synes sorrelfargen er kjempenydelig 🙂 Det som er kjempegøy, er at Aros er tipp, tippoldefar til Elvis, så genene til Aros er i Elvis <3 Aros lever videre i Elvis <3 🙂

Søndag 24.05.2015 reiste jeg til Åre (ca.2 1/2 time fra Trondheim), og der skulle jeg møte ei som heter for Caroline. Hun kom kjørende fra Umeå, fordi hun skulle på ferie hos sine foreldre. Caroline hadde med seg Elvis til meg.

Da jeg kjørte til Åre hadde jeg 1000 elefanter i magen av spenning! Dagene før han skulle komme sneglet seg sakte av gårde. Det var kjempestor stas å få overlevert Elvis. Caroline fortalte at Elvis hadde protestert og gitt lyd fra seg på turen fra Umeå til Åre. I transportburet skulle han ikke være! Da jeg begynte å kjøre hjem fra Åre til Trondheim begynte Elvis med en gang prate høylydtd, men etter en stund la han seg ned for å slappe av 🙂

Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å ta lille Elvis på badet. Der fikk han slappe av og roe seg ned, spise og drikke. Etter et par timer tok vi ham på stua slik at han kunne få treffe de andre kattene. Vi hadde fått et godt råd å la ham være i transportburet med burdøren igjen, men Elvis hadde helt andre planer…. 🙂 Han ville ut. Dixie og Nadina var skeptiske på den lille nykomlingen.

Så tok vi Elvis ut av buret, og Dixie var rask til å gå inn i buret for å snuse der. Både Nadina og Dixie freste og knurret mot lille Elvis. Det er ikke så rart! Når voksne katter ser en kattunge, ligger det i naturen at de skal passe seg for en kattemor. En kattemor er beskyttende mot kattungen sin.

Elvis var trygg. Han gikk rundt på stua med halen rett i været, snuste og gjorde seg kjent rundt i leiligheten. Da han hadde gjort det, gikk han i kattedoen for å sette fra seg lukten der, før han snuste videre rundt om i leiligheten. Vi lot transportburet stå på stua, og tok av døren, slik at Elvis kunne gå ut og inn som han selv ville. I transportburet lå det to pledd som Elvis hadde lukten sin på, og det er Elvis sin trygghet 🙂 Elvis malte høyt når vi koste med ham <3 🙂 Han ble hodestups forelsket i å leke med en lekemus. Den jaget og kastet han omkring 🙂 Når han ble sliten gikk han inn i transportburet for å slappe av.

Både Dixie og Nadina freste mot ham nr de gikk forbi ham, men de angrep ham ikke!

Jeg hadde bestemt meg for at Elvis kunne få være alene på badet om natten for at han skulle få slappe av, og jeg hadde gjort klart kattedo, vann og mat. Elvis ville slett ikke være alene om natten, så jeg måtte ta ham inn på stua til Nadina og Dixie. Jeg var skeptisk for hvordan dette ville gå. Da jeg stod opp i går lå Elvis og koste seg inne i transportburet sitt, og han kom lykkelig ut med halen i været. Da gikk han rett på kjøkkenet, og bort til matfatet og spiste tørrfòr 🙂

I går fortsatte Elvis å gjøre seg kjent hos oss. Han vet godt hvor maten er, han går i kattedoen, og han fant fort ut at det kan komme noe godt fra kjøleskapet 🙂  Elvis lekte mye med musa si, og fikk en ny leke som han likte kjempegodt. Han ble enda mer tryggere og tryggere utover dagen 🙂

Nadina og Dixie var fortsatt avmålt i forhold til ham, og de freste og knurret mot ham hvis han kom for nært. De skal jo sette seg i respekt slik at Elvis skjønner at de er eldre enn ham. Elvis på sin side tar gjerne igjen ved å frese og knurre tilbake han også, og han er ikke skåret fra tungebåndet 🙂 Nadina og Dixie gir bare beskjed om hvem det er som bestemmer i huset. Elvis får lov av Nadina og Dixie til å spise tørrfòr fra matskålene på kjøkkenet, og han får også lov til å kose med oss. Knurringen og fresingen til Dixie og Nadina mot Elvis vil gå over av seg selv, og de vil bli tryggere på ham når han begynner å lukte “rett” 🙂

I går kveld da vi la oss holdt Elvis på å leke med lekemusen sin, men i dag tidlig da jeg stod opp lå ikke Elvis inne i transportburet sitt som jeg hadde trodd, men han lå i det ene hjørnet av sofaen, og i det andre hjørnet av sofaen lå Nadina på puta si <3 🙂 Det er slike små fremskritt som skjer i tilvenning mellom katter i en katteflokk og en ny kattunge som man får.

Elvis er en kjempeherlig liten “kanelbolle”, og han maler når han får kos <3 🙂 Det som er kjempebra, er at han er så selvsikker som han er, og han tar seg ikke fem flate øre for å si fra ved å frese tilbake til småjentene 🙂 Han har høyt aktivitetsnivå hvor han kan leke lenge med lekene sine før bryteren blir slått av, og han blir trøtt og må sove. Elvis spiser kjempegodt, og han er glad i mat. Jeg er sikker på at Elvis kommer til å bli en stor kosegutt <3 🙂 Han har allerede smeltet hjertet mitt <3 🙂

Det er også viktig når man får en kattunge å huske på de andre kattene. De får også sine daglige doser med kos, og det liker de kjempegodt <3 🙂 De må få lov til å si fra at det er de som er sjefene i huset, og Elvis må finne sin plass i flokken. Denne innkjøringen har gått bra 🙂 Det er alltid spennende å få en ny kattunge inn i en katteflokk, men med tålmodighet går det bra til slutt! Første bud er å ta tiden til hjelp. Nadina og Dixie vil kanskje frese og knurre mot Elvis i 3-4 uker, men når han lukter riktig, og småjentene blir trygge på ham da vil også fresingen og knurringen opphøre.

 

Her får dere se de første bildene jeg har tatt av lillegutt Elvis:

Det første bildet jeg tok av lille Elvis første kvelden <3 🙂 Her er han sliten og trøtt etter en dag i nytt hjem med mange inntrykk 🙂

 

Trøtt Elvis har krøllet seg sammen, og sovnet 🙂 Bildet er tatt den første kvelden (24.05.2015).

I går (25.05.2015) fikk jeg tatt noen skikkelige bilder av lille Elvis, Elvis lot seg mer enn gjerne fotografere 🙂

Elvis satte seg like så godt i kjempefin modellposisjon slik at matmor kunne fotografere 🙂

Lille godgutten Elvis <3 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “HILS PÅ MIN NYE LILLE “KANELBOLLE” S*SKIMMERDAL’S ELVIS <3 :)

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det 🙂 Han er bare helt kjemepnydelig, og for en trygg liten sjel han er <3 🙂 Elvis har gått rett hjem til hjertet mitt ja 🙂 Jeg skal ha en fotoshout i kveld, og da kommer det flere bilder på bloggen min i løpet av morgendagen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 1. Grattis med ny kattunge snuppa mi;)) Åhhhh såååå søt han er;)) Du greide det bra å holde dette hemmelig for oss. Jeg skjønte at noe var på gang da du hadde oppdatert statusen din på facebook at det var 1 dag igjen.

  Det er artig at Aros er på stamtavlen til Elvis. For da får du på måte tilbake Aros igjen;))

  Ha en fin dag;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Dagen før dagen;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det vennen 🙂 Han er bare helt kjempeherlig, og han har gått rett hjem til hjertet mitt <3 🙂 He, he, he 😀 Ja det greide jeg 🙂 Mange skrev privat melding til meg på facebook hvor de hadde mistanke om hva det var, men jeg latet som ingenting 🙂

   Elvis er en trygg liten kattunge, og han er full av kattungeenergi <3 🙂

   Ja ikke sant! Det var derfor jeg takket ja til ham, for det er kjempegøy å få tilbake egne gener 🙂 Ja eg får tilbake Aros på en måte <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Hærregud førr en nydelig liten kattunge <3 Æg smelta heilt av bildan og kerr fin han e <3 Æg får si gratulerer med ny katt og æg rægna med det kommer mange bilda av han og de andre kattan din 🙂

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det 🙂 Han er bare kjempeherlig, og han har gått rett i hjertet mitt <3 🙂 Elvis er full av kjempeherlig fart og energi som en kattunge skal være 🙂 Ja vær trygg 🙂 Det kommer flere bilder av både Nadina, Dixie og Elvis 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg videre 🙂

   Purr, purr og stor bloggklem fra Toril og kattene

 3. Morsomt at du har fått deg ny abyssinerkattunge, også så søt han er <3 Jeg fulgte med deg på snapchat på søndagen, og spekulerte på hvorfor du snappet at du var på Stjørdal. Jeg trodde du skulle på svenskhandel på Storlien jeg, men da du snappet at du hadde med deg Elvis i buret i bilen ble jeg overrasket 🙂

  Jeg tar meg en tur innom før eller etter jobb en dag i neste uke for å hilse på den lille guttepusen 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det 🙂 Ja Elvis er kjempeherlig, og han har allerede nådd helt hjem til hjertet mitt <3 🙂 He, he, he 😀 Det var flere som lurte på hva som var i gjære når jeg var så hemmelighetsfull som jeg var 😀 Got you 😀

   Bare ta en tur for å hilse på energibunen 🙂 Vi reiser bort på onsdagskveld, og kommer hjem torsdagskveld. Skal i begravelse til onkelen til mannen min.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Dette var veldig gøy å lese da jeg leste oppdateringen din og så på bildene på facebook, instagram og snapchat;=)

  Han er veldig fin, og haken hans er veldig bra. Jeg synes fargen på ham ser varm og fin ut. Sorrel er en fin farge.

  Veldig fine bilder av fotomodellen;=)

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen 🙂 Jeg fant ut at jeg ville oppdatere snapchaten, facebook og instagrammen da jeg skulle hente ham, men jeg skulle ønske jeg kunne oppdatert litt mer.

   Han er kjempefin. Til å være så ung har han kanonfarge, han har kjempebra hake og han er bare kjempeherlig <3 🙂 Det eneste er ørene som er litt høyt oppe, men de vil komme ned når han får mer bredde som voksen 🙂

   Elvis har allerede gått rett hjem i hjertet mitt, og ha er full av energi og fart hele dagen <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og og helg videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Lillja: Tusen takk for det 🙂 Han er bare kjempeherlig, trygg og selvsikker liten kattungegutt som har nådd rett inn hjertet mitt <3 🙂

  Jammen er det fart her til tider, for han er full av fart og energi 🙂

  Ønsker deg også en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg 🙂

  Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge