SER FREM TIL Å FÅ UNNAGJORT OPERASJONEN I HÅNDLEDDET FREDAG 17.11.2017!

Det er blitt torsdagskveld, og jeg slapper av. I morgen tidlig kl.07.30 skal jeg møte på Aleris Rosenborgklinikken, for jeg skal opereres i høyre håndledd. Jeg skal møte kl.07.15. Ser frem til å få operasjonen gjort, og er kjempespent på hva som vil skje videre. I morgen skal bare ortopeden se inni håndleddet, få bort betennelse og arrvev. Jeg gruer meg litt, men er glad det er artroskopi slik at man slipper stort arr og mange sting. Vet ikke hvor lenge jeg må vente med å få bruke hånda, men jeg regner med en ukes tid før jeg får belaste igjen.
 
 
Jeg kommer til å savne treningen kjempemasse, men hvis formen er bra over helgen, kommer jeg til å dra på trening for å gå på tredemølla samt å kjøre styrke for føttene. Er kjempeglad, for jeg fikk til to fullkroppsøkter denne uken også 🙂 Jeg trente fullkropp på mandag og i går. Det var kjempegodt 🙂 Skulle så gjerne ha fått til en treningsøkt til i uka, men det rakk je ikke, og det er bedre med to treningsøkter enn ingen!
 
 
Det går kjempefint med kostholdsendringen, og jeg spiser ren mat som kylling, karbonadedeig, mager cottage cheese, mager kesa, grønnsaker, egg, havregryn, magert kyllingpålegg, bringebær og blåbær. Har byttet ut sukker med sukrin gold og sukrinmelis, sukkerfri saft osv. Jeg teller kalorier, og veier maten min. Ønsker ikke å gå ut med antall kalorier jeg ligger på her på bloggen min, og heller ikke vekten! Merker at kroppen min har mye bedre av slik mat enn blandingsmat som kjøttdeig, farseprodukter osv. Kroppen fungerer så mye bedre med kostholdet jeg har nå.
 
 
Jeg merker på kroppen at jeg har gått sammen. I dag prøvde jeg på meg en treningsdrakt jeg ikke har bruk siden 2001, og nå får jeg på meg treningjakka. Prøvde på meg treningsjakka for ett år siden, og da fikk jeg ikke glidelåsen igjen. Slike ting gir meg ekstra stor motivasjon til å fortsette kostholdsendringen og treningen min når jeg er blitt smertefri etter operasjoen 🙂 Det kribler i kroppen etter å fortsette med treningen når håndleddet har blitt smertefritt etter operasjonen 🙂
 
 
Jeg regner med dette blir en stille og rolig helg hvor jeg slapper av på sofaen med hånda på ei pute, koser meg med TV-program, lese og høre på musikk. Normalt etter et en artroskopi i håndleddet må man ta det med ro 1 – 1 1/2 uke slik at leddet får leges.
 
 
Egentlig skulle jeg ha blitt med mannen min på julebord på Frøya i helgen, men siden jeg blir operert i morgen utgår det. Helsa er viktigere enn julebord, og jeg vet jo ikke hvordan formen blir med tanke på smerter heller. Mannen min reiser til Frøya på lørdag morgen. De kommer sikkert til å få det kjempekoselig 🙂
 
 
Til uken som kommer er det nok en uke med mange gjøremål.Jeg har takket nei til fløytespilling de to neste ukene med tanke på operasjonen i håndleddet. Tirsdag 21.11.2017 er det korøvelse. Torsdag 23.11.2017 har vi styremøte i Aby- og somaliringen som er en interesseklubb for oss som har abyssiner og somali. Lørdag 25.11.2017 er det GF i katteklubben jeg er med i, og søsteren til mannen min (min svigerinne) og mannen hennes kommer til Trondheim. Vi har planer om å treffe de for å gå ut for å spise sammen dem. Det blir kjempekoselig 🙂
 
 
Jeg ønsker å dele noe bilder med dere som jeg har tatt 🙂 Håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Begynner alltid dagen med et glasss vann og disse vitaminene 🙂

 
 

Jeg er kjempestolt av meg selv, for nå har jeg kommet opp i hastighet 4,2 på tredemølla 🙂

 
 

På leggpressmaskinen har jeg også økt vektbelastsning 🙂

 
 

Seated leg curl er en av mine favorittøvelser 🙂

 
 

Lex extension kjennes ja, og den svir!

 
 

Jeg fører alltid opp mine treningsøkter hver eneste gang jeg trener 🙂

 
 

Meg selv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “SER FREM TIL Å FÅ UNNAGJORT OPERASJONEN I HÅNDLEDDET FREDAG 17.11.2017!

 1. Du imponerer når det gjelder kostholdsendringen og treningen du holder på med. Det er fordi jeg vet at du sliter med kronisk reumatisme og har mer utfordringer enn meg som ikke er kronisk syk. Jeg heier på deg, og jeg ser på deg at treningen din har gitt gode resultater. Det er stor forskjell på deg fra i fjor sommer til nå, og det vises på deg at du har tatt av. Fortsett slik du gjør. Husk at det beste er å ta det over lengre tid, for da får du best resultat. Du må bare stå på videre 🙂

  Bildet av deg var fint, og du er like vakker på utsiden som på innsiden <3

  En fin fredag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Åhhh snuppa mi du er råflink med treningen som du holder på med. Og du har jo holdt på siden operasjonen din i fjor sommer;)) Jeg finner ikke ord annet enn at du imponerer meg enormt. To dager i uka skal du være råfornøyd med på mosjonistnivå. Og det er helsegevinst å trene. To syforeningsvenninner og jeg går en tur i uka langs turstien i nærheten av oss. Men det skal godt gjøres at det klaffer at alle tre er med. Jeg går også på treningssenteret av og til. Men da trener jeg spinning. For jeg synes det er råkjedelig å trene styrke med vekter.

  Bildet av deg var råfint;)) Du er råfin på bildet. Søteste Torilsnuppa mi;))

  Ha en fin lørdag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Så langt kan voksne bloggere hevne seg hvis de kommer på kant med andre bloggere….My Profile

 3. Jeg sier som de andre at den jobben du gjør med trening og kostholdsendring er supert, og jeg er sikker på at du når målet ditt. Du gjør det på en riktig måte når du tar det over tid. Det er da du får best resultater. Du skal aldri rase ned flere kilo i uka, for da er det fort gjort å gå i fella å legge på seg det dobbelte igjen. Det er fordi kroppen suger til seg alt du spiser, fordi du ikke har gitt den mat. Da du var i Kristiansund på katteutstillingen vistes det godt på deg fra sist jeg så deg i jula 2016.

  Du er også fornuftig som ikke oppgir hvor mye du veier og antall kalorier du spiser på livsstilsendringen din. Det reagerer jeg på når bloggere holder på med livsstilsendring. Jeg tenker spesielt på de som sliter med en eller annen form for spiseforstyrrelse, og dem fins det flere av. Jeg heier på deg, for du har gått all in for det.

  Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge