BLOGGEREN “MAMMA TIL MICHELLE” HAR FÅTT TRUSLER OM Å BLI ANMELDT TIL BARNEVERNET – MIN EGEN HISTORIE OM DA VEDKOMMENDES TRUSLER BLE VIRKELIGHET!

Stakkars Anna Rasmussen bloggeren “Mamma til Michelle”. Hun får virkelig gjennomgå nå om dagen av stygge nettroll! Jeg får kjempevondt langt inn i hjerteroten over at hun blir stygt mobbet og trakassert fordi hun åpnet og ærlig har stått frem og fortalt at hun venter barn nr.3!
 
 
Anna begynte å blogge under nicket “Mamma til Michelle” da hun fødte sin eldste datter, og jeg må ærlig og oppriktig si at jeg beundrer jenta. Hun har vist seg å være en mye bedre mamma enn kanskje mange av de som er 25, 30 og 40 år! Etter hun offentliggjorde at hun ventet sitt 3 barn har Anna blitt stygt mobbet på nettet! Leser og andre går ikke av veien for å oppføre seg kjempestygt mot Anna, og det verste er at hun blir truet med å bli anmeldt til barnevernet! Jeg er dypt rystet og sjokkert over hva folk truer med!
 
 
Anna har gjort det kjempebra med bloggen sin, og gjennom TV-programmet “Unge Mødre” og “Bloggerne” har hun fremstått som mye mer moden enn kanskje mange andre mødre som er eldre! Nå kjenner jeg ikke Anna Rasmussen privat, men førsteinntrykket mitt er at hun viser ungene sine omsorg, kjærlighet og varme 🙂 Hun har hatt mye støtte i familien sin, og da Michelle var bodde hun hjemme hos sin mor som hjalp henne slik at hun fikk fullført ungdomsskolen.
 
 
Det som hun får kritikk for nå, er at hun har unger med tre forskjellige fedre? Hallo! Det er da vel noe ingen andre har med å blande seg bort i! Det er jo Anna sitt eget valg om hva hun ønsker å gjøre og hvem hun vil være kjæreste og samboer med! Hvor mange er det ikke som har unger med flere forskjellige fedre? Tror nok det er mange flere enn Anna som har det. Siden hun da er en ung mamma blir hun mobbet pga det!
 
 
Når folk truer med å anmelde Anna til barnevernet har det gått alt for langt! Det får da være måte på å være ondskapsfull, hevngjerrig og sjalu! Det blir for lett å bruke ordet “sjalu” i denne sammenhengen, men av erfaring vet jeg at sjalu mennesker kan finne på det mest utroligste når de truer med noe!
 
 
Noen av kommentarene hadde haglet inn etter TV-programmet “Bloggerne” hvor Anna sa hun var sliten. Har ikke Anna lov til å være sliten til tider hun også? Der tror jeg garantert at hun er i samme bås som alle småbarnsforeldre. Man blir sliten enten man er 19, 25, 30 eller 40 år som småbarnsmamma.
 
 
Jeg vet selv personlig hvordan det når trusler blir satt ut i virkeligheten, og jeg har ett godt råd til dere alle. Det er å være kjempeforsiktig med hvem dere stoler på når dere blogger! Plutselig kan dere ha en hatefull, sjalu og hevngjerrig blogger på nakken som kommer med trusler. Heldigvis er ikke alle bloggvenner slik, men plutselig kan det skje at slike bloggvenner dukker opp.
 
 
Det skjedde med meg i 2010. Jeg skal ikke nevne navn eller nick, men en blogger hevnet seg på meg ved å ringe mattilsynet fordi i følge vedkommende blogger mishandlet jeg kattene mine. Det verste er at vedkommende blogger ikke en gang kjente meg personlig på noen måte, eller hadde truffet meg!
 
 
En dag ringer det på døren, og det var mattilsynet som ville inn å se kattene mine. De så med en gang at kattene hadde alt de trengte, de hadde rent vann, rene kattedo, nok mat, nok leker og var kjempesosiale når de kom på besøk. Vedkommende fra mattilsynet sa at det var ikke spor om mishandling på noen av kattene mine, og trakk konklusjonen fort at innringeren hadde klaget meg inn på falskt grunnlag! De fra mattilsynet fortalte at slike falske anmeldelser får de inn daglig! Mottoet bak slike anmeldelser er sjalusi, hevn og hat, dessverre.
 
 
Jeg fikk vite navnet til vedkommende, og det var en tidligere bloggvenn som hadde ringt inn klagen for å hevne seg på meg siden vedkommende hadde et horn i siden til meg. Vedkommende fra mattilsynet anbefalte meg å anmelde vedkommende blogger, men det så jeg fort ikke var noen vits i. Slike anmeldelser blir henlagt av politiet. Mattilsynet ønsket på sin side å anmelde vedkommende som hadde ringt inn klage på kattene mine, men der og da sa jeg at jeg ikke ønsket noe bråk og uro. Jo da, jeg har angret på det i ettertid, men jeg tror ikke politiet ville ha gjort noe der heller for å være helt ærlig.
 
 
En annen ting er at det sier kjempemasse om vedkommende som klaget til mattilsynet over min påståtte mishandling av kattene. For det første kjente ikke vedkommende personlig. Jeg har aldri truffet eller sett personen noen gang! Akkurat det sier mer om vedkommende person enn meg! Så ringer personen til mattilsynet. Den er grei, men å få seg til å lyve til mattilsynet at vedkommende hadde sett med egne øyne at jeg hadde mishandlet kattene mine! Akkurat det sier mye mer om vedkommende person enn noe annet! Hvis det gav vedkommende som ringte inn sin klage til mattilsynet for meg noen glede, så vær så god!
 
 
Eksempelet hva som skjedde med meg er et bevis på at noen gjør alvor av sine trusler på nettet. Man skal ikke ta lett på trusler, for har du med riktig person å gjøre kan trusselen bli satt ut i livet! Det er flere som har spurt om navnet på vedkommende som ringte inn sin anklage på meg til mattilsynet. Dette skriver jeg ikke offentlig på bloggen min, men jeg har gitt navnet til vedkommende til de fleste av mine bloggvenner.
 
 
Igjen er det beviser på at man må være ytterst forsiktig med hvilke opplysninger man gir personer man over hodet ikke kjenner på nettet. Noen bloggvenner får man automatisk bedre kontakt med enn andre, og man har en kjempebra kommunikasjon. Disse bloggvennene er etter min mening til å stole på! Så kan man komme bort i bloggvenner som har helt andre hensikter, og det er de bloggvennene som man bør se opp for! Er det en bloggvenn/bloggleser som skriver trusler bør man se opp, for plutselig kan truslene bli gjort til virkelighet!
 
 
Det er derfor jeg reagerer så sterkt når nå “Mamma til Michelle” (Anna Rasmussen) opplever å få trusler om at noen vil anmelde henne til barnevernet siden jeg vet av egen erfaring hva enkelte mennesker kan være i stand til!
 
 
Hvorfor må folk bruke av sin dyrebare fritid på å sitte på nettet og skrive trusler til andre på nettet? Jeg skjønner det bare ikke! Terskelen for å skrive trusler om f.eks. å melde noen til barnevern er blitt alt for lav, dessverre 🙁 Det er noen som sier: “Ikke bry deg om truslene, for det er bare feige som truer!”. Trusler om anmeldelse til barnevern, dyrevern, mattilsyn osv er aldri greit, og det skal man ikke akseptere!
 
 
Til dere som sitter og slenger om dere med mobbekommentarer offentlig på nettet om bloggeren Anna Rasmussen, bør tenke dere om både 1 og 2 ganger før dere hamrer løs på tastaturet. Dere har ikke noen ting med om hun har tre forskjellige fedre til sine unger. Bruk energien på noe helt annet!
 
 

260316_snute_ansikt_florence2

 
 

paskehilsen2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “BLOGGEREN “MAMMA TIL MICHELLE” HAR FÅTT TRUSLER OM Å BLI ANMELDT TIL BARNEVERNET – MIN EGEN HISTORIE OM DA VEDKOMMENDES TRUSLER BLE VIRKELIGHET!

 1. Råbra innlegg du har skrevet snuppa mi;)) Applaus for innlegget ditt.

  Jeg har lest på forskjellige nettsider og blogger at Mamma til Michelle har blitt mobbet etter at det kom ut at hun var gravid med nummer 3. Stakkars jente som hun får usaklig gjennomgå. I hennes tilfelle er det mye sjalusi fra de som leser bloggen hennes. For hun har vist at hun har fått det til. Og bedre enn mange eldre mødre. Jeg har lest bloggen hennes. Og synes bloggen er fin. Mamma til Michelle virker å være en flink mamma til ungene sine. Det er ikke alle 18 – 19 åringer som har vært så ansvarsbevisste.

  Men at folk truer med å anmelde henne til barnevernet er for drøyt. Sånne trusler er alvorlige trusler å skrive. Og Mamma til Michelle burde anmeldt de nettrollene der. Herregud. Hva har det å si om ungen hennes har tre forskjellige fedre? Det viktigste er at de har det bra. Og at de får kjærlighet, varme og omsorg. Det viser hun at hun har.

  Vi vet ikke om det er kjente av Mamma til Michelle som har skrevet truslene. Eller om det er ukjente blogglesere som ikke kjenner anna privat som har kommet med de truslene der. Hvis det er ukjente blogglesere skulle de blitt anmeldt for å fremsette trusler på bloggen hennes. Ukjente blogglesere som eventuelt skiver sånne trusler til Mamma til Michelle har ikke et grunnlag for å uttale seg.

  Takk du. Jeg husker hvordan denne personen som skrev trusler i kommentarfeltet ditt på den bloggen du da hadde om å melde deg som katteier til mattilsynet. Og at personen også ondskapsfult spredte løgner om at du mishandlet kattene dine inne på kommentarfelt hos andre bloggere var skremmende.

  Men da du ringte meg og fortalte at mattilsynet hadde vært på besøk til deg hadde jeg kunne tenkt meg og gitt en rett på trynet til den personen.

  For det første kjente ikke persoen deg personlig. Personen hadde ikke noen grunn til å ringe mattilsynet for å anmelde deg dit! Og det er beviset nok for at personen ikke er rett skrudd sammen i topplokket. Unnskyld at jeg blir engasjert. Du gjorde noe dumt der og da når du ikke lot mattilsynet anmelde angiveren. Det sa jeg til deg også. Men som du skriver og har sagt mange ganger så er det lite trolig at politiet ville ha gjort noe med saken. Det var mange av dine bloggvenner som kjenner deg personlig og som du har kontakt med som fikk seg en tankevekker da personen gikk til det skrittet.

  Den samme personen truet med å kontakte barnevernet for en annen blogger da bloggeren hadde lagt ut bilder av ungen sin på bloggen sin.

  Jeg mener jeg leste en annen blogger som hadde fått barnevernet på besøk fordi en leser hadde anmeldt henne til barnevernet. Det jeg ikke skjønner er at lesere av en blogg ønsker å gjøre noe sånt? Jeg skjønner det ikke.

  Mange mennesker er farlig sjalu. Og da er de villige til å gå over lik. Jeg unner Mamma til Michelle det beste. For hun står frem som en ærlig og flott ung jente som har mye å komme med;))

  Ha en fin 1.påskedag videre;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Mobbeofre som selv blir skifter roller til å bli en mobber og sosiale samhandlingsregler på internettMy Profile

  • Else Marit: Tusen takk for en kjempefin kommentar på blogginnlegget mitt Else Maritvennen!

   Etter at Mamma til Michelle gikk ut og fortalte at hun var gravid med nr.3 har hun fått oppleve det som på godt norsk kalles netthets! Stakkars jente!

   Det er jo hennes eget valg at hun ønsker å få unger, og hun har jo bevist for hele Norge at hun er og blir en kjempegod, omsorgsfull og kjærlig mor for ungene sine. Datteren hennes Michelle fremstår som ei trygg jente <3 🙂

   Jeg skjønner ikke hvorfor folk må true med å anmelde hennes til barnevernet, og jeg skjønner ikke hva som gjør at folk skriver trusler til Mamma til Michelle! Det er så hjerterått at jeg finner ingen ord! Om ungene hennes har tre forskjellige fedre er ikke det grunn til å klage inn noen til barnevernet! Jeg håper den/de som har truet henne har vett nok til å forstå at å skrive slike trusler ikke er greit!

   Det å melde noen jeg ikke kjente personlig til barnevern eller dyrevern har jeg aldri kunne fått meg til å gjøre til noen! Jeg skjønner ikke hvor samvittigheten deres er når de ringer f.eks. til mattilsynet og rett og slett lyver om at de kjenner dyreeieren.

   Mange ganger må jeg ta meg selv i å si til andre hvis jeg ser at de mottar trusler om at det bare er tomme ord. Man skal være på vakt, for man vet ikke hvilken person man har med å gjøre!

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Amen til innlegget ditt!

  Det er så mye sjalusi på disse toppbloggerne, og det er trist 🙁 Janteloven om at du ikke skal tro du er noe råder i bøtter og spann blant nordmenn. Førsteinntrykket mitt når jeg har lest bloggen til Anna er at hun er en oppegående og fornuftig ung jente med bein i nesen. Hun har bevist at hun greier mammarollen på en utmerket måte, men det er det ikke alle som tåler. De må finne noe å rakke ned på, og det letteste å finne noe galt på henne nå er at hun er gravid. Det er tvilsomt at unge jenter på samme alder hadde greid det samme som Anna. Anna har lov til å være trøtt og klar hun også som de fleste av oss. Det er tøffe tider å ha små unger i hus, og det er det for alle mammer til tider. Jeg var klar og sliten mange ganger jeg da ungene var små.

  Jeg undres på hvor folkeskikken er i kommentarfelt på sosiale medier. Den glimrer med sitt fravær hos mange ja. Jeg blir sint at jeg ikke greier å få fram et eneste ord når jeg leser at Anna er blitt turet med at noen skal anmelde henne til barnevernet. Den var drøy. Trusler av den karakteren er aldri, aldri, aldri grei å komme med. Jeg skulle ønske at Anna anmeldte de som mobber, hetser og truer henne til politiet, og at poltiet tar det på alvor. Det den unge jenta gjør og har gjort er beundringsverdig. I forhold til mange toppbloggere er hun naturlig skjønnhet uten nykker om å operere seg, sprøyte inn fandens oldemor i lepper og kinn. Hun er et godt forbilde som skal være stolt av det hun har fått til.

  Det er bra du viser fram eksempelet med hva som skjedde etter truslene du fikk den gangen. Du har rett i at du vet aldri hvem du har med å gjøre av de som skriver trusler. Det er sykt å ringe inn falsk anklage til mattilsynet for en du ikke kjenner eller har forhold til å si at den er dyremishandler. Da er du ute etter å hevne deg, eller full av hat mot et menneske som i det tilfellet h*n var mot deg. Jeg hadde aldri greid å få meg til å gjøre noe sånt samme hvor sint jeg hadde vært mot noen. H*n som ringte inn anklagen mot deg kunne ikke hatt mye samvittighet når h*n også lyver om at du mishandlet kattene dine. Jeg hadde aldri i mitt liv tilgitt den som gjorde dette hvis h*n hadde gjort dette mot meg. Eksempelet fra det du opplevde er et godt eksempel for at møter du på den rette som skriver trusler om å gjøre noe så skal du aldri være trygg. Det er skremmende å tenke på.

  Vi koser oss fremdeles på hytta denne siste kvelden av påskeferien, og vi reiser hjem i morgen ettermiddag.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt!

   I Mamma til Michelle sitt tilfelle er det nok mye sjalusi ute og går. Hun viser at hun er en kjempegod mamma til ungene sine, og hun er en jordnær og kjempeflink blogger. Hun er ikke kroppsfiksert, som bare tenker på å jukse på utseende sitt, men hun er naturlig pen 🙂 I tillegg er Mamma til Michelle 18 år gammel, og moden for alderen i forhold til mange andre 18-19 åringer. Hun har valgt å prioritere unger, og den prioriteringen har hun greid kjempebra. Det er det ikke mange som liker. Tror nok at Mamma til Michelle kan være en mye bedre mamma enn mange andre eldre mødre.

   Jeg ble så sjokkert da jeg leste blogginnlegget til Mamma til Michelle hvor hun skrev at noen hadde truet med å anmelde henne til barnevernet. Hvor tankeløs går det an å bli spør jeg? Du truer ingen med å anmelde til barnevernet. Det synes jeg er ondskapsfullt gjort fra ende til annen! Likevel må man bare ta slike trusler på alvor, for plutselig kan noen gjøre alvor av å gjøre det slik det var i mitt tilfelle.

   Jeg trodde ikke at vedkommende som ringte til mattilsynet for å melde meg skulle gjøre alvor i truslene sine, men der tok jeg skammelig feil. Det viser bare at folk kan finne på hva som helst når de har et horn i siden til andre. Da kan hevnlysten slå til for fult! Dessverre 🙁

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Æg læste det på bloggen hennes at det va nån som hadde trua ho med å kontakt barneværnet. Hærregud ka folk få sæg tel å true med. Æg syns synd i ho men æg trur at mykje av grunnen tel at ho får så stygge kommentara e fordi folk e sjalu på ho. Ho en en stor blogger som e flink og ho bevise at ho e flink tel å ta sæg av ungan. Ho va bare 15 år da ho fikk datra si og vist sæg moden og flenk. Det e det ikkje alle som tål. Derfor tar dæm ut sjalulsien sin på ho i form av stygge kommentara og trusla.

  Hærregud at ungan hennes har tre fedre har væl ikkje nåkka å sei. Det mang som har unga med tre forskjellige fedre men førdi ho e 19 år så ska det vær et problem? Det e det ikkje. Æg e sjokka over folks oppførsel på nætte.

  Æg e også sjokka over å læs ka du blei utsatt førr og æg huske dæm truslan du fekk fra bloggeren på bloggen din om at bloggeren skulle anmelde dæg tel mattilsyne. Du trudde ikkje på det og trudde det va tomme trusla. Men folk som en forskrudd i hode sitt kan vær truandes tel litt av hvert. Æg skjønna ikkje at folk har samvittighet tel å anmeld persona dæm ikkje kjenne med løgna. Det vise at nåkka e seriøst galt med dæm og dæm har det ikkje bra med sæg sjøl.

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempefin kommentar og innspill på blogginnlegget mitt!

   Da jeg leste bloggen til Mamma til Michelle ble jeg helt satt ut da hun fortalte at noen ville melde henne til barnevernet! Selv om jeg har sett med egne øyne hvilke trusler folk kan få seg til å si og skrive, fikk jeg kjempevondt inni meg, og slik skjærer meg langt inn i hjertet!

   Jeg skjønner ikke hva som driver folk til å komme med trusler om å anmelde noen til barnevernet, og dèt uten grunn? Lurer på om de får det bedre med seg selv når de kommer med trusler? De tenker ikke på at de påfører den som blir truet engstelse? Nei da. Det gjør de selvfølgelig ikke, for de mener selv at de har retten på sin side. Huff! Stakkars Mamma til Michelle!

   Samtidig vet man at noen er i stand til gjøre alvor av truslene de kommer med slik jeg opplevde da denne vedkommende som ringte mattilsynet og i tillegg løy at vedkommende kjente meg godt. Nettopp det beviser at har du med rette vedkommende å gjøre, så kan vedkommende være villig til å gjøre alvor av truslene sine!

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 4. I all verden. Hva er det som gjør at andre truer med barnevernet til bloggere de ikke kjenner i virkeligheten? Terskelen for å skrive trusler og stygge kommentarer på i kommentarfelt er så lav, Enten er de som kommer med trusler tøffe i trynet, eller så er de stokk idioter alle sammen. Greit nok det at de er sjalu på Mamma til Michelle, men å true med å ringe barnevernet er ikke greit over hodet. Det er helt uakseptabelt. Mitt førsteinntrykk av Mamma til Michelle er at hun er en kjærlig og omsorgsfull mamma som vil det beste for ungene sine. Hvor mange barn hun har eller hvor mange fedre det er inne i bildet har ingen noe med å blande seg i så lenge barna hennes har det bra. Datteren til Mamma til Michelle virker å være som en oppegående og furnuftig datter som har fått en god og trygg oppvekst.

  Det er vanskelig å gruble over hvorfor de som skriver trusler om å anmelde Mamma til Michelle til barnevernet skriver det. En ting er sjalusi, men den unnskyldningen er alt for eltt å skylde på. Mamma til Michelle er et godt foriblde for unge bloggere. Hun er ikke opptatt av operere seg fin, hun er naturlig vakker og hun holder ikke på med sånt tull som å ta restylane, botox og alskens falske skjønnhetsbehandlinger.

  Tanken på det du opplevde av trusler, og den løgnaktige anmeldelsen til mattilsynet om deg ryster meg enda den dag i dag. Fy fanken jeg husker denne bloggeren som kom med trusler på bloggen din om å anmelde deg til mattilsynet. Den gangen trodde ikke du eller noen av bloggvennene dine at bloggeren kunne gå så langt over streken at bloggeren gjorde det, for bloggeren truet deg mange ganger i kommentarfeltene på bloggen din. Jeg husker alle sammen som leste trusselkommentarene at det ikke var noe å bry seg om, for alle tenkte at det var tomme trusler og tomme ord. Lite visste vi hva slags gal person som anmeldte deg, og som serverte mattilsynet stygge og usanne løgner om deg. Jeg skjønner ikke den dag i dag hvordan et menneske kan ha samvittighet til å ringe til en eller annen innstans å fortelle løgner, og det verste av alt fortelle at personen kjente deg godt. Det hadde jeg aldri hatt samvittighet til å få meg til å gjøre. Du og vi bloggvennene dine skjønte det fort at det var den personen sin ondskapsfulle hevn mot deg. Personen som anmeldte deg viste en gang for alle at du ikke skal stole på noen på nettet, og at trusler skal vi alle ta alvorlig.

  Vi sa det til deg vi også den gangen at du skulle latt mattilsynet anmelde den personen, men snill som du er ville du ikke ha noe bråk. Du har rett i at politiet ville sikkert ha henlagt saken ganske fort. Det er ikke slike saker de prioriterer.

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for en kjempefin kommentar og innspill fra deg på blogginnlegget mitt!

   Det lurer jeg også på, og jeg skjønner bare ikke hva det er som får folk til å komme med slike trusler om melde noen til barnevernet, og hvilke typer folk som gjør det! Trusler er aldri, aldri greit å komme med enten i det virkelige liv og på nettet! Den som kommer med trusler er feige folk, som tror at de er tøffe når de får komme med trusler. De er slett ikke tøffe i det hele tatt!

   Selv om kanskje noen av truslene som Mamma til Michelle hadde fått kan gå i retning av sjalusi, er det å skylde på sjalusi alt for lett. Mamma til Michelle er en jordnær blogger, hun fremstår som en kjempeflink, tygg, kjærlig og omsorgsfull mamma som elsker ungene sine kjempehøyt <3 🙂 I tillegg er hun ikke sykelig opptatt av utseende sitt. Hun er ikke den toppbloggeren som operer seg for å bli "perfekt". Hun har ikke jukset med botox og restylane. Ikke minst har hun gjort det kjempebra med bloggen. Så kommer janteloven inn at man ikke skal tro man er noe.

   Det er viktig å ha i bakhodet at har man med riktig person å gjøre som kommer med trusler så kan det skje alvor av dem slik det gjorde da vedkommende kontaktet mattilsynet for å angi meg! Jeg trodde ikke et fnugg på vedkommende som truet meg skulle gjøre alvor av truslene sine, for truslene vedvarte omtrent i nesten ett år før de ble til realitet!

   Det jeg ikke skjønner er hvordan et menneske kan få seg til å lyve om en person de ikke kjenner, ved å si at man kjenner personen man melder i fra om kjempegodt! Hvor er samvittigheten? Nei! Glemte jo at den var totalt fraværende! Jeg hadde aldri i livet fått meg til å gjøre noe sånt!

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge