NY OG SPENNENDE PAKKE I POSTEN FRA NETTBUTIKKEN TREAT FOR TAILS TIL ABYSSINERTRIOEN MIN :) (Sponset innlegg)

Abyssinertrioen min mottok en pakke nr.2 fra nettbutikken Treat For Tails i september 🙂 Treat For Tails er en nettbutikk som selger flotte og morsomme katteleker til katten din, sunt kattegodteri til katten, tyggepinne m.m.
 
 
Jeg skal skrive under på at det som Treat For Tails selger er kjempepopulært for kattene 🙂 Mine abyssinere har allerede greid å spise opp tre poser med kattegodis, den første fjærlekemusen er avgått med døden og den ble myrdet med drukning i vannskålen flere ganger 🙂 Lekeballen med mus i midten blir inndratt til natten, for et par netter etter abyssinertrioen min fikk den første ballen fant de ut at den gikk det an å leke med om natten. Matmor og matfar våknet at den skranglet bortover gulvet. Hver kveld etter det blir den inndratt før vi legger oss 🙂 
 
 
Prisen for det Treat For Tails selger er ikke dyrt! 
 
 
Til alle dere som har katt anbefaler jeg dere å gå inn på Treat For Tails sin hjemmeside for å ta en titt, og dere burde bestille dere en abonementseske! Gå inn på denne lenken for å se: https://www.treatfortails.no/
 
 

En videosnutt av kattene mine når matmor åpner pakken fra Treat For Tails 🙂

 
 

Innholdet i pakke nr.2 fra Treat For Tails 🙂

 
 

Elvis og Nadina prøvesmaker Vitakraftgodisen som lå i pakke nr.2, og den skal jeg hilse å si falt i smak 🙂

 
 

Elvis og Dixie leker med fjærleken som var med i pakken fra Treat For Tails 🙂

 
 
Tusen takk for pakke nr.2 som jeg fikk fra dere i Treat For Tails: Kattene mine og matmor satte kjempestor pris på pakken 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “NY OG SPENNENDE PAKKE I POSTEN FRA NETTBUTIKKEN TREAT FOR TAILS TIL ABYSSINERTRIOEN MIN :) (Sponset innlegg)

  • Frodith: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂

   He, he, he 🙂 Visse leker må man bare samle inn for natten som skrangleballer som bråker, eller lekemus som piper. Selv om kattene er mest rolige på natten, så har det hendt at en av trekløveret mitt har våknet og funnet ut at nå er det på tide å leke seg.

   Dine tolkninger var helt rett 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

 1. Det var en råfin pakke som kattene dine fikk da snuppa mi;)) Jeg forstår at dette bla populært for abyssinerene. Og artig å se videoopptak med dem;))

  Jeg har sett på nettsiden til treat for tails. Og de hadde artige ting i pakkene til kattene. Jeg sitter og lurer på om jeg skal bestille til Snuppa vår. For det tror jeg hun hadde elsket;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Så langt kan voksne bloggere hevne seg hvis de kommer på kant med andre bloggere….My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen 🙂

   Jeg synes nettbutikken Treat for tails har kjempefine leker og godbiter til kattene, og kattene elsker de nye lekene sine 🙂 Jeg må spare på noen av lekene slik at de ikke har alle sammen fremme. Når de leker med lekene sine havner noen leker under sofaen, og plutselig finner de frem en gammel lekemus, eller en lekeball som de har gjemt unna 🙂

   Anbefaler deg å bestille pakker som de reklamerer for 🙂 Det skal jeg love deg hadde blitt populært for Snuppa 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Jeg må si at kattene dine er heldige som har fått to pakker med diverse leker og godt 🙂

  Det er moro at du lager en video av kattene dine når du får slike pakker i posten til dem, og det er ikke bare moro for nettbutikken som sender deg gaver, men også for oss som følger med på bloggen din 🙂

  Den lekemusen Maco fikk er yndlingsmusen hans, men stanken den snakker vi ikke om 🙂 Ha ha 🙂 Det er den verste stanken jeg noen gang har kjent. Usj.

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Jeg må si med hånden på hjertet at nettbutikken Treat for tails har kjempefine leker og godibiter som faller i smak til kattene 🙂 Kjempegøy at det finnes en slik nettbutikk. De er jo heller ikke så dyre!

   Jeg ville prøve å gjøre det litt mer ordentlig med videoer som viser kattene i aksjon, og godbiten jeg gav til Nadina og Elvis slo an 🙂

   Kjempeherlig å høre at Maco liker musen jeg heklet 🙂 De er populære de musene, og de som har kjøpt mus fra meg sier at kattene blir helt kjempeville når de får musen 🙂 Lukta snakker vi ikke om. Når jeg skal sende en slik mus i posten til noen må jeg pakke den inn med to brødposer utenpå for at lukten ikke skal spre seg.

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Jøss så kjekt at kattene dine fikk en ny pakke fra nettbutikken. Der var det mye kjekt for dem ja 🙂 Lucia hadde blitt helt vill av viftepinnen, for hun elsker viftepinner. Hun finner tak i viftepinnene selv, for hun vet hvor de ligger 🙂

  Jeg synes det er kjekt å få se videoer av kattene dine, og du må ta flere videoer av dem 🙂 Det er virkelig kjekt å se 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Jeg ble kjempeglad for de to pakkene Treat for tails sendt til kattene mine, og alt som var i pakkene var kjempepopulært. Kattegodisene er kattene helt ville etter, og lekene er populære. Har delt opp lekene slik at de har leker liggende i reserve 🙂

   Viftepinner må jeg leke med kattene med hver dag, og det er kjempegøy for dem 🙂 De elsker viftepinner med fjær på, og det er ikke mye fjær igjen etter noen runder med lek med viftepinner nei 🙂

   Kjempekoselig at du likte å se videoer av trekløveret mitt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Gratulere tel kattan din med ein pakke tel og dæm sjer ut tel å lik det som e i pakka 🙂 Æg syns det kult å få sjå kattan din på video førr da føla æg at æg bli kjent med dæm på en annen måte enn når æg ser bilda og læs om dæm.

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kattene og matmor satte kjempestor pris på pakkene fra Treat for tails, og jeg synes nettbutikken har fine leker, og kattegodisene smaker kjempebra for kattene. Kattene mine liker kattegodisene. De er litt sære på det de spiser av kattegodis 🙂

   Kjempekoselig at du likte å se video av kattene mine da, og da skal jeg prøve å gjøre det mer 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge