VIKTIG GJESTEINNLEGG SKREVET AV HEALTH DIVA!!!!

Dette innlegget jeg nå vil dele på bloggen min er skrevet av min bloggvenn Health Diva: http://healthdiva.blogg.no/1434664305_vil_du_jobbe_med_lind.html?utm_source=achoo&utm_content=popularpost

 

Les dette blogginnlegget som Health Diva har skrevet:

Jeg finner bare ikke ord, og jeg er helt målløs! Dette er så avskyelig, motbydelig, hjerterått og kvalmt. Slakte hunder for å servere hund som mat! Er det mulig???

Jeg skjønner meg heller ikke på de som leverer fra seg hunder til “Farmen Frank” til dette formålet heller jeg da! Nå håper jeg at dette innfallet fra “Farmen Frank” kan stoppes!

Håper i likhet med Health Diva at så mange som mulig kan engasjere seg i dette for å få satt en stopper for denne dyremishandlingen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “VIKTIG GJESTEINNLEGG SKREVET AV HEALTH DIVA!!!!

 1. Hærregud æg finn ikkje ord. Den mannen dær gjør alt førr å provoser med påfunnan sin. Æg skjønna mæg ikkje på dæm som har lovt og gi han hund. Æg håpa førr Guds skyld at dyevernsorganisasjonan får stoppa det hær førr det her e steike tullat.

  Æg bli kvalm bærre av å læs om det.

  Æg dele innlegget ditt på facebook.

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempefint innspill på blogginnlegget mitt!

   Det er jeg enig i, og han elsker å få folk til å bli irritert og sint. Jeg skjønner meg bare ikke på den mannen, og de som har lovt å levere ham hund! Hvilke oppegående mennesker med normalt vett i hodet gjør det? Jeg bare skjønner det ikke!

   Tanken på at han har tenkt å servere hund gjør meg også kvalm!

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og en fortsatt kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 2. Jeg har bare ett eneste ord å si. Og det er motbydelig og ekkelt stunt fra Frank sin side. Selvfølgelig er det dyremishandling. Og hadde jeg vært hundeeier ville jeg aldri i livet gitt ham hundekjøtt. Jeg misliker den mannen mindre og mindre. Og jeg har null respekt for ham.

  Jeg kommer til å dele innlegget på bloggen min jeg også i løpet av dagen. Vi som tenker på dyrenes vel og ve må stå sammen og fortelle folk hva han er i ferd med å gjøre.

  Ha en fin mandag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bilder fra vår herlige uke i London, og ferieoppdatering;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefint innspill på blogginnlegget mitt fra deg vennen!

   Ja huff! Du må ikke snakke! Motbydelig er det rette ordet!

   Jeg skjønner nå ikke de som har lovt ham hund heller jeg da. Hva tenker de med? Tenker ikke han Frank over at kanskje folk i verste fall kan bli syke hvis de spiser hundekjøtt?

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei fortsatt kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Jeg får veldig vondt av å lese dette, og jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg leste blogginnlegget til Health Diva på facebookgruppa vår.

  Dyrebeskyttelsen må på banen for å stoppe galskapen fra Farmenfrank slik at han ikke får gjennomført denne groteske handlingen.

  Jeg forstår meg ikke på de som har lovt Farmenfrank hundekjøtt heller jeg da. Hvilke mennesker er det? Hvis Farmenfrank gjennomfører grilling av hundekjøtt håper jeg både dyreverntilhengere og mattilsynet dukket opp for å gi ham en lekse slik at han lærer.

  Selvfølgelig er jeg totalmotstander av dette som Farmenfrank vi stelle i stand.

  Du må ha en fin mandags ettermiddag søte deg Torilvennen;=)

  Stor og varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempefint innspill på blogginnlegget mitt fra deg vennen! Jeg ble direkte kvalm og uvel da jeg leste dette første gangen!

   Er helt enig i at dyrebeskyttelsen og mattilsynet må på banen fortest mulig, for dette kan han ikke få lov til å gjennomføre. En klekkelig bot hadde vært på sin plass! Jeg er helt enig med deg at dette er galskap fra A til Å!

   De som har lovt Frank hundekjøtt er i hvert fall ikke oppegående mennesker, men for Guds skyld stopp det avskyelige ideene til Frank! Det må da gå an!

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Jo mer jeg mer jeg leser dette jo mer forbanna blir jeg på Frank. Tanken på å grille hundekjøtt gjør meg kvalm og uvel. Jeg spyr nesten når jeg tenker på det. Æsj!

  Maken til ufordragelig type og PR-kåt type har jeg aldri sett.

  Jeg sier som deg at jeg håper dyrevernet får stoppet ham, og finner ut hvem som gir ham hundekjøtt. Han bruker ikke hjernecellene han har fått.

  Galskapen lenge leve sier jeg.

  Fin, fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefint innspill på blogginnlegget mitt! Det skjønner jeg at du blir. Da jeg leste dette her første gangen måtte jeg bare gå bort fra siden hvor det stod skrevet, og jeg kjente at jeg ble kvalm og uvel bare ved tanken på det han har tenkt å gjøre!

   Jeg håper også at dyrevernet og mattilsynet får stoppet ham fra å utføre dette idiotiske påfunnet sitt, og han fortjener å få høre sannheten omkring dette her!

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 5. Jeg blir stum, og finner ingen ord for hva jeg leser. Dette er en sak for dyrevernet, for det er dyremishandling så det holder. Hva om de som spiser kjøttet blir matforgiftet? Tenker han ikke på det? Hva med trikiner i kjøttet? Det er en grunn til at det ikke selges hundekjøtt i Norge. Det med trikiner i kjøtter er kanskje en av årsakene.

  Jeg mener Frank går alt for langt med sine oppfinnelser for å få oppmerksomhet. Han er en stor kverulant, og han skjønte sikkert at han ville få oppmerksomhet da han gikk ut med at han ville grille hundekjøtt på denne matfestivalen.

  Det må settes en stopper for dumheten hans.

  En fin tirsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempefint innspill på blogginnlegget mitt!

   Så absolutt om det er en sak for dyrevernet, og jeg håper at dyrevernet og mattilsynet får stoppet ham fra å utføre dette groteske, kvalme og avskyelige påfunnet sitt!

   Det er nettopp det! Hva om de som evt. spiser hundekjøttet blir matforgiftet? Det er ren og skjer idioti hele greia!

   Jeg skjønner meg ikke på de som har lovt ham hundekjøtt heller jeg da! Hva tenker de med?

   Huff! Jeg blir kvalm av å tenke på dette her!

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge