GODPUSEGUTTEN OG “BRUNOSTEN” MIN ELVIS FYLLER 2 ÅR 22.02.2017 <3 :)

I dag 22.02.2017 fyller godpusegutten og “brunosten” min CH (Champion) S*Skommerdal’s Elvis to år <3 🙂     Elvis har en kjempeherlig og kjempenydelig personlighet. Han har en innvendig trygghet, og det gjenspeiler seg i at han er trygg på alle mennesker og andre katter. Elvis tror godt om alle mennesker, og han vil gjerne være venn med andre katter.      Godpusegutten min er "matmor" sin katt, og han er så avhengig av meg. Jeg kan gå på WC, og Elvis sitter og hyler etter meg. Mannen min kan sitte i sofaen, men nei da. Det er matmor som gjelder for ham 🙂      Elvis går kjempefint sammen med Nadina og Dixie, men han vet å erte Nadina litt. Takk og lov sier Nadina i fra når nok er nok, men da synes Elvis det er enda mer morsommere å erte henne. Akkurat som søsken.     Over oss bor det et par, og de har fått seg huskatt. Huskatten heter Sølvi. Nå er Sølvi nesten ett år gammel, og får lov til å gå ut. Siden vi bor i firmannsbolig er det ikke lett å slippe en katt inn og ut. De har laget en slags trapp ned fra verandaen deres slik at Sølvi kan gå ut og inn som hun vil. Trappen stopper opp ved verandaen vår, og Sølvi har funnet ut at inne hos oss er det katter. Elvis har sett Sølvi gjennom vinduet, og han sitter og lokker på henne. I dag fikk Elvis komme ut på katteverandaen, og Sølvi og Elvis stod lenge og snuste på hverandre gjennom nettingen 🙂 Jeg fikk nesten ikke Elvis inn igjen, for han ville være ute på verandaen 🙂      Elvis er en liten snik. Han vet kjempegodt at det ikke er lov til å være på spisebordet når vi spiser middag, men det har Elvis funnet en løsning på. Nesten hver gang vi sitter og spiser middag, kommer Elvis snikende bakfra, og legger seg over skulderen min. Der ligger han, og han maler kjempehøyt 🙂 Akkurat der og da er det vanskelig å kjefte på ham når han innynder seg slik.      Alle som møter Elvis smelter for hans kjempeherlige personlighet, og Elvis vet hvordan han skal smelte hjertene til folk som kommer på besøk <3 🙂      Tenk Elvisgodgutten blir to år i dag. I løpet av 2016 ble Elvis pappa til 15 kattunger, og han ble pappa før han fylte ett år 🙂 Den gutten greide å pare seg med Dixie i november 2015 uten at jeg visste det 🙂     Nå er Elvis kjemisk kastrert med chip, men jeg håper på at han kan få sin IC (Internasjonal Champion) tittel våren 2017 slik at jeg kan kastrere ham.     Gratulerer med dagen godpusegutten og "brunosten" min Elvis <3 <3 <3 🙂     

300415_elvis7

Godpusegutten min S*Skimmerdal’s Elvis ca. 10 uker gammel 🙂 Bilde tatt av fotograf Maria Westling 

 
 

220217_elvis_to_ar3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “GODPUSEGUTTEN OG “BRUNOSTEN” MIN ELVIS FYLLER 2 ÅR 22.02.2017 <3 :)

 1. Gratulere med bursdagen tel han Elvis som va i går 🙂 Æg håpa han fikk nåkka godt og spis 🙂

  Æg ønska dæg ein fin torsdag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 2. Takk for en råkoselelig formiddag hos deg og kattene i går snuppa mi;)) Det var råkost å treffe deg igjen;)) Grattis med dagen til elsklingen Elvis. Jeg er råforelsket i ham. Hver gang jeg har besøkt deg er det Elvis som først kommer for å hilse på meg. Nadina og Dixie er ikke redd for fremmede folk de ikke kjenner. For de også kommer opp i fanget og legger seg der;)) Sånn er Snuppa også. Hver gang vi får besøk kommer hun og legger seg i fanget til gjestene våre.

  Det har vært råkoselig å ha ferie hjemme hos mamma og pappa. Og hvis været blir bra i helga skal vi komme oss ut på en skitur. Vi reiser hjem til Oslo på søndag litt ut på dagen. Men vi kommer opp til Trondheim i påskeferien. Og jeg gleder meg til å treffe deg da;))

  Ha en fin fredag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Fasit på hvordan du ikke skal oppføre deg som blogger.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge