OKTOBER, NY HØSTMÅNED, OG NYE MULIGHETER :) “MÅNEDENS BLOGGER” BLIR OFFENTLIGGJORT I MORGEN 02.10.2015 :)

Det er allerede blitt torsdag, og det er 01.10.2015! Ute regner det, og det et hustrig høstvær!

Jeg var en tur på butikken i sted, og jeg kom hjem søkkvåt! Fint vær til å kose seg innendørs med koselige gjøremål 🙂

Jeg håper alle sammen har en kjempefin torsdag 🙂 Dagen begynte kl.08.00. Etter en deilig dusj smakte morgenkaffen kjempegodt, og det var tid for å kose meg med avisen. Jeg begynte dagens øving på tverrfløyta kl.10.30, og øvde frem til kl.13.30. Gikk meg en tur på butikken, og nå har jeg slappet av med en kopp kaffe, og kost meg med å lese bloggene til bloggvennene mine som jeg leser fast 🙂

I går onsdag fylte mannen min 47 år. Om formiddagen vasket jeg leiligheten, ryddet og bakte kaker til mannen min skulle ha kaffegjester.

Kl.17.00 kom broren til mannen min, og tvillingsønnene hans. Kl.18.00 kom søsteren min, min yngste nevø og min mor, og kl.20.00 kom det et vennepar på besøk 🙂 Når er blitt voksne, er det ikke gavene som der det viktigste. Det som betyr aller mest er å få besøk fra familie, slekt og venner som man elsker høyest <3 🙂

Tirsdag var det korøvelse, og vi bestemte at vi skal delta på en korfestival i York i England i mai 2015! Gjett om jeg gleder meg kjempemasse til det da 🙂 Har aldri vært i England før, og det skal bli en kjempestor opplevelse å få komme dit ja 🙂

Mandag 28.09.2015 hadde jeg spillejobb på fløyta, og det gikk kjempebra.

På lørdag 03.10.2015 skal vi i bursdagsselskap til niesen min 🙂 Hun hadde også bursdag i går 30.09.2015.

Fredag 25.09.2015 etter jeg hadde tatt vippeextension, gikk jeg inn til sentrum. Der traff jeg min gode venne Mari, eller Catzycats som hun kaller seg på bloggen. Mari var i Trondheim i forbindelse med et kurs gjennom jobben sin. Vi gikk en tur på en kafé, og tok en lunch sammen, og det var kjempekoselig 🙂 Det var kjempekoselig å sitte og prate 🙂 Vi hadde så mye å prate om, og praten gikk i ett sett på oss 🙂 Jeg var sammen med Mari til klokka var 16.30 om ettermiddagen, og timene gikk alt for fort 🙂 Det regnet og var litt kjølig ute, og vi gikk ikke så mye i byen. Når vi først traff hverandre, var det like koselig å sitte å prate, for vi hadde så mye å snakke om 🙂

Jeg fikk tatt ett bilde av Mari, før mobilen gikk tom for strøm, men ett bilde er bedre enn ingen 🙂

 

 Min gode venninne Mari (Catzycats) i Trondheim 🙂 Bildet er utydelig pga regn.

Det har ikke vært vær til å fotografere så mye pga at det har regnet de siste dagene, og da blir ikke bildene jeg tar med mobiltelefonen noe særlig fine. Når jeg går trimtur, drasser jeg ikke rundt med speilreflekskameraet, for det er tungt å ha med seg. På trimturene mine fotograferer jeg med mobilkamera.

I hele september har jeg gått turer 3 dager i uken, og det er kjempegodt. Ortopeden ringte meg for å høre hvordan hælen min var med smerter. Jeg fortalte ham at hælen er vond, og han mente at turgåing får holde 3 dager i uka. Har fått vurderingstime på ortopedisk poliklinkk før operasjonen i desember, men det kan være jeg får komme inn tidligere. Ortopeden mente at det er bedre å gå tur 20 – 30 minutter 3 ganger i uka, enn ingen 🙂

Jeg kjenner jeg har fått opp kondisen etter trimturene mine, og målet er å fortsette med trimturer 3 dager i uken utover høsten!

Ønsker å dele noen flere bilder jeg tok forrige uke på en av mine trimturer 🙂 Bildene ble tatt 24.09.2015, og været var kjempenydelig med sol og blå himmel 🙂

Kjempefine høstfarger på bladene ute i naturen 🙂

Høstfarger på bladene på busker og trær 🙂

Denne blomsten er nå avblomstret etter sommeren.

Høstfarger på bladene på dette treet også 🙂

En rose til alle som jeg setter kjempestor pris på <3 🙂

Litt korhumor i hverdagen 🙂 Kjenner igjen dette her ja fra koret jeg selv dirigerer, og koret jeg synger i selv 🙂 Som dirigent må man ha tålmodighet 🙂

I morgen fredag 02.10.2015 kunngjør vinneren av “Månedens leser” for september 2015! Vinneren får tilsendt et gavekort på 250,- kr fra Rema 1000. Gavekoret kan benyttes i alle Remabutikker i hele landet 🙂

Jeg ønsker alle mine kjære bloggvenner og blogglesere en kjempefin torsdag 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “OKTOBER, NY HØSTMÅNED, OG NYE MULIGHETER :) “MÅNEDENS BLOGGER” BLIR OFFENTLIGGJORT I MORGEN 02.10.2015 :)

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen! Ja du skulle ha vært i Trondheim slik at du fikk treffe henne, og Catzy og jeg hadde en kjempekoselig dag/ettermiddag i byen 🙂

   Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene du gir meg på bildene. Jeg blir engasjert til å ta bilder, og når været er fint, og jeg ser et fint motiv som jeg vil ta bilde av må jeg gjøre det 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 1. Kerr knallkoselig å læs innlegget ditt. Her hos oss har vi hatt storm og det har blæst forferdelig hær sånn at båta og ferga blei innstilt. Enkelte plassa gikk også strømmen. Æg syns det e fasinerandes med vind når æg e inne og da kose æg meg med å tenne telys og tenne opp i ovnen.

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja jeg så innslag på nyhetene om stormen dere hadde i Nord Norge, og det fristet ikke akkurat å være ute på sjøen der oppe hos dere. Det blåste godt hos oss også, men ikke i nærheten av hva det gjorde på kysten av Trøndelag og nordover.

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  • Lillja: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja det skal være sikkert og visst at det er. En solfylt dag fra skyfri himmel, og kjempefine farger på blader gjør høsten kjempefin, selv om jeg med hånden på hjertet mener at sommeren er den årstiden som jeg liker best 🙂

   Tusen takk for at du synes det 🙂 Jeg elsker å ta bilder, og motivasjonen kommer når været er fint, og jeg ser fine motiver som jeg bare må ta bilde av 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 2. Vi har hatt en veldig fin og nydelig uke med godt vær her på Østlandet, og det har vært sol og varmt;=) Jeg hører det blåser mye hos dere i dag, men jeg håper du ikke blåser bort da;=)

  Veldig fine bilder du deler på bloggen din, men det bildet av meg var ikke det beste jeg har sett av meg selv. Det vises at jeg var kald på grunn av regnet.

  Jeg tok et veldig fint bilde av deg. Kan jeg få legge ut det på facebook og på bloggen min? Du var veldig fin på det bildet jeg tok.

  Gratulerer med fødselsdagen til mannen din som var på onsdag;=) Det er veldig hyggelig å samle sammen familie og venner til fødselsdagsselkap. Jeg bryr meg ingenting om gaver, men jeg blir veldig glad når familie og venner kommer i mine fødselsdagsselskaper;=)

  Du må ha en fin fredag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Det var kjempekoselig å treffe deg også <3 🙂 Synes du var kjempfin på bidlet, men synd det regnet slik at bildet av deg ble uklart, og i tillegg at jeg gikk tom for strøm på mobilen!

   Ja bare legg bildet ut du. Har ikke noe å si 😉

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Høsten er fin ja, og særlig fargene i naturen på blader. Hva er vakrere enn en vakker høstdag på fjellet når solen skinner, og alle de fine høstfargene speiler seg mot solea 🙂

  Takk for at du delte de fine bildene med oss. Koselig å høre at du traff Catzy, og jeg synes bildet av henne var fint 🙂

  I dag begynte jente våre høstferien sin, og de gleder seg. På søndag reiser de opp til broren min og familien hans i Ålen. Jeg skal jobbe frem til onsdag, og fra torsdag har jeg langfri til mandag. Det blir deilig 🙂 Jeg blir hjemme, for vi har litt å gjøre i kjelleren. Vi holder på å pusse kjelleren til en kjellerstue.

  En fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Setter kjempestor pris på kommentarene du gir meg, og det motiverer meg masse 🙂

   Ja det er så sant, så sant. En solfylt dag hvor solen skinner fra skyfri himmel, og alle de forskjellige fargene på blader på trær og busker er fargemessig kjemepfint. Jeg må ærlig innrømme at jeg liker sommeren aller best av alle årstider, og også våren da.

   Jeg også syntes bildet av Catzy var fint, men synd det ble så uskarpt. Jeg prøvde å dekke for slik at det ikke kom regn på linsa, men det regnet jo slik den fredagen at det var umulig. Måtte pusse linsen på mobilkameraet da jeg kom hjem.

   Kjempekoselig for jentene deres at de besøker broren din og ungene hans 🙂 Tipper de storkoser seg der ja 🙂
   Jeg gleder meg kjempemasse til å få se kjellerstuen deres når dere blir ferdige 🙂 Godt med litt større plass for dere.

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Kjekt og kost innlegg du har skrevet som vanlig, og kjekt å se bilde av Catzy 🙂 Jeg synes bilde av Catzy var fint jeg. Bildene mine med mobilkameraet blir dårlige når jeg tar bilder hvis det regner ute. Det er håpløst å ta fine bilder i regnvær med mobilen, og det kan jeg bare glemme.

  Jeg skjønner at du ikke drasser rundt med speilreflekskameraet ditt. Sepeilreflekskamera tåler vel ikke så godt regn heller det?

  Vanvittig fine bilder du har tatt, og jeg likte som vanlig bildene av blandene med herlige høstfarger 🙂

  Fin, fin ettermiddag til deg 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Jeg deltar på fotokonkurranse på blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene du skriver i bloggen min, og det vet du motiverer meg til å fortsette å blogge, og til å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Det var kjempekoselig å treffe Catzy, og vi hadde en kjempekoselig dag/ettermiddag i byen 🙂

   Jo takk du! Det er håpløst å ta bilder med mobilkameraet når det regner, og jeg måtte pusse linsa på mobiltelefonen da jeg kom hjem. Jeg prøvde å dekke til slik at jeg ikke fikk regn på den.

   Blir kjempemotivert til å ta bilder når jeg ser solen skinner fra en skyfri himmel, og når jeg ser kjempefine høstfarger. Da kommer kreativiteten for bildemotiver snikende 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge