LÆR Å SPILLE PIANO (LEKSJON 3) – EN NYBEGYNNEROPPLÆRING PÅ PIANO (Video) :)

Leksjon nr.3 i nybegynneropplæringen: “Vi spiller piano”, en nybegynner opplæring i notekunnskaper, rytmelære og pianoteknikk. Dersom dere ønsker å se de andre videoene i nybegynneropplæringen “Lær å spille piano” kan dere gå inn på min Youtubeprofil: https://www.youtube.com/playlist?list=PLu1XYdeEz0mHkUk4d8zI-TZMLmrrU9t2Z

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “LÆR Å SPILLE PIANO (LEKSJON 3) – EN NYBEGYNNEROPPLÆRING PÅ PIANO (Video) :)

 1. Dette her er en genial og morsom idè og prosjekt du har satt i gang, for hvor mange er det ikke som sitter og kanskje har lyst til å lære seg å spille piano? Jeg tror det er mange, men som synes dørstokkmila for å ta pianotimer er lang. De kan gå inn og se på videoene dine for å få tips og råd. Jeg synes du virker grundig når du forklarer, og du er flink å forklare 🙂

  Selv om jeg ikke spiller et instrument, er det morsomt å se på videoene, for jeg får repetert notene jeg også 🙂

  En fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Jeg synes det er veldig bra at du lager et slikt undervisningsopplegg, for jeg tror med sikkerhet at det vil være marked for det. Mange vil kanskje etter hvert finne frem keaboardet sitt, eller sette seg ned ved pianoet og prøve seg frem mens de ser på videoene.

  Veldig moro at du bruker boken der, og den samme boken hadde jeg da jeg begynte å spille piano. Barna våre hadde en bok som het for Pianogehør, men jeg synes bøkene Vi spiller piano er de beste bøkene for nybegynneropplæring.

  Jeg tipset et arbeidskollega av meg om videoene dine på youtube, og hun sa hun skulle prøve å følge med på videoene dine;=)

  Ha en fin ettermiddag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

 3. En artig idè du har begynt å lage med pianoopplæring på video snuppa mi;)) Jeg kjenner igjen den pianolæreboka der. For den hadde jeg også da jeg begynte å spille piano. Men i dag angrer jeg på at jeg sluttet etter 2 1/2 år. Jeg har bestemt meg for at jeg skal se på videoene dine. Og jeg skal prøve meg på å lære følge pianoundervisningen din på videoene når jeg får litt bedre tid 🙂

  Ha en fin søndag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bilder fra vår herlige uke i London, og ferieoppdatering;))My Profile

 4. Æg syns også at det e bra at du prøve å få tel ei pianoopplæring som folk kan følg med på på nette førr æg trur det e mange som kanskje ikkje tørr å ta undervisning førdi at dæ føla sæg førr gammel. Æg veit ikkje om æg hadd turt og gjort det no når æg e voksen men no e ikkje så skummelt å prøv sæg frem på eigen hånd ved et piano eller et keaboard.

  Æg håpa at det folk som ser videoan din førr folk må oppdag videoan din 🙂

  Æg ønska dæg ein fin tirsdag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 5. Utrolig bra idè med pianoopplæring på nettet. Når jeg ser hvor mye gutta har lært av gitargrep og gitarspilling av å se på youtube er jeg sikker på at videoene dine vil komme til nytte 🙂 Det kan også brukes i skolen.

  Jeg er glad for at jeg lærte å spille piano da jeg var yngre, men jeg angrer bittert på at jeg sluttet da jeg kom i tenårene. I dag er jeg glad for at jeg kan noter.

  Selv om jeg har lært notene så ser jeg på videoene dine, og jeg synes du er flink til å forklare 🙂

  Fin, fin ettermiddag 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge