TREKNING AV MÅNEDENS LESER FOR SEPTEMBER 2015 :)

Da er det tid for trekning av månedens leser for alle kommentarer jeg har mottatt på bloggen min i september 🙂 Gratulerer så mye til vinneren Irene 🙂

Alle blogglesere og bloggvenner som kommenterer på bloggen min i oktober, er med i trekningen av å bli “Månedens leser” for oktober 🙂 Vinneren vil bli trukket en av de første dagene i november 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “TREKNING AV MÅNEDENS LESER FOR SEPTEMBER 2015 :)

  • Lillja: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Jeg vil sette pris på alle dere som kommenterer fast på bloggen min, for jeg setter kjempestor pris på dere alle sammen. I tillegg er det kjempegøy for meg å glede noen av dere også som “Månedens leser” på bloggen min 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  • Moffeliten: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Vel fortjent til vinneren! Det er kjempegøy for meg å få lov til å gi en premie til alle dere som kommenterer på bloggen min, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂 Da synes jeg det er kjempekoselig å gi noe tilbake til mine kjempeflotte blogglesere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 1. Gratulerer til Irene som vant premien;=) Jeg prøver lykken i oktober også jeg, og håper at vinnerlykken kommer til meg en dag. Når sant skal sies har jeg ikke vinnerlykke i det hele tatt. Jeg kan ta 10 lodd, men vinner ingenting.

  Du må ha en fin fredag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Det er kjempekoselig for meg å gi en oppmerksomhet til en av dere som kommenterer på bloggen min, for jeg setter kjempestor pris på hver og en av dere som følger meg på bloggen 🙂

   Bare vent! En dag vinner du garantert 🙂 Det er dårlig med vinnerlykke her også, men av og til hender det at jeg er kjempeheldig 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Torill du er no søt 🙂 Shakira reagerte veldig på din katt som lagde lyd, akkurat der du skulle lese opp hvem som hadde vunnet 🙂 Hun fikk DE store øynene og ørene sto rett til værs 😀 Får satse på at jeg vinner beste gang. Det er forresten veldig koselig å følge deg både på FB og på Bloggen din 🙂 Klem fra vindfulle Helgeland.

  • Solfrid Jensen: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 He, he, he 🙂 God hørsel den frøkena der ja 🙂 Kommer ikke akkurat på hva som skjedde, og prøvde å se igjennom videoen selv for å høre hva slags lyd det var. Tror det var Elvis som gjorde ett eller annet rart.

   Det er kjempekoselig for meg også å få gi en påskjønnelse for dere som leser og kommenterer på bloggen min, for jeg setter kjempestor pris på hver og en av dere 🙂

   Håper du har kommet deg fra influensaen <3 🙂

   Ønsker der deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Jeg synes det er kjempekoselig å få lov til å gi noe tilbake til dere blogglesere og bloggvenner som kommenterer på bloggen min, for det er hver og en av dere som motiverer meg til å fortsette å blogge, og til å dele bilder som jeg tar 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Enn at jeg vant 🙂 Jeg trodde ikke mine egen øyne da jeg åpnet telefonen min etter jobb, og fikk se smsen fra deg 🙂 Jeg eier ikke vinnerlykke, og det var ekstra mrosmt at jeg vant månedens leser hos deg. Tusen takk 🙂 Som avtalt kommer jeg innom etter jobben på mandag, og henter gavekortet 🙂

  En fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Igjen gratulerer så mye som “Månedens leser” 🙂 Kjempegøy at du vant, og kjempegodt å høre at gavekortet falt i smak 🙂

   Jeg synes nå det er kjempegøy selv å få gi en oppmerksomhet til dere som er bloggvennene og bloggleserne mine, og som skriver kjempekoselige kommentarer hver eneste gang 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Heldiggrisen Irene 🙂 Den premien håpet jeg på å vinne. Gratulerer til Irene som vant 🙂

  Jeg som leser bloggen din fast synes det er kjekt med at du trekker en månedens leser hver måned, for jeg blir mer gira å kommentere når jeg vet det er en gulrot som vneter 🙂

  Fin, fin søndag til deg 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Jeg deltar på fotokonkurranse på blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Jeg må ærlig innrømme at jeg synes det er kjempekoselig å gi en oppmerksomhet til dere som er mine bloggvenner og blogglesere, og som kommenterer på innelggene mine, og det er kjempekoselig å gi noe tilbake igjen til dere i form av en kåring 🙂

   Det er jo dere som er grunnen til at jeg blir motivert til å blogge, og til å dele bilder som jeg tar 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Gratulerer til den som vant 🙂 Flott premie, og morsomt at du kårer en bloggleser hver måned. Det er det for oss som leser bloggen din, og for deg som bloggger 🙂

  Ønsker deg en fin kveld 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Mandag og høstferie 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja det skulle bare mangle også at jeg ikke skulle gi en oppmerksomhet til dere som er bloggvennene og bloggleserne mine, for det er dere som gjør at jeg blir motivert til å skrive blogg, og til å ta bilder som jeg deler med dere 🙂 Da er det kjempegøy å gi noe tilbake igjen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge