TAKKER FOR EN “KJEMPEKOSELIG” KOMMENTAR FRA DEG “BENTE”… :)

250317_anonym_kommentar1

 
 
Tusen hjertelig takk for kommentaren på bloggen min “Bente” 🙂 “Bente” ja…. Har ikke du brukt dette nicknavnet før når du har kommentert i et forsøk på å være anonym på blogger? Jo da, det har du! Jeg er 99% sikker at jeg vet hvem du er “Bente”, men velger å ikke offentliggjøre navnet ditt. Det fortjener du ikke.
 
 
Jeg tok en printscreenkopi av kommentaren din før jeg slettet den, men ønsker å svare deg offentlig slik at alle kan lese svaret mitt til deg 🙂
 
 
At du i det hele tatt tar deg tid til å sette deg ned for å skrive en kommentar på min blogg er for meg en gåte, og du påstår at du alltid kommenterer under eget navn. Det ser jeg ja 😀 Ha, ha, ha 😀 Den kan du dra langt ut på landet med. Jeg forstår ikke grunnen til at du ikke bare skriver ditt eget navn når du vet at du er så avslørt som “Bente”.
 
 
Når det gjelder de navnene du nevner i din kommentar som du mener jeg burde lære av, er de to ikke-eksisterende personer for meg som jeg ikke orker å bruke energien min på. Hva de to holder på meg bryr jeg meg katta i for å si det på den måten.
 
 
Så kjemepeflott at du vet hva jeg holder på med om dagene da 🙂 Da kan jeg spørre deg hvis jeg skulle være i tvil 🙂 Da vet du mer enn ha jeg gjør når du har oversikt på hva jeg holder på med om dagene 🙂 Hæh??? Gir det mening? Nei! Til opplysning vil jeg si at jeg er allergisk mot rødvin. Jeg tåler ikke garvsyren i rødvinen 🙂 Øl smaker helt forferdelig (bortsett fra alkoholfritt øl). Derimot sodastreamvann er det beste du gir meg 🙂
 
 
Til opplysning så setter jeg ikke mine øyne på kvinnegudien! Jeg leste en diskusjon på kvinneguiden, og jeg kom meg like fort ut som jeg gikk inn. Kvinneguiden sine diskusjonssider frister meg ikke. Jeg ble sjokkert over det lille jeg leste den gangen. Den gleden av å se meg på kvinneguiden får du ikke 🙂
 
 
Sitter på facebookgrupper og sladrer om andre? Hæh? Jeg tror jeg har bedre oversikt enn hva det du har, og noen gang har hatt når det gjelder hva jeg holder på med på de facebookgruppene jeg er med i. Er det en ting som er sikkert, så er det at det aldri er noen sladring av andre mennesker på noen av de facebookgruppene jeg er med i. Du får komme med et konkret bevis, men kommer du til å gjøre det? Nei. Sannheten er at du ikke har noen konkrete bevis å komme med 🙂
 
 
Hæh???????? KM fått blåmerke på armen sin pga meg? Da skal jeg jammen ha lange armer som rekker over Trondheimsfjorden 😀 Ha, ha, ha 😀 Ha det helt klart for deg! Jeg har aldri noen sinne truffet KM personlig! Hvor tar du det fra? Det overrasker meg ikke at du koker opp din egen fårikålgryte med bare vrøvl, fantasier og oppspinn opp i. Tilsammen blir det en fårikål som ikke gir noen mening! Det er jo ikke noe nytt fra den kanten, eller hva “Bente”…?
 
 
Jeg er kjempeglad jeg er har evnen til å le av slike kommentarer som den kommentaren du sendte meg, for en mer usammenhengende og patetisk kommentar som ikke har rot i virkeligheten skal du lenge leter etter 🙂 Ingen kan ta seg nær av en slik type kommentar. Det er helt umulig 🙂 Tror heller det er jeg som må ønske deg lykke til jeg 😀 Ha, ha, ha 😀
 
 

10805593_906313419415477_1482226136426188276_n

Bildet er lånt fra denne nettsiden: http://gooddailyquotes.com/g/baby-shower-status

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “TAKKER FOR EN “KJEMPEKOSELIG” KOMMENTAR FRA DEG “BENTE”… :)

  • Glafo: Så absolutt om de gjør, og det er det som er så fasinerende med “anonyme” nettroll. De avslører seg for 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg videre 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  • Glafo: Gramatikken er jo på barneskolenivå å dømme, og det er også typisk for slike nettroll. Fleste av dem kan ikke å skrive riktig norsk en gang. Kanskje derfor de prøver å trekke andre ned i jørma sammen med seg?

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg videre 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  • Lillja: Du kan så si Den alpakken er stor også 🙂 Jeg bryr meg ærlig talt ikke. “Bente” må bare få fortsette. Det er ikke jeg som dummer meg ut.

   Ønsker deg en kjempefin palmesøndag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 1. Snuppa mi;)) Du har svart den anonyme på en råbra måte;))

  Du trenger ikke være hjernekirurg for å forstå hvem som har skrevet kommentaren. Jeg skal ikke si ett eneste navn. Men jeg skrev det til deg på chatten på facebook hvem jeg mistenkte 100% for å ha skrevet kommentaren.

  Denne Bente kan dra dit peppern gror med dobbeltmoralen sin å skryte på seg at hun alltid skriver under eget navn eller nick når hun kommenterer. Særlig.

  Det er stygt å kommentere andres utseende. Og folk med vettet i behold gjør bare ikke sånt. Regner med at sånne som denne Bente er tøff nok til å gå bort til en fremmed person på gaten å kommentere utseendet til personen. Jeg tror ikke at sånne som Bente tør det. For sånne personer er så feige at de gjemmer seg bak anonyme nick på nettet.

  Hvor tar Bente det fra når hun skriver at du har laget blåmerke på armen til denne Lovelulu – KM? Hallo. Jorden kaller. Sånne usaklige beskyldninger ar alvorlig å anklage folk for uten å ha bevis eller ha belegg for beskyldningene.

  Jeg synes du har gjort det riktige her på måten du har svart Bente. Men jeg tror ikke at sånne som henne kommer til å forstå selv hvordan de holder på. De skaper ufrivillig underholdning når de dummer seg ut;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Du snakker om å snakke med splittet øgletunge….My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg Else Marit vennen <3 🙂

   Egentlig er det dumt gjort å gi "Bente" oppmerksomhet, men denne kommentaren var så idiotisk og usammenhengende skrevet at det var en salig sammensurium.

   Slike mennesker som "Bente" er tøff bak skjermen og ved tastaturet, for i det virkelige liv er slike som henne feig og redd. De tror at de kan skremme folk med ord, men hadde de truffet vedkommende i det virkelige liv hadde de vært livredde for å stå ansikt til ansikt med alt de hadde skrevet.

   Vi vet alle sammen som har kjent til "Bente" gjennom noen år hvordan hun holder på, og hvordan hun koker sammen alle fantasiene til en virkelighetsløs og usammenhengende suppe.

   Ønsker deg en kjempefin palmesøndag ) Gleder meg til å treffe deg i påska når du er hjemme 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Huff jeg blir sint og lei meg når anonyme nettroll skriver lavmålte kommentarer i andre bloggere sitt kommentarfelt 🙁

  Legg merke til at anonyme nettroll er de som har flest skrivefeil. Bruken av og og å er en mangelvare, og det er en av grunnene til at jeg ikke ville tatt Bente seriøst.

  Bente er en anonym feiging som tilhører nettrollfamilien, og det er ingenting å være stolt av. Hun burde i stedet skjemmes over oppførselen sin.

  En fin kveld ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for en kjempefin kommentar fra deg <3 🙂

   Jeg har lagt merke til det med skrivefeilene, og det slår aldri feil. He, he, he 🙂 Du har rett når du skriver at det er en av årsakene til at man ikke skal ta slike som "Bente" seriøst 🙂

   Selvfølgelig er "Bente" et nettroll. Ingen tvil, og det er vi mange bloggere som har sett mange ganger!

   Ønsker deg en kjempefin palmesøndag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Hærre gud at det går an og oppfør sæg så inderlig patetisk som ho dær.

  Æg veit ikkje om du har fått det med dæg men æg læst et innlægg på bloggen hennes at ho bedyre si uskyld. Æg som læs bloggen din fast skjønna jo fort at det e dæg ho meine. Viss ho hadde vært uskyldig hadd ho aldri skreve det innlegget dær. Da skulla æg ha trodd ho men når ho skriv et innlegg dær ho prøve og overbevise at ho ikkje har skreve kommentaren som Bente e æ langt fra overbevist. Æg vil tips dæg at ho har skreve et anna innlægg dær ho beskylde nån for og stjælt bilda. Æg ana ikkje kæm ho meine men æg fatta ikkje at ho dær kan vær den første som kommer med pekefingeren førr ho skal fei førr si eiga dør.

  Hærr gud. Noe så frækt og bli beskyldt førr å ha laga blåmærke på ein anna person. Det heilt bak mål og kom med sånne beskyldninga. Æg syns den som har skreve kommentaren e frækk som beskylde andre førr og drikk. Kordan i hælgoland kan ho skriv nåkka sånt om folk ho ikkje kjenn? Det e klart at ho dærran der ikkje greie og skill mellom fantasi og virkelighet.

  Æg syns innlægget ditt va bra skreve 🙂

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg <3 🙂

   Jeg har ikke fått med meg det, men det forbauser meg ikke det du forteller. Ikke er jeg interessert i å lese hva denne damen har skrevet på bloggen sin. Det er utenfor mitt interessefelt! Har sett sporene hennes på statcouteren min. Sporene har ført meg til noen av mine bloggvenner sine blogger og innlegg.... Det er ikke noe nytt at vedkommende blogger gir andre bloggere moralpreken, men det handler om at vedkommende ikke eier et eneste fnugg av selvinnsikt og selverkjennelse til sine egne feil!

   Ca. for 1 1/2 år siden beksyldte denne bloggeren av mine trofaste bloggvenner for å være alkoholiker, og mente at en viss instans burde ha grepet inn. Det verste av alt er at vedkommende blogger over hodet ikke kjenner bloggvenninnen min personlig! En hver blogger med fornuft ville aldri i livet ha skrevet slike ondskapsfulle rykter om en annen blogger de ikke kjente! Det er kjempestygt gjort at jeg finner ikke ord!

   Vedkommende blogger kommer med pekefingeren til andre bloggere at de ikke må kalle andre med medisinske begreper som psykopater, psykisk ustabil osv Hva gjør vedkommende selv? Jo vedkommende blogger tar ikke fem flate øre for å spekulere i om andre er psykisk ustabil eller om andre har vettet i behold! Dobbeltmoralisten lenge leve sier jeg!

   Ønsker deg en kjempefin palmesøndag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 4. Dette var litt av en hjernedød kommentar. Jeg begriper det ikke hva som får anonyme å gå inn på en blogg for å skrive negative kommentarer. Hvorfor kan de ikke holde kjeft? Det er ikke så vanskelig. Jeg går aldri inn på en blogg og leser der hvis jeg har et negativt inntrykk av bloggeren.

  De beskyldningene hun retter mot deg er stygt gjort. Ingen setter ut beskyldninger og løgner tatt fra løse luften om et menneske du ikke kjenner. Det går langt over grensen for hva som kan aksepteres. Jeg håper den som det gjelder som hadde fått et blåmerke er tøff nok til å avkrefte den løgnen.

  Jeg blir sint når det finnes mennesker som Bente som slenger dritt på andres blogger, og det supert at du svarte Bente som du gjorde i innlegget.

  I morgen begynner påskeferien, og mandag reiser vi på hytta på Halsa. Det skal bli kjekt med påskeferie 🙂 Alle guttene våre blir med. Eldstemann kommer hjem til påskeferie på lørdag.

  Fin, fin påskeferie til deg 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 5. Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg <3 🙂

  Anonyme nettroll har nok dessverre kommet for å bli så lenge vi har ulike diskusjonsforum, kommentarfelt på blogger osv. Dessverre 🙁

  Jeg tenker også slik. Hvis jeg leser en blogg hvor jeg blir provosert over bloggerens meninger. Da bruker jeg ikke energi og tid på å kommentere hos den bloggeren. Jeg lar bloggeren seile sin egen sjø med sine meninger.

  Det er noe som heter normal folkeskikk, og ingen bloggere har rett til å beskylde andre bloggere som de ikke kjenner i det virkelige liv for alkoholikere, dyremishandlere, psykisk ustabile, psykopater osv! Ærlig talt altså! Der går grensen! Da mener jeg at den bloggeren som skriver slike innlegg med beskyldninger rettet mot en blogger de ikke kjenner privat er skrevet med ett formål, nemlig å såre og sverte den andre bloggeren!

  Alle vi som har fulgt med den bloggeren noen år vet jo kjempegodt hvordan denne bloggeren går frem, og hvordan bloggeren holder på. Dukker opp som troll i eske når bloggeren vil ha oppmerksomhet. Virkelighetsløse, usammenhengende og usaklige beskyldninger rettet mot en eller flere bloggere flagrer fra den kanten, for så å løpe tilbake til sin egen blogg med buksene nede hvor vedkommende blogger kan spille et stakkars uskyldig "offer" Enkelte bloggere forandrer seg aldri.

  Det blir kjempekoselig for dere å reise på hytta! Dere må kose dere så mye <3 🙂

  Ønsker deg og familien din en kjempefin palmesøndag 🙂

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge