JEG TESTER UT SWISS LASHES VIPPESERUM :) (Sponset innlegg)

Ta en titt på øyenvippene mine på dette bildet:

 
 

Som dere selv kan se har jeg ganske så korte øyenvipper, noe som betyr at jeg bruker maskara for å gjøre dem litt lengre. Det med lengder på øyenvipper er genetisk betinget. Personlig synes jeg det er kjempefint med litt lange vipper 🙂

 
 

Jeg er nå kjempeheldig som får lov til å prøve ut Swiss Lashes 🙂 

 
 

Det er Swiss Clinic som sleger Swiss Lashes: http://www.swissclinic.no/

 
 
Swiss Lashes er et vippeserum  som skal hjelpe vippene å bli lengre. Det ene stoffet er redensy som har innvirkning på stamcellene, stimulerer hårvekst og minsker håravfall.
 
 
Swiss Lashes inneholder også biosaccharides som er et konsentrat av renset glykogen, og er den essensielle energikilde.
 
 

Dere kan lese mer om Swiss Lashes her:

 
 

http://www.swissclinic.no/no/artiklar/oyevipper/oyevippeserum-swiss-lashes-6-ml.html?gclid=Cj0KEQiAsNyxBRDBuKrMhsbt3vwBEiQAdRgPsiSk7GYqAURsRQ94IODIx8gBwB1q8hh3LFwKlY_NcF8aAsVV8P8HAQ

 
 

Med denne penselen fører man serumet på øyenlokket rett over vippefestet, og smører det langs kanten på vippene nede ved vippefestet der.  Man må passe på slik at man ikke får serumet inn på øyet. I begynnelsen anbefaler man å bruke Swiss Lashes to ganger om dagen (morgen og kveld).

 
 
1 Swiss Lashes vippeserum varer i 3 måneder.  Jeg prøvde ut Swiss Lashes vippeserum for første gang i dag, og jeg gleder meg til å se resultatet 🙂 Kjenner flere som har prøvd Swiss Lashes vippeserum, og de merker forskjell på vippene etter to uker 🙂

 
 

 Hvordan jeg fører på Swiss Lashes vippeserum kan du se på denne videoen:

 
 

 

Her tester jeg ut Swiss Lashes vippeserum for første gang 🙂

 
 

Dette innlegget er sponset av Swiss Clinic:

Besøk hjemmesiden til Swiss Clinic: http://www.swissclinic.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “JEG TESTER UT SWISS LASHES VIPPESERUM :) (Sponset innlegg)

  • Solfrid: Tusen takk for kjempekoselig kommentar. Jeg tok et bilde av vippene mine nå i dag, og jeg ser merkbar forskjell på dem fra jeg begynte med serumet 🙂 Skal ta et nytt bilde mot slutten av uken, for å vise forskjellen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Det blir kjempespennedne å se resultatet. Tok et bilde av vippene nå nylig, og det jeg kan se er merkbar forskjell 🙂 Ny oppdatering kommer i løpet av uka 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 1. Du verden. Dette så og hørtes veldig spennedne ut;=) Jeg ante ikke at det fantes slikt for å få lengre vipper. Det blir veldig gøy å følge med resultatet på vippene dine videre;=)

  Innlegget ditt har du skrevet på en veldig fin måte, og det er veldig gøy at du også legger ut video der du forklarer om produktet;=)

  Du må ha en fin mandagskveld søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Flere bloggere har prøvd Swiss Lashes vippeserum, og de har også merket forskjell. Jeg tok et bilde av vippene mine nå nylig, og det jeg kan se er merkbar forskjell på vippene mine. Skal oppdatere nå i løpet av uka 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Du er heldig som får prøve ut dette vippegreiene. Når vil du merke forskjell? Det skal bli morsomt å lese og høre hvordan effekten er 🙂

  En fin tirsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det er kjempegøy å få prøve ut slike ting, og jeg har jo korte vipper. På bildet jeg tok nå nylig, ser jeg forskjell etter jeg har brukt det. Skal oppdatere med bilder av vippene før og nå i løpet av av uka 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Kerr kult 🙂 Æg har læst om vippeserum og æg kjenne nån som har prøvd nå av det samme men æg veit ikkje kor dæm har kjøpt vippeserumet sitt hen. Dæm æg kjenne som har prøvd det sei at dæm har fått lengre vippa.

  Det blir kult å sjå resultatet du får 🙂

  Æg ønska dæg ein fin ettermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar 🙂 Jeg har leste flere bloggere som har prøvd Swiss Lashes, og de er kjemepfornøyde. Bare på det bildet jeg tok nylig ser jeg forskjell. Vippene er blitt lengre. Så følg med oppdatering i løpet av uka 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 4. Du får jammen testet ut spennedne produkter. Jeg har andre bloggere som har testet ut denne swisslashes vippeserumet. De skrev at de merket forskjell.

  Jeg syns du har skrevet et bra innlegg med fine opplysninger, og det synes jeg er bra når jeg leser innlegg som dette 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg. Det er flere bloggere som har testet ut Swiss Lashes, og jeg har lest at de er kjempefornøyde med resultatet. Foreløpig på det bildet jeg tok ser jeg forskjell, og det er kjempegøy 🙂 Skal oppdatere hvordan det går i løpet av uken 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Jeg leste på bloggen til Komikerfrue at hun også hadde testet swiss lashes, og hun var godt fornøyd med vippene sine. Nå håper jeg du også blir fornøyd, og jeg ser frem til å se resultater underveis.

  Innlegget ditt hvor du reklamerer for produktet var fint skrevet, og jeg synes det gjør seg med en video hvor du viser frem produktet du prøver.

  Ønsker deg en fin søndag 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Mandag og høstferie 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det setter at Komikerfrue har testet ut Swiss Lashes, og det er flere bloggere som har gjort det samme. De forteller at de merket forskjell. På bildet jeg tok, merker jeg også forskjell, og det er kjempegøy 🙂 Kommer til å oppdatere i løpet av uka. Da skal jeg legge ut et bilde før jeg begynte med vippeserumet, og etter 🙂

   Målet for meg når jeg skriver slike innlegg er å være 100% ærlig, og det tjener jo de som selger produktet også på at jeg er 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge