OPPDATERING FRA DE SISTE DAGENE I ORD OG BILDER, OG ET VIDEOOPPTAK AV ELVIS SOM UTFØRER TRIKS :)

Mandag, ny uke og nye muligheter, og vi nærmer oss halvveis i november måned. I dag hørte jeg på radioen at mange sliter med med høst- og mørke depresjon, og at november måned var den verste måneden for dem.
 
 
Jeg er kjempeglad for at jeg aldri har kjent på et enest fnugg av høst- og mørkedepresjon, og jeg aner personlig ikke hva det vil si. Kjenner jo noen som sliter med høst- og mørkedepresjon, og jeg har jo hørt hvordan de har det. Det er spesielt mørket som de reagerer på, og som gjør dem deprimert.
 
 
Personlig foretrekker jeg våren og sommeren, men det er pga at reumatismen min er bedre om våren og sommeren. Jeg elsker også kjempefine og solfylte høstdager med de kjempefine og nydelige høstfargene som naturen blir farget med. Ikke noe er som en høstkveld med levende lys på bordet, håndarbeid og en god kopp te. Da er høstkvelden perfekt for min del 🙂
 
 
Helgen som var fløy av gårde. Lørdag 11.11.2017 fra kl.12.00 – 17.00 var jeg sammen med katteklubben jeg er medlem i på dyrebutikken Hund Som Hobby på kattevisning i anledning “Kattens Dag”. Vi hadde 8 forskjellige raser med på kattevisningen. Det var hellig birma, ragdoll, burmeser, seltic rex, maine coon, sibir, abyssiner og devon rex. Mange kunder kom bort til oss for å høre litt om de forskjellige rasene vi hadde, og det var kjempegøy å treffe den vanlige mann på gata som ikke har den kjenneskapen til rasekatt som det vi har. Timene fløy av gårde.
 
 
Om kvelden kom to kusiner av meg til Trondheim. Mannen min og jeg tok de med på besøk på omsorgsboligen hvor min mor bor. Det var kjempekoselig, og min mor syntes det var kjempegøy at de kom på besøk.
 
 
Kusinene mine kom med bobil, og de fikk stå med bobilen ute i gårdn vår. De fikk også strøm for å holde bilen varm. Om kvelden etter vi kom hjem satt vi og pratet sammen før vi gikk og la oss.
 
 
Søndag 12.11.2017 stod vi opp i rett tid. Kusinene mine, mannen min og jeg slappet av med kaffe før vi dro på besøk til min mor. Moren min satte kjempestor pris på å treffe kusinene mine 🙂 Kusinene mine reiste videre kl.14.00.
 
 
Det er dessverre ikke så ofte vi kusinene på min fars side treffes, for de bor jo i Finnmark Målet mitt er å reise til Finnmark for å besøke dem, og de sier at vi må komme nordover på besøk. Jammen det skal vi gjøre!
 
 
I dag begynte jeg uka med å dra på trening (hos fysioterapeuten). Det var kjempegodt 🙂 Jeg er kjempestolt av meg over hvor langt jeg har kommet siden juni 2016. Da jeg begynte å trene meg opp ettre operasjonen i mai 2016 gikk jeg med hastighet 1,2 km/t, og jeg klarte å gå 1/2 runde. Nå begynner jeg med hastighet på 4,1 km/t, og øker på til 4,2 km/t. Målet mitt i desember er å begynne med hastighet 4,2 km/t, men øke på til 4,3 km/t! Fysioterapeuten min er kjempefornøyd, og det er jeg også 🙂 Når jeg trener slik jeg gjør er det kun meg selv jeg konkurrerer mot. Jeg sammenlikner meg aldri med andre når jeg trener, men kun min egen fremgang, og det er min egen fremgang motiverer meg 🙂
 
 
Målet om å trene to dager i uka har jeg holdt gjennom hele året, og de ukene jeg har fått trent 3 dager i uka er rett og slett en bonus for meg 🙂 Jeg begynte jo helt fra skretsj da jeg begynte å trene meg opp etter achillessceneoperasjonen i mai 2016, men måtte opereres under hælen i sceneplaten i desember 2016. Dermed fikk jeg noen uker med avbrekk før jeg tok opp treningen i slutten av januar 2017. Da jeg begynte på med treningen i slutten av januar holdt jeg treningen til en dag i uka.
 
 
Når man skal komme i dag med trening etter et lengre avbrekk, er det viktig å sette seg oppnåelige mål, for da blir ikke fallgruven så høy. Selv holdt jeg meg en dag i uka i en lengre periode, men etter hvert som jeg var kommet i gang økte jeg til to dager uka. De ukene jeg kun får til en treningsdag i uka er det mye bedre enn ingen, og jeg tar ikke det som et nederlag. Første bud jeg har lært meg nå som jeg har kommet i gang med trening og kostholdsendring er overkommelige mål.
 
 
Uken kommer til å gå fort, og jeg har planer om få til en helkroppsøkt på onsdag og overkroppsøkt på torsdag.
 
 
Tirsdag 14.11.2017 er det korøvelse, og nå er det julerepertoar for fullt 🙂 Koret skal delta på en julekonsert 07.12.2017 og på 4.juledag. Det gleder jeg meg til 🙂
 
 
Fredag 17.11.2017 skal jeg opereres i høyre håndledd ved artroskopi. Ortopeden skal inn for å se hvordan det ser ut der inne, samt fjerne betennelse og arrvev. Ved artroskopi blir det ikke store arr, men små hull, og man slipper å sy mange sting. Blir bandasje noen dager, og jeg må jo komme i gang med opptrening og bruk av armen etter et 3-5 dager. Ut fra CT-bildene så ikke håndleddet så bra ut, og det var minimalt med brusk slik at bein ligger og gnisser mot hverandre.
 
 
Ønsker å dele noen bilder som jeg har tatt den siste uken, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Har jo lagt om kostholdet, og her er en frokosttype jeg spiser som består av mager kesam og frosne blåbær 🙂

 
 

Sunn og kjempegod lunch 🙂

 
 

Dixie Rose i sturdiburet sitt på kattevisningen på dyrebutikken Hund Som Hobby 🙂

 
 

En kjempesøt maine coon kattunge og kullet var med på kattevisningen 🙂

 
 

En kjempefin devon rex hunnkatt koser seg i matmors armkrok 🙂

 
 

Jeg lovte å dele en video av abyssinerhannkatte min Elvis når han gjør noen triks han har lært seg. Elvis har lært seg å sitte, high five og hoppe over føttene mine 🙂 Nå for tiden øver vi på et triks til 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “OPPDATERING FRA DE SISTE DAGENE I ORD OG BILDER, OG ET VIDEOOPPTAK AV ELVIS SOM UTFØRER TRIKS :)

 1. Råkoselig innlegg du har skrevet snuppa mi;)) Og rfine bilder du har tatt på den kattevisningen. Jeg likte den devon rex katten;))

  Nåmmen se så råflink Elvis er da. Det var artig å se;)) Dere er et dream team sammen;))

  Åhhh herregud så råflink du er. Og for en viljestyrke du har når det kommer til trening. Jeg beundrer deg;)) Og det er fordi jeg vet at du har en kronisk reumatisk sykdom. Lykke til med operasjonen. Og det er bra du får gjort det nå og at du blir fulgt opp;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Så langt kan voksne bloggere hevne seg hvis de kommer på kant med andre bloggere….My Profile

 2. Det var koselig å treffe deg og de andre i katteklubben og kattene dere hadde med på kattevisningen forrige lørdag 🙂 Da jeg fikk hilse på de nusselige maine coon kattungene ble jeg hodestups forelsket <3 Jeg fikk handlet mat til Maco da jeg var innom hund som hobby, og han trengte ny sekk med tørrfòr.

  Du har delt flotte bilder, og det er alltid koselig å se bildene dine 🙂

  En fin fredag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 3. Herlighet så kjekt å lese blogginnlegget ditt, og det var mange vakre bilder av flotte katter. Jeg likte godt bildet av den devon rexen. Når sant skal sies må jeg si at jeg er svak for devon rex. Noen i Vestkystkatten har flotte devon rexer. Da jeg besøkte deg på Vestkystkatten sin utstilling gikk jeg bort for å se på kattene deres. Den rasen er tøff altså 🙂

  Det ser ut som om du hadde en innholdsrik helg forrige helg, og det er kjekt å lese om hva du har holdt på med 🙂

  Flinke Elvis altså, og det er kjekt å se han gjør triksene. Jeg blir imponert over å se det han gjør 🙂

  Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge