HØSTSTEMNINGSBILDER OG OPPDATERING FRA DE SISTE DAGENE I SEPTEMBER MÅNED :)

Tenkte å oppdatere litt fra dagene i slutten av forrige uke før jeg reiste til Sverige, nærmere bestemt Falun på katteutstilling.
 
 
Torsdag 28.09.2017 var mannen min, broren til min mann, min svigerinne og jeg på Lerkendal og så på Europaligakampen mellom RBK og Vardar. Vi har bestilt oss billetter til alle hjemmekampene til RBK i Europaligaen. Du verden for en stemning det var på Lerkendal! Kjernen som er supporterne til RBK holder liv i hele kampen, og de er så absolutt den 12 spilleren for laget! Det var litt av et liv på Lerkendal, og det ble ikke mindre liv da RBK gikk opp i ledelsen 1-0.
 
 
Man merker jo at RBK ikke er på et slikt internasjonalt nivå som andre lag fra Europa, men det er kjempegod trening for RBK. Selv synes jeg at RBK spiller bedre mot utenladske lag enn mot Norske lag.
 
 
Vi har kjøpt oss plasser under tak, for man vet aldri hvordan været er om høsten her i Trondheim. Da får vi sitte uten å få regn på oss. Rett før kampen så kom det flere jenter og satte seg rett bak oss. Svigerinnen min sier at det var håndballjentene fra eliteserielaget i Byåsen IL. Jeg snudde meg for å se. Nora Mørk og Camilla Herrem på Byåsen IL? Tror ikke riktig det du. Det var de Norske håndballjentene som satt rett bak oss. Jeg sa rett ut til dem at kampen de hadde spilt dagen før var kjempebra spilt 🙂 Det takket de for 🙂
 
 
Kampen mellom RBK og Vardar endte 3-1, og det var en kjempemorsom kamp 🙂 Etter kampen gikk vi hjem. Jeg pakket ferdig sakene mine, og bar ting ut i bilen som jeg skulle ha med til Falun.
 
 
Fredag 29.09.2017 startet jeg å kjøre fra Trondheim kl.08.30. Jeg kjørte over Røros, over Femund og inn i Sverige. Den naturen det var over Femund var helt ubeskrivelig! Det var kjempevakkert, og det tok nesten pusten fra meg! Jeg stoppet noen ganger for å gå på do og for å fylle opp kaffekoppen min. Kom frem til hotellet i Falun kl.16.30.
 
 
Innlosjerte kattene mine og meg selv på hotellrommet og pakket ut. Om ettermiddagen og kvelden slappet jeg av, så litt på TV’n og la meg ca. kl.22.30.
 
 
Lørdag 30.09.2017 stod jeg opp kl.04.30, dusjet og ordnet meg i stand. Fikk satt Elvis og Dixie i transportburet før jeg gikk ned for å spise frokost. Kl.07.00 kjørte jeg bort i utstillingshallen hvor jeg hang opp burpyntene og satte kattene i utstillingsburene. Selv synes jeg det er kjemepgodt å komme litt tidlig på utstillingen, og ikke i siste liten. Jeg merker at kattene mine slapper mer av når de får roet seg før selve bedømmelsen starter. Hvis jeg stresser på en utstillingsdag, blir kattene stresset. Stress på meg føres også over på kattene mine.
 
 
Bedømmelsen begynte kl.09.30, og utstillingen var ferdig kl.17.00. Da var det å komme seg tilbake på hotellet for å slappe av. Om kvelden var det felles middag som arrangørklubben Dalâlvkattens arrangerte på hotellet, og det var kjemepgod middag, og ikke minst god stemning 🙂
 
 
Det ble ingen senkveld på meg, for jeg var trøtt og sliten etter en lang dag. La meg kl.22.30.
 
 
Søndag 01.10.2017 våknet jeg uthvilt kl.05.00, og det var kjempegodt 🙂 Stod opp, dusjet og ordnet meg. Gikk ned og spiste frokost før jeg kjørte bort i hallen klar for en ny utstillingsdag 🙂
 
 
Utstillingen begynte kl.09.00, og den var ferdig kl.16.00. Da var det bare å pakke ned burpynten og ta utstillingskofferten ut i bilen. Vi har ikke lov til å forlate utstillingen med kattene, for da kan vi risikere å bli utestengt fra utstillingen. Det er først når arrangøren sier: “Takk for i dag” at vi kan sette kattene i transportburene for å forlate utstillingslokalet. Jeg kjørte tilbake til hotellet, og jeg slappet av på rommet om ettermiddagen. Kattene var slitne, og de fant fort hotellsengen som de la seg i.
 
 
Selve utstillingshallen var en kjempeflott hall. Den var stor og luftig, og ikke minst god plass mellom burradene. På utstillingen var det 300 katter, men de kunne hatt plass til flere katter. Området hvor utstillingshallen lå kalles for Lugnet. Det er området hvor VM på ski i Falun ble arrangert, og det er en idrettsarena for flere idretter. På kafên hvor de solgte mat selger de sunn og næringsrik mat samt vegansk for de som ønsker det.
 
 
Om kvelden møtlte jeg en Norsk kattedommer som også skulle være igjen til mandag. Vi dro ut for å få oss litt middag, og det var godt, for etter en lang utstillingsdag var jeg sulten. Kom tilbake på hotellet kl.20.30, og jeg slappet av på hotellrommet om kvelden. Pakket kofferten, og bar ned det jeg ikke trengte i bilen. Så litt på TV, og la meg kl.23.00.
 
 
Mandag 02.10.2017 våknet jeg uthvilt kl.05.00, og jeg fant ut at jeg like så godt kunne stå opp. Jeg ordnet meg i stand, satte kattene i transportburene sine og tok ned sakene mine i bilen. Kl.08.00 møtte jeg han Norske dommeren, og vi tok en frokost og en kaffe før vi begge to kjørte fra Falun. Klokken var 08.30 da jeg startt fra Falun, og jeg kom hjem kl.17.30.
 
 
Kattene syntes det var kjempegodt å komme hjem, og Nadina som hadde vært hjemme med matfar syntes det var kjempegodt å få hjem Elvis og Dixie. Tro meg når jeg sier at de gangene jeg er bortreist med kattene så savner den katten som er hjemme de to andre. Det er fakta! Jeg ser at det er gjensynsglde mellom kattene, for da gjør de hilsningsritualene sine ovenfor hverandre.
 
 
Jeg pakket ut, og om kvelden slappet jeg av.
 
 
Tirsdag 03.10.2017 måtte jeg til tannlegen. På lørdagskveld da jeg skulle bruke tanntråd var det som om tråden satte seg fast. Søndag spiste jeg en gulrot i utstillingshallen, og det ble plutselig ekkelt og ubehagelig å tygge. Når jeg stakk tunga bort i jekselen kjentes det ut som om bakdelen på tanna var løs, og at tanna var delt i to. Jeg var rimelig spent på hva tannlegen fant ut. Ved nærmere undersøkelse fant tannlegen ut at tyggeknuten dvs det ene fjellet på jekselen hadde løsnet. Det var overehodet ikke hull i tanna, men tannlegen sa at plomben jeg har der er over 30 år gammel! Vet nøyaktig når jeg plomberte den tanna. Det var i 1985 etter at jeg hadde tatt av reguleringen jeg hadde i overmunnen. Etter 3 år med regulering hadde jeg to hull i overmunnen, og det var bl.a. den tanna som jeg fikk problem med nå. Tannlegen mener at det er 80% i favør til tanna, og at jeg har vært kjempeheldig som forhåpentligvis slipper å trekke tanna.
 
 
Selv har jeg enromt til tannlegeskrekk, men den tannlegen jeg går til nå er helt fantastsik! Kjenner ikke at hun setter bedøvele en gang, og hun er lett på hånden. Tidligere var jeg kvalm og uvel når jeg skulle ha årskontroll til tannlegen, men nå gruer jeg meg ikke til årskontroller hos tannlegen! Takket være tannlegen har den skrekken gitt seg 🙂
 
 
Til dere som venter på innlegg med bilder fra katteutstillingen i Falun kommer det et innlegg enten i dag eller i morgen. Jeg må redigere ferdig bildene mine først 🙂
 
 
Jeg vil dele noen bilder med dere som jeg har tatt de siste dagene i september måned, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Blomstene på en busk i parken hvor jeg pleier å gå tur 🙂

 
 

En blomst med ei bie på 🙂

 
 

Blomster på en busk i parken 🙂

 
 

Ender i andedammen i parken, og det er kjempekoselig å tusle rundt der for å fotografere 🙂

 
 

Kjempefine høstfarger på bladene på dette treet 🙂

 
 

Høst i parken 🙂

 
 

Kjempenydelige høstfarger på bladene på trærne som danner portalen inn til parken 🙂

 
 

Bildet tatt før Europaligakampen på Lerkendal 28.09.2017 🙂

 
 

En liten stemningsvideo fra Lerkendal som viser stemningen før kampstart samt Åpningssangen “Bilde tån Ivers” som synges før hver hjemmekamp 🙂

 
 

På tur hjem fra Lerkendal oppdaget vi at juleutstillingsvinduet på butikken var på plass, og vi skrev dag 28.09.2017! Sommeren er jo så vidt ferdig, og snart høstferie for skoleelevene jo!

 
 

I Falun mens jeg var på katteutstillingen bodde jeg på Scandic Lugnet Hotell 🙂

 
 

På dette hotellet bodde Norges VM-utøvere da Falun arrangerte VM for noen få år siden 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “HØSTSTEMNINGSBILDER OG OPPDATERING FRA DE SISTE DAGENE I SEPTEMBER MÅNED :)

 1. Koselig innlegg med flere fine høstbilder 🙂 Du er flink å finne fine motiver. De trærne ved den stien inn mot sykehusparken tok jeg bilde av da jeg syklet hjem fra jobb forrige uke. De var så fine der de stod med gule høstblader. Det er en fin park da 🙂

  Morsom kamp på Lerkendal. Vi hørte jubelen når Rosenborg skåret opp til oss. Jeg kan tenke meg at det var moro å være publikum der, og jeg angrer litt for at jeg ikke bestilte billett til kampene.

  Det blir moro å se bildene fra utstillingen selv om jeg så mange av bildene som du postet på facebook, instagram og snapchat i helgen 🙂 Jeg blir aldri lei av å se bilder av kattene dine 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det gir stor motivasjon for meg å ta flere bilder når dere som leser bloggen min, følger meg på instagram og er facebookvennene mine gir meg tilbakemeldinger 🙂

   Når være har vært så kjempefint som det har vært, er det ekstra morsomt å finne ulike motiver jeg kan ta bilder av 🙂

   Den portalen ved Sykehuset er kjempenydelig om høsten, og de kjempefine høstfargene også da 🙂

   Kampen på Lerkendal var kjempemorsom, og det var kjempegøy at de vant. Det er en helt spesiell stemning på disse kampene. Kjernen imponerer meg, for de er helt fantastiske å holde stemningen opp slik de heier og synger 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Atle Lundhaug: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 2. Nok et kjekt innlegg som du har skrevet og selvfølgelig med vakre bilder 🙂 Det var kjekt å lese om hvordan dagene dine har vært. Du har gjort mye forskjellig 🙂

  Jeg så snappene dine fra da du var på Lerkendal og det virket som om det var mye liv da du sendte snappene. Siden jeg ikke er så interessert i fotball så jeg ikke på kampen men jeg fikk med meg at de hadde vunnet.

  Jeg synes det er for tidlig med julepynt i vinduene i september men orker ikke irritere meg over det.

  Jeg koste meg med alle snappene du sendte i helgen fra Sverige. Hotellrommet du bodde på så fint ut 🙂 Hvor lang tid tar det å kjøre til Falun fra Trondheim?

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du liker bildene jeg deler, og det motiverre meg til å fortstte å dele bildene mine for dere 🙂

   Det var litt av et liv på Lerkendal, og for en kjempemorsom kamp 🙂 Stemningen var upåklagelig 🙂 Kjernen gjør en kjempeflott jobb for RBK, for de heier og synger hele kampen 🙂

   Jeg orker ikke å iritere meg over julepynt i vinduene jeg heller. Selvsagt var det litt krasj å se juleutstillingsvinduet den kvelden når det var 16 grader og fønvind ute 🙂

   Jeg synes det er kjempegøy å snappe, og flere av de som følger meg sier at de synes det er moro når jeg prater.

   Fra Trondheim til Falun tar det litt over 8 timer å kjøre.

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Frodith: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg på blogginnlegget mitt 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene på bildene mine, og det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Birmaer er kjempefine, og de har et supert temperament <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

 3. Råååkost innlegg snuppa mi;)) Jeg husker da vi var på Champions leaguekampene på Lerkendal på begynnelsen av 2000-tallet. Åhhhh herre gud for en stemning det var;)) Vi satt og så på kampen på tv. Og det var en råartig kamp;)) Råartig at Rosenborg vant;)) Hver gang når jeg hører Bilde av Ivers får jeg hjemlengsel. Og det fikk jeg nå også;))

  Åhhh herregud for noe råfine bilder;)) Butikkene her har også begynt med julevinduer. Jeg synes det er for tidlig. Men jeg bruker ikke energi på å gå rundt og irritere meg over det.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Så langt kan voksne bloggere hevne seg hvis de kommer på kant med andre bloggere….My Profile

 4. Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene du gir meg <3 🙂

  Det var en kjempemorsom tid ja 🙂

  Du skulle ha vært på Lerkendal ja, og det var litt av en stemning. Kjernen imponerer med heiaropene og sangen, og de vet å støtte laget 🙂

  Det hele var et antiklimaks. Vi gikk hjem fra Lerkendal, og det var 16 grader og litt fønvind den kvelden. Derfor var det litt krasj å se juleutstillingsvinduet 🙂 Jeg orker ikker ikke å bruke energi på å irritere meg over juleutstillingsvinduer i september. Hvorfor irritere seg. Man kan synes det er for tidlig, men det finnes viktigere ting å bry seg om 🙂

  Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

  Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge