ABYSSINERE = NOEN SMÅ TYVER :) OPPDATERING OG NYE BILDER AV HJERTEKNUSERNE MINE <3 :)

Det er blitt 03.03.2017, og hvor har ferbruar måned blitt av? Swisj, borte vekk. 
 
 
Ikke så mye nytt har skjedd her hjemme, og dagene forløper seg som normalt for hjerteknuserne mine <3 🙂      Siste helgen i april 2017 er det en kjempestor utstilling her i Trondheim. Det er Scandinavian Winner Show som skal arrangeres Scandic Lerkendal hotell. Til en slik utstilling må kattene ha oppnådd forskjellige krav gjennom NOM (nominasjon), BIS (best in show), Ex1 for kattunger og ungdyr og ulike cert.      De kattene jeg skal stille er: Elvis, Nadina og Grace. Det kommer utstillere fra Norge, Sverige, Finnland, Danmark og også utlandet, og det skal bli kjempegøy 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse, og jeg gleder meg til å treffe mine abyssinervenner og andre rasekattvenner 🙂 Bare det å oppleve Scandinavian Winner Show utstilling er en kjempestor opplevelse å få være med på som utstiller. I forhold til en vanlig utstilling foregår det mye mer rundt utstillingen, og det er flere salgsstander hvor man kan få kjøpt katterelaterte varer. Selv har jeg deltatt på 2 Scandinavian Winner Show 🙂      Kampen om certene er mye hardere på Scandinavian Winner Show er mye hardere enn på en normal utstilling, og det kommer kjempeflotte katter. Det skal bli kjempegøy 🙂      Det går kjempebra med kattetrioen <3 <3 <3 🙂 Nadina er ei kosepusjente, og hun liker å ligge fanget for å få kos <3 🙂 Det er matfar som er høyest på rangstigen for Nadina, og hun lar seg ikke be to ganger når fanget til matfar er ledig 🙂 Selv om Nadina er 7 1/2 år gammel, så dukker plutselig "kattungen" opp i Nadina, og da løper hun frem og tilbake over stuegulvet som en rakett, og da erter hun både oss tofotinger og de andre kattene 🙂 Avisen kan vi bare glemme å lese når Nadina er våken... Oppdager hun at vi leser avisen, går hun til angrep på avissidene, legger seg opp på avisen slik at vi ikke får bla om sidene og herjer villmann med den 🙂 Godpusejenta Nadina har en kjempeherlige personlighet som jeg elsker, og hun vet å innynde seg hos oss tofotinger 🙂 Hver gang vi får gjester, er ikke Nadina sein om å ta en tur for å legge seg på fanget deres slik at de må kose med henne 🙂      Godpusejenta Dixie Rose er også ei kosejente <3 🙂 Hun deler litt mer på både mannen min og meg. Hvis fanget til matfar er opptatt, kan gjerne Dixie komme på mitt fang for å legge seg 🙂 Etter at Dixie ble kastrert, har hun blitt mye roligere, og hun har gått opp fra 2,4 kg til 2,6 kg. Hun trenger virkelig å få litt vekt på kroppen sin. Dixie har også kattungen i seg, og hun kan også ha noen raptuser hvor hun løper frem og tilbake som en virvelvind 🙂 Hun lar seg heller ikke be to ganger når det kommer gjester på besøk, og da finner hun fort et fang å legge seg på 🙂      Godpusegutten Elvis er en kosepusegutt <3 🙂 Han har tatt eiendom på matmor i huset 🙂 Elvis kan ligge å sove i sin dypeste søvn, og når jeg setter meg i sofaen er han på plass i fanget fortere enn hva jeg rekker å tenke 🙂 Jeg kaller den pusegutten for en liten "ertekrok", for han er den "lillebroren" som elsker å erte småjentene. Det er ikke alltid like populært, men heldigvis sier de i fra når nok er nok 🙂 Han har fått seg noen små rapp fra Nadina når han har ertet, men det er til pass for ham der og da. Nadina og Dixie skal ikke finne seg i å bli ertet, og de må få si fra hvor skapet skal stå. Elvis er den første av alle kattene som går bort til gjestene som kommer på besøk, og han vet å innynde seg 🙂      De som har Grace på fòr forteller at hun er ei trygg lita frøken, og hun er kjempeglad i sin storesøster Signe (Felicia). Grace er altetende, og for ikke så lenge siden fortalt fòrverten at hun hadde forsynt seg av middagen hennes i et ubevoktet øyeblikk. Fòrvert hadde gått fra middagen i noen få sekunder, og hvem andre stod og forsynte seg av middagen 🙂 He, he, he 🙂 Har man abyssinere i hus går man ikke fra maten uten tilsyn, for det straffer seg 🙂 Abyssinere er noen ravner til å stjele 🙂      At abyssinere er som noen ravner til å stjele har jeg flere gode eksempler på 🙂 Noen som kjøpte en abyssinerkattunge for meg hadde hatt en abyssiner tidligere. De bodde i rekkehus, og det var åpen verandaløsning. Noen av naboene hadde grillet, og den abyssineren så sitt snitt å ta en kotelett fra grillen som den kom hjem med 🙂 En annen abyssiner til noen jeg kjenner var som en ravn til å stjele klær som hang til tørk på tørkestativet. Den abyssineren kom hjem med naboens BH 🙂 En venninne i av meg i Oslo hadde abyssiner, og i entreen hadde ungene hver sine kurver hvor de la fra seg ullsokker, votter og skjerf. Venninnen min ble en smule irritert, for hun fant aldri noen like par av ullsokker og votter, og hun var litt irritert på ungene sine for at de ikke kunne holde litt orden. En dag så hun abyssinerhannkatten snappet en lue fra den ene kurven til en av ungene, og venninnen min fulgte etter abyssinerhannkatten sin, og hun oppdaget at katten smatt inni kattehula. Venninnen min så inni kattehula, og hva ser hun? Savnede votter og ullsokker 🙂 Der fant hun mysteriet for det som hadde forsvunnet 🙂      Abyssinere er en kjempeherlig rase, og jeg angrer ikke en eneste dag for at jeg valgte den rasen. Jeg sier at en abyssiner kan ikke beskrives, for den må oppleves live 🙂 Det er en rase som krever at en abyssinereier må være forutsigbar å ligge i forkjøpet av det abyssinere kan finne på. Abyssinere er løsningsorienterte så det holder. De finner løsninger på ting, og ingenting stopper dem når de har satt seg et mål. Grace f.eks. er "døråpneren", og fòrvertene til Grace må passe på at ytterdøren til en hver tid er låst.      Har jo tatt noen bilder som jeg ønsker å dele med dere 🙂 Håper dere liker dem 🙂     

220117_nadina3

Godpusejenta mi Nadina <3 :) 

 
 

050217_dixie_sover4

Godpusejenta Dixie Rose slapper av <3 :)

 
 

190117_elvis5

Godpusegutten min Elvis <3 :) 

 
 

290117_grace2

Godpusejenta Grace slapper av i senga hos fòrvertene sine <3 :) Foto: Linnea Höök

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “ABYSSINERE = NOEN SMÅ TYVER :) OPPDATERING OG NYE BILDER AV HJERTEKNUSERNE MINE <3 :)

 1. Det var fint å lese nyheter om kattene dine, og få se bilder av dem 🙂 Jeg har opplevd kattene dine som sosiale hver gang jeg kommer på besøk til deg, for det går ikke lenge før de hopper opp i fanget mitt. Maco gjør også det. Han vil hilse på gjestene våre, men det er ikke alltid et sjakktrekk hvis vi har dekket bordet med kaffekopper. Du vet en maine coon hale er litt sterkere enn en abyssinerhale 🙂

  Jeg likte bildet av Dixie <3 Har du sett for et skjønt bilde <3

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Fantastisk oppdatering og fantastiske bilder av kattene dine 🙂 Det var et blinkskudd av et bilde du hadde tatt av Dixie når hun ligger og sover, og det var mitt favorittbilde av de bildene du har postet i innlegget ditt 🙂 Jeg satt og humret og lo av beskrivelsen din når du skrev at abyssinere stjeler, og jeg ser for meg den katten som hadde stjålet grillmaten til naboene 🙂 Hvis nabokatten vår hadde stjålet vår grillmat tror jeg ikke at jeg hadde vært så blid på den.

  I kveld er det fredag, og den eneste planen vi har er å slappe av. Barna er hjemme i helgen, men kjæresten min kommer hit i morgen 🙂

  Jeg ønsker deg en fin kveld 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Adventstiden skaper stemning og forventning 🙂My Profile

 3. Snuppa mi sååå råartig å lese om kattene dine;)) Herlighet sååå råfine bilder av kattene;))

  Snuppa vår stjeler. Og det er ikke en gang hun har stått på komfyren og slurpet i seg mat fra kasserollen. I begynnelsen etter vi fikk henne visste vi ikke det. Men vi lærte. Det har hendt noen ganger at vi har gått fra middagsmaten ubevoktet på middagsbordet. Og når vi har kommet tilbake så har Snuppa slikket seg fornøyd om munnen;)) Du burde ha skrevet et punkt om det på kjøpekontrakten din;)) Hehehehe;))

  Vi måtte snu dørhåndtakene opp. For Snuppa fikk til å åpne dørene. Hun har ikke gjort det på lenge. Jeg ble overrasket da jeg så hvor klok hun var. Og jeg kan skrive under på at abyssinere er en av de mest inteligente katterasene som finnes;))

  Ha en fin lørdag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Fasit på hvordan du ikke skal oppføre deg som blogger.My Profile

 4. Kjekt innlegg med herlige billedblinkskudd, og med morsomme historier om hva abyssinere finner på av morsommheter 🙂

  Den måten du beskriver abyssinerne på er som å lese om somalifrøkena vår Lucia 🙂 Lucia har perioder hvor hun prøver å åpne dørene. Vi må alltid låse dørene våre. Stjeling av mat er intet nytt under solen hos oss heller. Hun stjeler det hun ikke liker bare for å stjele. Når hun har tatt det vil hun ikke spise det.

  Vi elsker rakkerhøna vår 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 5. Æg ælska måten du beskriv kattan din på og hærreguden kerr æg lo av det du skreiv om at abyssineran stjæl 😀 Æg så førr mæg bilda av den katten som stja bh 😀 Hadd det vør min katt hadd æg flira mæg skakk.

  Kanonfine bilda også som vanlig og æg syns bildan du tar av kattan e fin 🙂

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge