SEPTEMBEROPPDATERING I ORD OG BILDER :) PS! HUSK KÅRING AV MÅNEDENS BLOGGLESER 30.09.2015!

Det er fredag, og helg igjen! Hvor har denne uka blitt av? Den har forsvunnet som dugg for solen!

Jeg har nettopp kommet hjem etter en spillejobb på fløyta i en begravelse, og det gikk kjempebra 🙂 Bare den følelsen du har når du får formidle å gi musikk til de pårørende er en følelse som setter seg i hjertet <3 Jeg får en varm og god følelse etter jeg har spilt fløyte i begravelser, for da vet jeg at jeg får formidlet noe til de pårørende <3 Fikk nettopp vite at jeg har en spillejobb i begravelse neste fredag også.

Nå sitter jeg og koser meg med en god kopp kaffe. Den koppen gjorde susen 🙂

Været de siste tre dagene har vært kjempefint med sol, blå himmel, og et nydelig septembervær 🙂 I helgen reiser min svoger og mannen min på hytta til søsteren min og mannen hennes. De skal snekre en dør, samt kose seg å fiske 🙂

Jeg skal slappe av og kose meg hjemme med kattene. I morgen formiddag skal jeg møte en venninne i byen. Vi skal gå å se litt på “Bondens marked” som foregår i helga, og vi skal ta en kopp kaffe sammen.

Jeg skal redigere ferdig video nr.4 i serien: “Vi spiller piano – En nybegynneropplæring på piano”.

Mandag 07.09,2915 tok Nadina av seg gipsbandasjen. Røntgenbildet viste at bruddene i baklabben til Nadina hadde grodd kjempebra. Nå må Nadina går med skjerm på seg, fordi hun fikk et overflatesår pga at gispbandasjen hun hadde på seg laget et gnagsår. Det såret renser jeg med saltvannsoppløsning og pyrisept to ganger daglig. På noen dager har det blitt mye bedre, men hun må ha på seg skjermen for å unngå at hun slikker seg.

Nadina går mye bedre nå, men av og til hopper hun på tre labber hvis hun har overanstrengt labben sin. Det går heldigvis fremover med godpusejenta mi <3 🙂 Hun slipper nå å være i hundeburet, men jeg må passe på henne.

Nadina har tatt tilbake koseputene hun pleier å ligge på i sofaen 🙂 Elvis og Dixie er kjempesnille mot Nadina, og de vil gjerne være i nærheten av henne. Når de hopper opp i sofaen går de gjerne bort til Nadina, og slikker henne litt 🙂 Så kjempesøte de de er <3 🙂 Nå ligger de alle 3 sammen i sofaen <3 🙂

Dixie har hatt løpetid denne uka, og Elvis har vært på nippet til å få til å pare henne ved et par anledninger. Jeg håper og krysser fingre, tær og labber på kattene mine at Elvis greier å pare Dixie innen november slik at hun kan få seg et kull.

Tirsdag kveld var vi på korøvelse, og det var kjempekoselig 🙂 Øver til to sangoppdrag i høst. Den første er at koret skal synge 85 års jubileet til Åsen Songlag, og 01.11.2015 skal koret har konsert på Heimdal Videregående Skole i Trondheim 🙂

Onsdag 09.09.2015 om ettermiddagen var vi i bursdagsselskap til nevøene til mannen min. De fylte 14 år, og vi var invitert på kaffe og kaker 🙂

I går torsdag 10.09.2015 var var jeg på MR med høyre ackillesscene. Jeg sliter med ackillesscenen min, og vet at det går mot operasjon. Jeg har forlenget ackillesscenen min, men ortopeden kjente på ackillesscenen min at noe var som det ikke skulle. Foten er ikke så fleksibel som den andre, og jeg er mer stiv i ackillesscenen i den foten. Enten er det kraftig betennesle i ackillesscenen som må fjernes, eller så må jeg løsne på ackillesscenen slik at jeg kan få mer bevegelse i foten. Uansett vet jeg at det går mot operasjon i løpet av høsten, og det blir 6 uker med skinne og krykker.

Likevel går jeg turer 3-4 ganger i uka for å holde meg i bevegelse. Det har jeg igjen for etter operasjonen.

Jeg vil minne alle bloggvenner og lesere av bloggen min at jeg trekker én “Månedens Leser” 30.09.2015 av alle kommentarene som dere har skrevet i kommentarfeltet. Dersom dere kommenterer flere ganger på bloggen min, har dere større sjanse til å vinne. Jeg skriver opp alle navn på dere som kommenterer på en lapp, og legger lappene i en boks 🙂

Denne gangen er premien for den som vinner et gavekort på kr.250,- fra Rema 1000!

Her kommer noen bilder som jeg har tatt den siste uka:

Ferjekaia i Molde mens vi ventet på ferja som skulle ta oss over til Vestnes fredag 04.09.2015 🙂

Ferjekøen vi sto i på Molde Fergekai 🙂

Ferja som vi skulle kjøre med er ankommet Molde Fergekai 🙂

Noen av husene like ved Molde Fergekai 🙂

På Molde Fergekai 🙂

Klar for en trimtur i solskinnet 🙂

Sol gjennom treet 🙂

Solskinn gjennom grenene på treet 🙂

Finaleparken ved St. Olavs Hospital 🙂

Kjempefint septembervær med sol og blå himmel 🙂

Ute på en trimtur 🙂

Det begynner å bli kjempefine høstfarger på bladene ute i naturen nå 🙂

En avblomstret blomst 🙂

 

Jeg ønsker alle kjære bloggvenner og blogglesere en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂 Selv skal jeg virkelig kose meg i helga 🙂

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “SEPTEMBEROPPDATERING I ORD OG BILDER :) PS! HUSK KÅRING AV MÅNEDENS BLOGGLESER 30.09.2015!

 1. Kerr koslig blogginnlegg du har skreve og så knallfine bilda du har posta 🙂 Æg syns høsten e ei fin årstid sjøl om æg lika våren og sommeren my bedre. Det e fargan i naturen som gjær høsten så fin 🙂 Du va fin på bildet 🙂

  Æg ønska dæg ein fin fredag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Det er jo perfekt å fotografere når sola skinner, og du ser fine og nydelige høstfarger på bladene på trærne. Det er perfekt motiv for meg å fotografere 🙂

   Jeg er enig med deg at det er høstfargene som gjør høsten så spesiell, og særlig når sola skinner 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 2. Du aner ikke hvor mye glede og positivitet du sprer gjennom blogginnleggene dine snuppa mi;)) Og jeg blir alltid i godt humør når jeg leser innleggene dine;)) Bildene du poster på bloggen, facebook, instagram og snap er fine bilder hvor du viser stemningen.

  Såååå artig at Nadina har fått av seg gipsen sin. Og at hun har fått lov til å komme ut fra hundeburet;)) Bra at bruddene var grodd fint. Jeg tenker Nadina syntes det var godt. Men jeg skjønner at hun er stiv i labben. Musklene i labben har blitt svakere. Og det husker jeg etter at jeg brakk foten da jeg gikk på gymnaset. Foten var svakere etter jeg tok av gipsen. Og jeg måtte gå forsiktig på den for å trene den opp igjen.

  Artig for mannen din og svogeren din å ha en guttetur da;)) Og jeg håper de får en fin helg med godt vær.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Jeg er med i fotokonkurranse på (N) Hakrilas sin katteblogg;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Jeg blir helt rørt jeg av de kjempekoselige ordene du skriver <3 🙂 Når sola skinner, og jeg ser fine høstfarger er det perfekt fotomotiv for meg 🙂

   Ja Nadina synes det er kjempegodt å være kvitt gipsbandasjen sin, og nå går hun bedre og bedre på baklabben. Hun tørr mer og mer for hver dag, og det er jeg kjempeglad for <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Tusen takk for et kjekt blogginnlegg som du har postet, og det var trivelig lesing denne fredagsettermiddag 🙂

  Kjekt å lese at Nadina har fått av seg gipsen, og at labben er helet. God bedring fortsatt til Nadinamor <3 Jeg synes det er vondt nå dyr har det vondt, for de kan ikke si fra hva det er som plager dem. Stakkars Nadina som nå må gå med skjerm. Er det ikke det ene så er det det andre. Jeg håper såret gror uten noe tull, for nå har hatt nok veterinær på henne.

  Bildene dine var fine, og bilde med solen gjennom treet var lekkert 🙂

  Fin, fin ettermiddag ønskes deg og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Jeg deltar på fotokonkurranse på blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det perfekte fotomotivet for meg er sol, og kjempefine høstfarger på trærne 🙂

   Du aner ikke hvor godt Nadina syntes det var å få av seg gipsbandasjen 🙂 Nå går hun bedre og bedre for hver dag, og hun tør mer nå enn forrige uke. Det er jeg kjempeglad for <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Veldig hyggelig og koselig fredagsinnlegg du har postet;=) Jeg er enig med Else Marit at du fremstår som en positiv og optimistisk person gjennom innleggene dine. Jeg som kjenner deg veldig godt kan skrive under på at du har en vinnedne personlighet, og din positivitet smitter over på de du omgås med;=)

  Jeg håper at hælen din blir bra etter operasjonen, men veldig kjedelig at du må opereres. Du er veldig flink til å gå turer. Jeg trener på treningsstudio to kvelder i uken, og det synes jeg er veldig godt. Det er deilig å trene styrketrening med vekter.

  Veldig flotte og fine bilder;=) Jeg har aldri vært i Molde før, men jeg har sett at det er en fin by. Fargemessig sett er høsten en av de fineste årstidene. I naturen er det vakre høstfarger. Vi har vært og sett etter multer, og det var veldig fine farger. Været var veldig fint da vi var på multetur;=)

  Ha en fin lørdag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Jeg blir så rørt og varm over de kjempefine ordene du skriver. Det varmer kjempemasse <3 🙂

   Jo da hælen blir bra etter operasjonen, men det er nødvendig at det blir gjort. Nå er jeg blitt avhengig av å gå turer, og det er kjempegodt 🙂

   Molde er en kjempefin og koselig by. Selve sentrum er ikke så stort, men utsikten i Molde mot Sunnmørsalpene er kjempenydelig å se på 🙂

   Jeg liker ikke multer, så med meg blir det ikke noe multetur. Det er bare mannen min som spiser multer, så da får vi multer fra familien til mannen min vi 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Det var oppløftende å komme hjem fra dagvakt i dag å lese blogginnlegget ditt, og vet du det var som om jeg ble fylt med ny energi. Jeg var sliten etter arbeidsdagen, men det du har skrevet og bildene dine var oppmuntrende skrevet at jeg kjente meg glad 🙂

  Fine bilder du har tatt 🙂 Jeg har vært i Molde, og Molde er en fin by. Kanskje spesielt om sommeren. Det er spesielt med alle rosene i byen.

  Nå har jeg fri i tre dager før jeg skal på jobb igjen. Det skal bli godt. I kveld koser vi oss med Skal vi danse på tv 2 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Så kjempekoselig sagt av deg. Setter stor pris på tilbakemeldingene på innleggene mine, og ikke noe gleder meg mer enn når bloggleserne mine føler at jeg gir dem noe 🙂

   Ja Molde er kjempefin by, og særlig utsikten mot Sunnmørsalpene. En godværsdag er det kjempevakkert å se på 🙂

   Så deilig med fridager da 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge