KJEMPENYDELIGE SEPTEMBERDAGER MED SOL, BLÅ HIMMEL OG FIN TEMPERATUR, OG DA ER HØSTEN PERFEKT :)

Du verden for en kjempeflott og nydelig september vi har hatt hos oss i år 🙂 Sol, blå himmel og fin temperatur, og det er slik som gjør høstdagene perfekt 🙂 Det kan ikke beskrives med ord hvor kjempenydelig september vi har hatt hos oss.
 
 
Dagene og ukene flyr av gårde, og jeg har nok å henge fingrene i.
 
 
Lørdag 23.09.2017 dro jeg på treningssenteret og trente, og da trente jeg overkropp. Om ettermiddagen ryddet vi leiligheten, vi laget kjempegod speltlompepizza og slappet av. Søndag 24.09.2017 tok mannen min seg en fjelltur. Han liker å gå turer i marka og på fjellet, og som jeg sier til ham må han bruke helgene på å ta en tur ut når været er så fint som det er. Heldigvis har han flere han går sammen med. Hvis jeg ikke hadde hatt problemene med betente hæler og stive achillesscener hadde jeg gladelig blitt med ham på tur. Når han kom hjem spiste vi middag, slappet av og så på kampen mellom Lillestrøm og RBK.
 
 
Mandag 25.09.2017 stod jeg tidlig opp, kokte meg en kopp kaffe og leste avisen. Etterpå fikk jeg på meg treningsklær og gikk en tur ut på en trim- og fotograferingstur på den faste ruten jeg har. Det var kjempegodt 🙂 Dere aner ikke hvor mye fine motiver jeg fikk se på turen min. Det var kjempenydelige høstfarger på bladene på trær og busker og det var ender i parken. Nettopp ved slike blikk må man stoppe opp for å la det kjempevakre synet synke ordentlig inn på netthinnen. Ta seg tid å være tilstede nuet <3 🙂
 
 
Nå som været har vært så kjempefint som det har vært har jeg benyttet treningen min til å gå tur, for på slike dager med sol, varmt og fint høstvær har jeg ikke smerter i hælene og achillesscenene. Det er kjempeherlig 🙂 Jeg pleier alltid å stoppe opp i parken. Der kan jeg sette meg ned på benken, høre på vannet som sildrer, se på endene som svømmer i andedammen og bare sitte stille å nyte de kjempefine høstfargene.
 
 
Etter jeg kom hjem øvde jeg på fløyta, og ryddet og ordnet litt i leiligheten vår.
 
 
Tirsdag 26.09.2017 stod jeg opp kl.08.00, ordnet meg, kokte kaffe, spiste frokost og lese avisen. Etterpå øvde jeg på fløyta før jeg dro av gårde til spillejobb. Om kvelden var det korøvelse. På koret hr vi kjempefine sanger som vi øver på, og jeg gleder meg til konsertene vi skal synge i høst. Første sangoppdrag er i slutten av oktober. Da skal koret vårt arrangere korpub 🙂
 
 
I dag stod jeg også opp kl.08.00. Spiste frokost, drakk kaffe og leste avisa før jeg tok på meg treningsklær og gikk trimturen min. Selvfølgelig var jeg innom parken for å meditere litt.
 
 
Etter jeg kom hjem dro jeg til negledesigneren jeg bruker for å få ny shellack, og jeg er kjempefornøyd med fargen 🙂
 
 
I kveld har jeg pakket kofferten, for på freag 29.09.2017 reiser jeg til Falun på Dalälvkatten sin utstilling. Jeg skal ha med Elvis og Dixie. Elvis må ha svensk cert for å bli IP (Internasjonal Premier). Den tittelen kan han ta på lørdag 30.10.2017. Hvis han får det siste certet til å få tittelen IP kan han få sitt førte svenske cert til å bli GIP (Grand Internasjonal Premier). Da slipper Elvis utstilling i Sverige før han går mot å bli Supreme Premier.
 
 
Dixie kan bli IP på søndag 01.10.2017.
 
 
Jeg blir i Falun til mandagsmorgen, for jeg orker ikke kjøre hjem om kvelden etter utstillingen er ferdig. Er ikke så glad i å kjøre om natten. Det er mye bedre at jeg er uthvilt når jeg skal kjøre i 7 timer.
 
 
Torsdag 28.09.2017 skal mannen min, broren til mannen min og jeg på Europacupkamp på Lerkendal. Det er RBK og Vardar som spiller. Gleder meg kjempemasse til kampen og ikke minst stemningen før og under kampen. Så får vi håpe på at RBK spiller optimalt og henter frem sitt beste! En ting vet jeg, og det er at det kommer til å bli liv på Lerkendal i morgen kveld. Det er en egen stemning på slike kamper. Husker jo fra 90-tallet da RBK var med i Champions league. Det var en fin ramme og stemning når flomlysene på Lerkendal ble slått på 🙂 Når Champions league hymnen ble spilt var det en høytidelig stemning.
 
 
Til dere som følger meg på snapchat og instagram kommer jeg til å oppdatere ofte i løpet av helgen. Dere som ønsker å følge meg på snap chat heter jeg: abyhakrilas. Dere er hjertelig velkommen til å følge meg. Hvis dere ønsker å følge meg på instagram er brukernavnet mitt: abynadina.
 
 
Ønsker å dele noen bilder med dere som jeg har tatt de siste dagene, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

De tre nødvendigste tingene å ha med på trening: Drikkeflaske med vann, høretelefoner til mobilen og joggesko 🙂

 
 

Gule farger på bladne, og en knallblå himmel 🙂

 
 

Mye rogn på treet, og mange sier at da blir det en snøfattig vinter 🙂 Vi tar sikte på det 🙂

 
 

Se de kjempenydelige fargene på dette treet 🙂 Helt fantastisk <3 :)

 
 

Donald Duck og vennene hans i parken 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “KJEMPENYDELIGE SEPTEMBERDAGER MED SOL, BLÅ HIMMEL OG FIN TEMPERATUR, OG DA ER HØSTEN PERFEKT :)

 1. Det var et koselig innlegg med fine høstbilder 🙂 Bildet av det treet med alle de høstfargene var det fineste bildet, og det gjorde seg når du fikk med den blå himmelen over 🙂

  Du verden så fin september vi har hatt i Trondheim. Mannen min og jeg har vært to helger sammen broren min og familien hans i Ålen og plukket tyttebær. I fryseren ligger det nyrørte tyttebær som vi kan ha til middager utover vinteren, for i huset hos oss går det unna med tyttebær 🙂

  Jeg synes det er koselig å lese blogginnleggene dine om det du holder på med om dagene, og du skal vite at du motiverer meg når du snapper før og etter trening 🙂 Det blir mye mer personlig når du prater på snappene, og det skulle flere har gjort.

  Jeg koste meg i helgen når du snappet fra turen til Sverige og på utstillingen 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du liker bildene mine 🙂

   Jeg elsker jo å ta bilder, og når vi hadde så nydelig vær i september som vi hadde er det ekstra morsomt å ta bilder av ulike motiver 🙂

   Det hørtes kjempekoselig ut. Hos oss er det bare mannen min som spiser tyttebær. Jeg spier det til nød, for jeg er ikke så begeistret for tyttebær.

   Det var kjempekoselig å høre, og jeg har fått positive tilbakemeldinger fra alle de som følger meg på snapchat at de synes det er kjempegøy at jeg prater på snappene mine 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Kjekt å lese innlegget ditt. Vi har hatt fint vær i september her i Kristiansund og noen dager har det vært sommerlige temperaturer. Jeg liker september når været er på den måten som det har vært.

  Det er kjekt å lese at du har det bra og du er en engasjert person som er sosial. Du er en humørspreder gjennom bloggen din for innleggene dine stråler positivitet. Det er den Toril som jeg har kjent siden vi ble kjent med hverandre på gymnaset 🙂

  Herlighet så vakre bilder du har postet. De var vakre og de gjenspeiler en vakker høst 🙂 Du er flink til å finne fine motiver på bildene du tar. Det er kjekt å se dem 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og kjempekoselig at du liker innlegget mitt 🙂

   Her i Trondheim har september måned vært kjempenydelig med sol, blå himmel og varm temperatur 🙂 Jeg også elsker septembere som den var i år 🙂

   Det er meg å være sosial, aktiv og engasjert, og det gir meg kjempestor glede. Så kjempekoselig sagt av deg <3 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine også 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Åhhhh snuppa mi;)) Sååå råfine høstbilder du har tatt;)) Jeg eeelsker alle bildene dine Og de var fine alle sammen.

  Råartig å lese hverdagsoppdateringen din på bloggen;))

  Du har varierte dager ser det ut som. Og jeg blir glad på dine vegne at du har mye positivt i livet ditt;)) Jeg tror at i situasjonen du er i som ufør er det viktig at du er engasjert i det du synes er artig og givende. Og det er du råflink til;)) Det vises godt at du trives og brenner for det du er opptatt av;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Så langt kan voksne bloggere hevne seg hvis de kommer på kant med andre bloggere….My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen <3 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen på blogginnlegget mitt 🙂

   Synes dagene mine selv er varierte, og jeg gleder meg over alt jeg har å gjøre 🙂 Det er nettopp det. Saksbehandleren min på NAV sa at hun var ikke bekymret for at jeg ble ufør, for hun sa at jeg hadde så mange fine interesser som jeg måtte fortsette å engasjere meg i 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge