HØSTMÅNEDEN SEPTEMBER ER I GANG, OG JEG KÅRER “MÅNEDENS LESER” 30.09.2015 :)

Jammen er det ikke blitt onsdag 02.09.2015, og vi er begynt på den første høstmåneden. Vi har hatt noen uker med kjempeherlig vær i august måned med sol og varme, og endelig kom sommervarmen til oss også 🙂 Det har vært kjempeherlig 🙂

Dagene og ukene flyr unna, og jeg har mange gjøremål og prosjekter som jeg stortrives med 🙂

Står opp kl.08.00 hver dag, tar en god kopp kaffe, leser avisen, går en trimtur (3 – 4 dager uka), øve på fløyta, forberede meg til korøvelser, korøvelser to ganger i uka, forberede meg til ulike møter jeg skal på, spillejobber på fløyta ved ulike anledninger, fotograferer og øver på piano.

Jeg sitter som vara i styret i katteklubben, er med i redaksjonen i Bel Canto (koravisen som NKST Norges Korforbund Sør-Trønedelag) gir ut, sitter i PR-gruppe i det ene koret jeg synger i, og sitter i styret i Aby- og somaliringen (en interesseklubb for oss abyssiner- og somalieiere).

Om kveldene når jeg har fri koser jeg meg med håndarbeid (hekling eller strikking), ser TV, hører på musikk og leser. I tillegg har jeg god tid å være sosial med familie og de kjempegode vennene mine som jeg setter kjempestor pris på 🙂

Det er ikke mangel på fritidsinteresser og hobbyer fra min side, og det er nettopp alt dette som gir hverdagen mening for meg, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg stortrives med det jeg holder på med 🙂

Vi går mot høst, men jeg synes at høsten er en kjempekoselig årstid. Ikke noe er som en kjempefin høstdag på fjellet, når solen skinner, og man ser de kjempeflotte høstfargene skinne mot solen 🙂 Ikke noe er som å tenne stearinlys, sitte med et håndarbeid, og kose seg med en god kopp te <3 🙂 Da er høstkvelden perfekt for meg 🙂

I tillegg holder jeg på med å spille inn ulike videoer til nybegynneropplæring på piano som jeg kommer til å poste på Youtubeprofilen min:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLu1XYdeEz0mHkUk4d8zI-TZMLmrrU9t2Z

Jeg kommer også til å poste videoene på bloggen min slik at dere kan se dem 🙂

Nå er det september måned, og 30.09.2015 trekker jeg ut en “månedens leser” av alle sammen som kommenterer på bloggen min. Dere vil da få en oppmerksomhet. Det kan være et gavekort på mat eller andre ting. Lager jeg lapper med alle navnene til dere som kommenterer, og legger dem i en boks. Hvis du kommenterer flere ganger har du større sjanse for å vinne! Premien for “månedens leser” røper jeg den dagen jeg trekker, men jeg kan love at premien for september måned en en kjempefin premie 🙂

På fredag skal jeg reise til Ålesund. 05.09 – 06.09.2015 er det Sunnmørskatten sin utstilling, og jeg gleder meg kjempemasse. Jeg skal ha med Elvis og Dixie på utstillingen. I kveld skal vi bade Dixie. Siden Elvis ennå er kattunge, trenger vi ikke dusje ham, men Dixie skal vi dusje i kveld, for hun har røytet litt når det har vært så varmt i det siste. Vi fikk klipt klørne på mandag. Når man stiller katt på utstillinger, må klørne være klippet 1 uke før utstillingen.

Det skal bli kjempekoselig å treffe igjen kjente og kjære rasekattvenner 🙂

I morgen skal jeg pakke ferdig det jeg skal ha med meg til Ålesund. Når jeg reiser på utstillinger, har jeg med meg en koffert hvor jeg har all kattetingene ned i. I den utstillingskofferten har jeg: Burgardiner som jeg pynter opp utstillingsburene med, jeg har kattedo for å ha inne i utstillingsburene, mat- og vannskåler, jeg har billedrammer med bilder av kattene for å pynte opp oppe på utstillingsburet og jeg har forskjellige ting til pelsstell til kattene.

Har også med meg en bag eller koffert for å ha på hotellrommet. Der må jeg passe på å ha med et kattetoalett for å ha på hotellrommet, i tillegg til mat- og vannskåler og mat til kattene. Som dere skjønner er det litt å dra med når man reiser på utstilling.

Til slutt i dette innlegget tenkte jeg å dele noen bilder som jeg tok på min trimtur mandag 31.08.2015, og jeg håper dere liker bildene 🙂

Sol, varmt og godt vær mandag 31.08.2015 🙂

Bare på en uke var rogna på rognebærtreet i parken blitt røde, og det var ganske så mye rogn på treet.

Et ordtak sier at treet ikke kan bære tyngde to ganger, og da må vi bare satse på at det stemmer slik at vi får lite snø denne vinteren 🙂

Rognebærtreet, og blå himmel 🙂

Jeg koser meg på fotografering- og trimtur 🙂

Parken med en liten dam 🙂

Rennende vann som hele tiden fornyer vannet i dammen i parken 🙂

I parken er det rester av ruiner fra et av de gamle sykehusbyggene som lå på dette området tidligere 🙂

Skyene seiler av sted på himmelen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “HØSTMÅNEDEN SEPTEMBER ER I GANG, OG JEG KÅRER “MÅNEDENS LESER” 30.09.2015 :)

 1. Du verden tenk på at vi har kommet til september da. Hvis vi får sol og godt vær er september og høsten fin, og jeg liker høsten godt. Høstkvelder med levende lys, te, en god bok og sitte under pleddet = lykke 🙂

  Vi var og så etter multer forrige helg, og vi fant litt. Nå er multekremen på julaften berget 🙂

  Det er kjekt å se de fine bildene dine. Jeg likte godt bildene av rognbærtreet med alle rognebærene på. Jeg har hørt at hvis det er mye rogn så blir det mye snø, men hva som stemmer om ordtaket og rogn på treet gjenstår å se. Kanskje stemmer ikke noe av det 🙂

  God tur til Ålesund, og lykke til på utstillingen 🙂

  Fin, fin ettermiddag til deg, kattene dine og mannen din 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjenner mange som har vært på multetur nå i august. Selv liker jeg ikke multer, men mannen min gjør det.Jeg har aldri likt multer, så da er det ikke akkurat den bæra jeg plukker frivillig kan du si.

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Det setter jeg kjempestor pris på 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  • Tujanka: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Jeg også! Synes høsten er kjempekoselig, og det er jo så kjempekoselig å tenne stearinlys om kveldene, sitter under pelddet med en katt på fanget, lese en god bok, lese et blad eller holder på med håndarbeid 🙂 Ikke mye tegn til høstdepresjon her i hvert fall 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 2. Kerr koslig å læs blogginnlegget ditt og så fine bilda du har tatt 🙂 Æg ælska å sjå på alle de fine bildan du tar og æg kosa mæg når æg ser dæm på facebook, instagram og bloggen din 🙂

  Æg vil ikkje ha høst men sommer førr æg ælska sommeren 🙂 Tanken på høst lika æg ikkje men siden æg bor i Nord Norge må æg akseptere at vi her nord kommer tel å få ruskat høstvær med regn, vind og storm.

  Æg e enig med dæg at det e koslig å tenne talglys om kveldan når det e mørkt og hustrig meg æg lika også å ta mæg et glass rødvin. Det e koslig og avslappende det 🙂

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra fra deg 🙂

   Jeg skulle gjerne hatt sommer lengre, men været hos oss har vært kjempefint den siste uka med sol, blå himmel og kjempeherlig høststemning, og da er høsten kjempenydelig 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Liker jo å ta bilder som jeg deler med dere, og når dere liker bildene mine motiverer det meg kjempemasse til å fortsette å ta biler av ulike motiv 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 3. Sååå artig at du har oppdatert bloggen din snuppa mi. Og med sååååå mange herlige bilder som er en fryd for øye å se på;))

  Jeg kunne ha hoppet langt over høsten og vinteren. Det er to årstider jeg helst ikke vil ha. Men høsten og vinteren er hva vi gjør dem til selv. Jeg elsker å kose meg om ettermiddagene og kveldene om høsten. Og stearinlysene er alltid tent om kveldene. Flecepleddet er også godt å krype under;)) Og som regel dukker ei lita viltfarget Snuppe opp for å legge seg under flecepleddet. Det er koselig det;))

  Lykke til på utstillingen i Ålesund;)) Jeg regner med du oppdaterer facebooken, snapchat og instagrammen din med bilder;)) Og jeg gleder meg til å se bildene;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bilder fra vår herlige uke i London, og ferieoppdatering;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Ikke noe er så motiverende å få fine tilbakemeldinger på bildene jeg tar, og det motiverer meg kjempemasse til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Jeg kunne gjerne tenkt meg å ha sommer lengre jeg også, for jeg elsker sommer, sol og varme. Vi har jo hatt kjempefint vær hos oss de siste dagene med sol, blå himmel og fine temperaturer, og da er høsten kjempenydelig, for fargene kommer så fint frem 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Jeg blir i godt humør av å lese bloggen din, og når jeg ser på alle de fine bildene dine som du poster 🙂 De bildene av rognebærtreet var flotte. Jeg ser på trærne utenfor der vi bor at det er en del rogn. Om dette ordtaket stemmer er jeg ikke sikker på, for det har vært mye rogn ett år, og mye snø den vinteren. Derfor tror jeg ikke på slike ordtak 😉

  Det blir morsomt med katteutstilling, og du må ha masse lykke til med kattene dine 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Det var kjempekoselig sagt av deg. Når jeg går turer, så finner jeg et motiv som jeg synes er fint, og knipser det. Ser jo igjennom bildene før jeg deler dem på instagram, facebook og snapchat for å se om det er bra kvalitet på dem.

   Vi får nå se om det stemmer dette med rognbær på treet. Enkelte trær har mye rogn på seg i år, og jeg synes det er flere trær nå i år enn i fjor.

   Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Veldig fine bilder du har tatt, og du fanger stemningen på en vakker måte;=) Jeg liker høsten veldig godt, for høstfargene er magiske. Tenk at høsten har så mange fine og vakre farger;=)

  Gøy med månedens leser;=) Det er veldig hyggelig at du setter pris på leserne dine på den måten;=)

  Ha en fin lørdag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk kjempekoselig kommentar vennen 🙂 Det var kjempekoselig sagt 🙂 Når jeg går turer, så ser jeg et motiv jeg synes er fint så tar jeg bilde av det, men jeg ser jo igjennom bildene før jeg deler det på facebook, snapchat og blogg. Prøver å være nøye at bildene skal være bra 🙂

   Ja jeg synes det er kjempegøy å gi leserne mine en oppmerksomhet på den måten, for jeg setter jo kjempestor pris på dere alle 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge