NY YOUTUBEVIDEO I SERIEN “LÆR Å SPILLE PIANO – NYBEGYNNEROPPLÆRING TRINN FOR TRINN (DEL 5) :)

Her kommer del 5 i Youtubeserien min: “Lær å spille piano – Nybegynneropplæring trinn for trinn” 🙂
 
 
Det er aldri for sent å lære seg å spille piano. Hvis du er en av dem som har et piano stående, så kast deg ut i det 🙂 Min mormor var 57 år da hun lærte seg å spille piano, og hun ble kjempeflink til å spille 🙂 Alder ingen hindring 🙂
 
 

Video nr.5 i serien “Lær å spille piano – Nybegynneropplæring trinn for trinn”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “NY YOUTUBEVIDEO I SERIEN “LÆR Å SPILLE PIANO – NYBEGYNNEROPPLÆRING TRINN FOR TRINN (DEL 5) :)

  • Glafo: Det er bare å hive seg på dette hvis du har lyst. Husk at du er ikke for gammel. Hvis du klikker på min Youtubeprofil så finner du flere videoer i serien, og hvis du vil abonere på videoene er du velkommen til å gjøre det 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

 1. Det er et fint tiltak det du gjør når du lager slike youtubevideoer, og jeg tipset musikklærerne på skolen hvor jeg jobber. Jeg skulle hilse å si takk for tipset. De mente slike videoer trengs.

  Jeg har skrevet det før, men jeg mener oppriktig at du er flink til å forklare på en lettoppfattelig måte 🙂

  Jeg ønsker deg en fin tirsdags kveld 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Fin helg med kjæresten, og jeg er i gang med nytt hekleprosjekt 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Jeg blir så motivert av slike kommentarer at du aner ikke! Så kjempegøy at du tipset om videoene mine. Husker jo selv da jeg underviste i musikk på ungdomsskolen at elevene søkte opp opplæringsvideoer til f.eks. å lære seg gitargrep. Så hvorfor ikke opplæringsvideoer i piano for de som vil lære å spille. Det er jo gratis også 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Flink du er 🙂 Jeg synes det er morsomt å følge med videoseriene i nybegynneropplæringen. Den boken var den første boken jeg hadde, og jeg ble motivert til å sette meg ned på pianoet for å prøve å spille fra boken. Jeg sluttet før jeg ble ferdig med bok nummer 1, for jeg syntes det var kjedelige sanger å øve på. Det angrer jeg på i dag, men jeg ser i dag at et sted må alle begynne selv om det er kjedelig. Jeg gleder meg til neste video 🙂

  En fin onsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Jeg blir så motivert av de kjempekoselige kommentarene du og de andre skriver 🙂

   Tror nok mange på vår alder hadde den pianoboken da vi var barn. Den brukes enda også. Jeg har jo selv undervist i piano på musikkskolen, og da har jeg kommet tilbake til at denne boken er den beste boken pedagogmessig sett, men men suplement til andre bøker.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Æg syns det e kanonartig å følg med på videoan din men æg har ikkje turt å ta fram keyboardet enda førr æg e redd førr at æg ikkje ska få det tel.

  Æg skjønna kan du snakke om og æg har feska opp notan på ka dæm heita. Det e kanonartig å følg med på det herran.

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding på blogginnlegget mitt og videoen 🙂

   Hopp i det! Husk at min mormor var 57 år gammel da hun begynte å spille piano hun også, og hun spilte stykker som “Til Elise” og flere andre stykker kjempefint 🙂 Det er faktsik håp for alle, og det mener jeg 🙂 Forskjellen fra oss som er i 35 – 50 årene er at vi er blitt litt stivere i fingrene, og trenger litt mer tid enn av unger gjør.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 4. Råbra video snuppa mi;)) Jeg synes det er artig å følge med på opplæringsserien din. Og jeg skulle ha forfrisket opp notekunnskapene mine jeg også. Det er det en fin anledning til;))

  Du er råflink til å ta det på en forståelig måte sånn at folk kan henge med. Og det som er lurt at det ligger på youtuben din sånn at folk kan gå inn mange ganger å se videoene igjen hvis de synes det går for fort.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bli med i facebookgruppen Bloggere mot det sykelige jaget etter det “perfekte” utseendeMy Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen på blogginnlegget mitt og videoen 🙂

   Jeg har fått tilbakemeldinger på Youtube og på facebook fra de som har funnet frem notene sine, og prøver seg fram etter de begynte å se på videoen mine 🙂

   Det er jo en kjempeperfekt måte å gjøre det på. Hvis man vil ta en pause kan man øve litt i mellomtiden før nye sanger læres inn.

   Det er kjempegøy å lage videoene også 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Jeg synes ideen din om nybegynnervideoer på piano er utrolig kjekt, for jeg tror det sitter mange der ute som ikke tørr å ta pianotimer fordi de synes de er for gamle. Det kan hende noen ikke har råd, og tilbudet ditt er et fint tilbud som jeg håper kan nå ut til mange. Du må fortsette å legge ut videoer jevnlig, for da mister ikke de som ser på videoene interesse.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  KIem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg på blogginnlegget og videoen 🙂

   Jeg tror dørstokkmilen for å ta pianotimer for voksne er lengre enn hos yngre. Voksne folk har lett for å psyke seg ned. De tror de er for gamle til å lære noe nytt, men det er ikke tilfellet. Min mormor var 57 år gammel da hun lærte seg å spille piano, og hun ble kjempeflink. Hun begynte å spille piano da mor og min onkel flyttet ut. Da hadde hun tid til seg selv.

   Det skal jeg gjøre, og jeg skal jevnlig (ukentlig) legge ut ny video for holde folk varm.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge