OPPDATERING AV DEN KJEMPEFLOTTE UKA I TEKST OG BILDER :)

Jammen er det ikke fredag, og helg igjen. Uka som nå har vært har rast av gårde.

Været har vært varierende med sol, fine temperaturer, litt lommert til tider, overskyet og regn. Akkurat nå tordner det ute!

Forrige lørdag 01.08.2015 var vi 12 stk samlet hjemme hos min tremenning og hennes mann. Været var kjempefint med sol og varme, og det var som bestilt 🙂 Vi fikk kjempegod mat, og vi satt ute i hagen deres og spiste 🙂 Det ble en kjempekoselig ettermiddag og kveld. Vi pratet og lo masse 🙂 Vi er skjønt enige om at vi skal fortsette å være flinke til å ha vennetreff hjemme hos hverandre 🙂

Søndag 02.08.2015 kom venninnen min Anita på besøk 🙂 Hun har nylig kommet hjem etter å ha vært på ferie i Danmark. Det var var kjempekoselig å treffe henne igjen 🙂 Vi drakk te/kaffe, og satt og pratet masse. Anita jobber til daglig som kantor her i Trondheim, og vi to er faste spillepartnere. Når jeg får spilleoppdrag på hyggetreff, er Anita alltid med og spiller piano og akkompagnerer meg 🙂

Mandag formiddag kom venninnen min Else Marit (venninne fra barne- og ungdomsårene) og en annen venninne av oss (Irene) på besøk 🙂 Det var kjempekoselig 🙂 Vi drakk kaffe/te, pratet, lo og hadde en kjempekoselig formiddag 🙂

Tirsdag hadde jeg spillejobb i begravelse, og det gikk fint 🙂

Mandagskveld oppdaget mannen min og jeg at Nadina (min eldste abyssinerhunnkatt) hadde fått gnagsår av gipsbandasjen. Hele tirsdag smurte jeg Nadina med en salve, og jeg fikk time til veterinæren onsdag 05.08.2015. Jeg leverte Nadina til veterinæren til kl.12.00. Mens jeg var på Orkanger besøkte jeg Aase (ei rasekattvenninne som er med i samme katteklubb som meg). En annen rasekattvenninne av oss var også der. Hadde en kjempekoselig ettermiddag hos Aase 🙂

Jeg fikk hente Nadina kl.15.00. Veterinæren sa at såret Nadina hadde fått kom pga gnagsår fra gipsbandasjen, og nå fikk hun på seg en rød og kjempestilig body. Den bodyen går skilandslaget sine skidresser en høy gang 🙂

Nadina er nå halvveis i perioden der hun må bruke gipsbandasje. Hun har nå 3 uker igjen. Da skal veterinæren ta nytt røntgenbilde for å se om det har dannet seg ny beinhinne rundt beinene som er brukket. Veterinæren sa at det var ikke vits å ta røntgenbilde før etter 6 uker. På mandag var 3 uker siden første undersøkelse hvor de fant to brukne bein i labben til Nadina.

I går torsdag 06.08.2015 var jeg på fotballkamp på Lerkendal sammen en god venninne av meg, mannen min, broren hans, og tvillingsønnene til broren hans. Det var Rosenborg som spilte mot Deberechen. RBK vant 3-1. Kampen var 3. runde kvalifikasjonskampene om å få spille i Europaligaen. Sammenlagt vant RBK 6-3 🙂

Det var liv og stor stemning på Lerkendal, og det blir noe helt annet å sitte på tribunen å se kampen. Selv om det er godt å se kampen hjemme foran TV’n 🙂

Jeg setter kjempestor pris på de gode vennene jeg har, og de betyr kjempemasse for meg <3 🙂 Vennene mine er unike på hver sin måte <3 🙂

I dag er det fredag, og det blir en avslappende og rolig fredag.

Jeg tenkte å dele noen bilder med dere som jeg har tatt den siste uken, og jeg håper dere liker dem 🙂

 

Kjempefin ettermiddagshimmel over der min tremenning og mannen hennes bor 🙂

 Vennefesten som ble holdt hjemme hos min tremenning og hennes mann 🙂 Været var kjempegodt, og vi satt ute og spiste 🙂

Godt humør, og kjempegod stemning på vennefesten 🙂

Kjempefin  og nydelig kveldshimmel over huset og uthuset der min tremenning og mannen hennes bor 🙂

Kjempenydelig kveldshimmel med kjempefine farger 🙂

Den kjempefine kveldshimmelen 🙂

Min rasekattvenninne er oppdretter av burmeser. Om jeg trodde at abyssinere var høyt og lavt, så var også burmesere det 🙂 Her ligger to av Aase sine burmesere i en kurv høyt oppe på kjøkkenskapet 🙂

Nadina i sin kjempestilige body, og den går skilandslaget sine skidresser en høy gang 🙂

Burmeserhannkatten Terex i kurven sammen Emilie høyt oppe på kjøkkenskapet til Aase 🙂 Hvordan de fikk plass skjønner jeg ikke 🙂

Burmeserhannkatten Terex oppe på kjøkkenskapet hjemme hos Aase 🙂

På vei til Lerkendal torsdag 06.08.2015 🙂

Fotballkampen på Lerkendal 06.08.2015 mellom RBK og Deberechen 🙂

Keeperen på Deberechen 🙂

Klar for 2.omgangen mellom RBK og Deberechen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “OPPDATERING AV DEN KJEMPEFLOTTE UKA I TEKST OG BILDER :)

 1. Sååå koselig innlegg med herlige bilder du har skrevet snuppa mi;)) Igjen takk for sist;)) Det var sååå koselig å treffe deg og Irene igjen;))

  Du har alltid vært flink til å pleie vennskapet;)) Og jeg setter stooor pris på deg også;)) Venner er viktige for meg også.

  Råfine bilder du har publisert. Og himmelbildene dine var nydelige;))

  Stakkars Nadina;(( Jeg synes synd på henne. Og jeg håper at hun fort blir bra i labben sin. Hun kledde bodyen ja;)) Men hun ser ikke helt happy ut der hun ligger.

  Jeg hadde tenkt meg på kampen jeg også. Men jeg var i leiligheten der hvor eldstemann skal flytte inn og ordnet litt i leiligheten hans. Tida gikk i fra meg. Men artig at de kom til 4.runden. Vi får krysse fingrene for at de greier 4.rundene. Det hadde vært artig;))

  Ha en fin kved;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bilder fra vår herlige uke i London, og ferieoppdatering;))My Profile

  • Else Marit:

   Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg vennen! I like måte! Det var kjempekoselig å treffe deg også <3 🙂 Gleder meg kjempemasse til du kommer på besøk i morgen formiddag 🙂

   Jeg blir kjemperørt jeg over det kjempefine du skriver <3 Tusen takk i like måte må nå jeg si. Synes du også er kjempeflink til å pleie vennskapet, og det har du alltid vært <3 🙂

   Jeg elsker jo å ta bilder, når himmelen var så kjempefin som den var synes jeg at det er kjempegøy å prøve og ta bilder av den 🙂

   Nei! Nadina er slett ikke glad den tvangstrøyen sin. Hun akseptere å ha den på, men liker den ikke. Likevel er hun så kjempetålmodig at det er en sann fryd <3 🙂

   Det var kjempegøy å være på Lerkendal. Man får jo stemningen rundt hele kampen, og det blir man påvirket av 🙂 Det er slett ikke den siste kampen jeg skal på nei!

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Heldiggrisen som var på Lerkendal da 🙂 Det vil jeg tro var kjekt siden de vant i går. Jeg fikk snapchatene dine, og jeg må si jeg savnet 90-tallet da vi gikk på Lerkendal og så på kampene 🙂 Det var tider, og det blir ikke det samme å se en fotballkamp hvor Kristiansund spiller.

  Jeg sier det samme som Else Marit at jeg setter pris på deg jeg også, og du er superduper venninne som jeg har kjent siden 1986 <3 Jeg er glad for at vi er så flinke til å holde kontakten på sms, facebook, skype, og at vi treffes på gymnasennetreffet vårt hver jul 🙂

  Kjekt å se de fine bildene dine. Jeg har likt dem på facebook, men gode bilder må man se flere ganger 🙂

  Bildene av kveldshimmelen var fine. De likte jeg godt ja 🙂

  Den boddyen til Nadina var stilig 🙂 Det vises godt at hun ikke liker den tvangstrøya der. 6 uker! Det var lenge. Godbedringskos til Nadina <3

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg!

   Det var kjempeherlig å være på Lerkendal. På en fotballkamp får man jo stemning rundt hele fotballkampen. Man har “kjernen” som lager liv med sanger og heiarop, alle klapper og er med på å støtte laget, og du har stemningen før kampen og i pausen 🙂 Kjernen (supporterne til RBK) er kjempeflinke til å hei laget frem, og de får med seg andre publikummere også 🙂

   Ja det var sjel på Lerkendal da “Store Stå” eksisterte, men Lerkendal trengte en oppussing med tanke på Champion League kampene som RBK spilte på 90-tallet.

   Når himmelen er slik som på det bildet jeg har publisert, blir jeg motivert til å fotografere den. Jeg elsker å ta bilder når jeg har fine motiver å ta bilder av 🙂

   Tusen takk i like måte <3 🙂 Setter kjempestor pris på deg også, og er kjempeglad for å ha beholdt vennskapet med deg etter så mange år 🙂 Jeg er også kjempeglad for at vi holder så god kontakt med hverandre, og det setter jeg kjempestor pris på <3 🙂

   Det skal være sikkert og visst at Naidna synes bodyen er en tvangstrøye! Hun liker den ikke, men har den på seg. Det skal bli kjempegodt Nadina når hun kan få ta av seg skinna, bandasjen og bodyen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Knallkoselig innlægg du har skrevet og jammen har du hatt ei fin uka i lag med vænna. Vænnan mine betyr absolutt alt førr mæg. Vi e en gjeng som har holdt sammen sida vi gikk på barneskolen, ungdomsskolen og videregårende skole i lag og vi hæng sammen i tykt og tynt 🙂

  Det e jo så koselig å finne på ting sammen vænna og vænnegjengen vår finn på my i lag og det har vi gjort i heile sommer 🙂 Hadde æg ikkje hatt vænnan mine hadde æg ikkje visst ka æg sku gjær.

  Knallfin body katta har fått og ho va fin i den 🙂 Æg visste ikkje at det fantes body førr katta. Æg ønska Nadina god bedring videre 🙂

  Hærregud førr noen fine bilda du dele med oss 🙂 Æg trur dokker trønderan e trofast mot Rosenborg samme koss det går og stakkar dæm som sei nåkka negativ om Rosenborg 🙂 Æg har ein på jobben min som e trønder og ingen må sei nåkka galt om Rosenborg førr da få vi hør det.

  Æg ønska dæg ein fin fredags kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Vennene mine betyr kjempemasse for meg, og jeg setter kjempestor pris på hver og en av dem <3 🙂 Vennene mine er også folk jeg gikk på barne- og ungdomsskolen sammen med, venner fra gymnasårene og venner som jeg har blitt kjent med utenom skole. De fleste av oss er gifte, og har unger 🙂 Likevel er vi kjempeflinke til å treffes en gang i måneden, og vi har noen jentekvelder. Det er kjempekoselig 🙂

   Ja bodyen til Nadinapusen min er kjempefin, men hun er ikke begeistret for å ha den på seg. Det skal bli kjempegodt for Nadina å få av gispskinna, bandasjen og bodyen <3 🙂

   Tusen takk for det, og det motiverer meg kjempemasse til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 4. Veldig koselig og fint innlegg med fine bilder;=) Jeg har stor sans for slike nydelige bilder av himmelen når de får så fin farge.

  Hvordan synes du bodyen for Nadina fungerer? Jeg fikk body på vår eldste abyssinerhunnkatt da hun ble sterilisert, og vi måtte ta den av til slutt. Årsaken til det var fordi hun ble passiv. Det er bra at det bare er 3 uker igjen med skinne og bandasje på Nadina, og jeg håper at bruddene hun har gror bra. Hun virker å være veldig tålmodig som finner seg i å være i et hundebur i 3 uker! Den tålmodigheten hadde ikke våre katter hatt, og de hadde prøvd alle muligheter for å komme seg ut;=)

  Jeg tror venner er veldig viktige å ha for alle mennesker. Venner gir og tar, og vennskap må pleies på samme måte som et ekteskap.

  Jeg er enig med Else Marit og Mona Elisabeth at du er en venninne som gir mye av deg selv, og du er veldig flink til å pleie vennskapet. Gjennom de 10 årene jeg har kjent deg har jeg lært deg å kjenne som en real, ærlig og humørfylt venninne som tenker på alle mennesker rundt seg;=) Jeg er glad for at jeg har fått lov til å bli kjent med deg;=) Vi to kom i prat med hverandre i kafèkø, og hvem skulle trodd at det ble begynnelsen på et 10 år gammelt vennskap;=)

  Venninnene mine er alfa omega for meg. Jeg har mange typer forskjellige venner. De fleste vennene er venner jeg gikk sammen med på barne- og ungdomsskolen og på gymnaset sammen med, og jeg har gode venner i nabolaget hvor vi bor. Vi mennesker trenger venner for å få impulser, råd og veiledning, og vi lærer mye av våre venner.

  Ha en fin lørdag søte deg Torilvennen;=)

  Stor og varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg!

   Jeg må bare si takk i like måte! Setter kjempestor pris på deg også som venninne, og er kjempeglad for å ha blitt kjent med deg <3 🙂 Du er helt enestående <3 🙂

   Du har helt rett i at vennskap er som et ekteskap som hele tiden må pleies. I et vennskap må man gi og ta begge veier, og vennene mine betyr absolutt alt for meg <3 🙂

   Vennene mine er også fra barne- og ungdomsskolen, gymnaset og venner jeg har blitt kjent med utenom skole.

   Bodyen til Nadina fungerer kjempefint. Hun har problemer med å få til å slikke seg, og gnagsåret har hun latt være i fred. Nadina liker ikke å ha bodyen på seg. Det skal bli kjempegodt for Nadinapusen min å få av gispskinnen, bandasjen og byen om 3 uker!

   Tusen takk for kjempekoselige tilbakemeldinger om bildene mine! Jeg elsker å ta bilder når jeg ser et fint motiv, og når himmelen var så kjempefin som den var, måtte jeg finne frem kameraet 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Snakk om at dere var heldige med været da 🙂 Forrige fredag regnet deg, og når dere har hagefest så blir været fint 🙂 Det setter jo en spiss på festen 🙂

  Fine og stemningsfulle bilder som vanlig fra deg 🙂

  Det var koselig å være på fotballkamp på Lerkendal på torsdag ja 🙂 Synd vi ikke fikk sitte sammen, men det i nærheten så det gjorde ikke så mye 🙂 Rosenborg spilte bra, og det var morsomt at de vant 🙂

  Godt for Nadina at hun slapp gispbandasjen og jeg skjønner godt at hun fikk gnagsår av den hun hadde. Nadina ser ikke helt tilfreds ut med bodyen på seg. Jeg håper at hun ikke får av seg bandasjen hun har på seg. Gode og snille Nadinamor <3

  En fin ettermiddag ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg!

   Vet du hva! Det været kom som bestilt! Tremenningen min byttet hagefesten fra fredag til lørdag, nettopp med tanke på
   hvordan værmeldingen var. Så fikk vi kjempeherlig vær 🙂

   Tusen takk for kjempekoselige tilbakemeldinger om bildene mine 🙂 Når jeg ser et motiv som jeg synes er fint, så finner jeg fort frem kameraet for å ta bilde, og himmelen som var om kvelden forrige lørdag var kjempenydelig at vi var flere som foreviget bilder av himmelen 🙂

   Åh ja! Det var kjempekoselig 🙂 Bare stemningen før og under kampen er verdt å få med seg, og det gjør det til en spesiell stemning. Jeg er kjempeimponert over “Kjernen” jeg da. De støtter opp RBK med sanger og heiarop, og de imponerte meg 🙂 I tillegg fikk de med seg oss andre på heiarop også 🙂 Det blir flere kamper utover høsten for min del!

   Nadina liker slett ikke bodyen sin, og ønsker den dit pepperen gror! Likevel godtar hun å ha den på. Det hjelper for at hun ikke skal slikke på såret, og for at såret skal få gro i fred. Nadinapusen min er kjempetålmodig <3 🙂 Tipper det blir kjempegodt for Nadinapusen min å få av seg gipsbandasjen om 3 uker 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge