2017, ET ÅR MED TAKKNEMLIGHET OG GLEDE <3 :) GODT NYTT ÅR TIL ALLE MINE BLOGGVENNER, BLOGGLESERE OG FØLGERE :)

Lille nyttårsaften 30.12.2017, og det er årets nest siste dag. Jeg har lyst til å si noe om året som har vært.
 
 
2017 har vært et kjempefint år, og jeg har gjort så mye meningsfylt. Hverdagene mine er fylt med varierte arbeidsoppgaver som jeg elsker kjempemasse. Spillejobbene på fløyta gir meg kjempemasse, og jeg føler jeg gir noe til de som hører på når jeg spiller. Når jeg spiller et musikkstykke på fløyta vil jeg formidle noe til de som hører på. Jeg sammenlikner det med å fremføre et dikt, for jeg ønsker at musikken skal formidle noe formidle følelser. Hvis jeg klarer det, da har jeg gjort jobben min, og det er nettopp dèt som gir mening.
 
 
I koret har vi hatt masse spennende sangoppdrag og sammenkomster. Høydepunktet i 2017 var sangerstevnet i Bjugn, og det var en kjempemorsom helg 🙂 Gjennom kormiljøet i Trondheim sitter jeg i redaksjonen i koravisen Bel Canto. Bel Canto er en lokal koravis for Norges Korforbund Sør-Trøndelag. Det er en kjempemorsom og interessant jobb 🙂
 
 
Når det gjelder kattene har det vært et kjempefint år for dem. Januar begynte ikke så bra. Min yngste abyssinerhunnkatt Dixie Rose var drektig, og hun ventet kattunger. Dessverre ble det keisersnitt. En av kattungene var dødfødt, men de to andre døde etter en og to dager 🙁 Det var et hardt slag, og det er kjempetrist når en nybakt kattungemamma mister kattungene sine, for kattemammaen sørger, og jeg som oppdretter sørger også 🙁 Man blir jo kjempeglad i de nyfødte nurkene allerede fra de blir født. Det å se en kattungemamma sørger skjærer i hjertet mitt 🙁 Takk og lov gikk det bra med Dixie, og det er det viktigste 🙂
 
 
Jeg har deltatt på flere kjempekoselige utstillinger rundt om i Norge og Sverige (Trondheim, Kristiansund, Ålesund, Østersund i Sverige, Falun i Sverige og på Dal ved Eidsvoll), og kattene mine har gjort det kjempebra på utstillinger. Det som er kjempegøy er at Dixie ligger som nr.4 på Årets Katt liste på NRR for kastrerte hunnkatter i sin kategori. Nadina ligger på 5.plass på listen veteraner i NRR 🙂 Jeg har også opplevd å få 2 BIS (best in show) i 2017 🙂 Når jeg opplevde dette ble jeg kjempeglad at jeg begynte å grine av glede 🙂
 
 
Gjennom rasekattmiljøet er jeg med i styret i en Nordisk interesseklubb for oss som har abyssinere og somali. Det heter for Aby- og somaliringen, og det trives jeg kjempegodt med 🙂
 
 
Jeg elsker å være aktiv innenfor fritidsinteressene jeg har, og det gir meg kjempestor motivasjon. Ikke minst lærer man kjempemasse, og det er erfaring å ha med seg.
 
 
I koret er jeg med i PR-komite, og det er også kjempegøy 🙂 Vår oppgave er å finne ut hvordan vi skal reklamere for konserter, lage konsertplakater og evt. hvordan vi kan få nye sangere til koret. Vi bruker sosiale medier som facebook aktivt for å nå ut til publikummere.
 
 
Sommerens 2017 var en kjempeherlig sommer. Vi benyttet godværsdagene til å dra ut til sjøen hvor vi koste oss og slappet av, og vi var sosiale med vennene våre og tok turen til fjæra hvor vi tente bål, satt og pratet og hadde det sosialt 🙂 Sommeren brukte vi også til å være sosiale med familiene våre og vennene våre 🙂
 
 
Vi var også på konsert i Granåsen med Robbie Williams, og i august reiste mannen min og jeg til Bergen en langhelg, for vi var på Robbie Wiliams der også. Opprinnelig skulle Robbie Williams kun ha konsert i Bergen, og vi var raske med å bestille oss billetter til den konserten i Bergen. Noen uker senere fikk vi høre at han også skulle ha konsert i Trondheim, og vi bestilte oss billetter til den konserten 🙂
 
 
Da høsten satte inn fløy den altfor fort av gårde, og vips var det jul. Hvor året 2017 har blitt av skjønner ikke jeg.
 
 
Jeg fikk også svaret på hva det er som plager håndleddet mitt. I august 2017 var jeg på CT, og jeg ble henvist til ortoped. Ut fra CT-bildene vistes det at jeg nesten ikke har brusk igjen i håndleddet, og ortopeden ønsket å gå inn med artroskopi for å se hvordan det så ut. Jo da, det stemte godt, og det lille av brusken jeg har igjen er så slitt. Det går mot å stive av hele håndleddet i løpet 2018/2019. Da kommer fastlegen min til å søke om 100% uføretrygd for meg. Selv om jeg er 80% uføretrygdet pga kronisk betennelsesreumatisme. Jeg har nok å fylle dagene mine med, og jeg kjeder meg ikke ett sekund 🙂 Liker å holde meg aktiv samt være engasjert. Det tror jeg man har igjen for når man er uføretrygdet. Selv er jeg ikke den personen som setter meg ned i sofaen og synes synd på meg selv. Det blir man ikke friskere av! Selvsagt har jeg dager hvor jeg har smerter i leddene mine, og leddene mine er stive. De dagene tar det litt lengre tid å komme seg i gang, men etter en god varm dusj er jeg i gang med dagens gjøremål.
 
 
I helgene denne høsten har mannen min og jeg brukt tid på å være sosiale med familie, slekt og vennene våre, og det har vært kjempekoselig 🙂 Jeg setter kjempestor pris på alle de gode vennene vi har rundt oss, og hver og en av dem betyr kjempemasse for oss begge to <3 🙂 I tillegg har vi familiene våre som alltid er der for oss 🙂
 
 
I mai 2016 ble jeg operert i achillesscenen min, og jeg begynte til opptrening hos fysioterapeut i juni 2016. Da hadde jeg fulgt med bloggeren Anette Marie sitt team “Team Jeg Liker” og “Vekt Jeg Liker” en stund. Jeg har fulgt teamene på snap siden de begynte. “Team Jeg Liker” er vel ment for de som har lyst å stille i bikini fitness, mens “Vekt Jeg Liker” er beregnet for de som kanskje vi gå ned noen kilo, lære med om kosthold og trening. Personlig ble jeg kjempemotivert av å følge med på snappene disse jentene la ut. Jeg hadde kjempelyst til å ta tak i kostholdet mitt selv. Det skal ikke stikkes under en stol at siden jeg begynte med operasjonene mine i 1995 og frem til i dag har jeg vært mye passiv når det gjelder trening. Igjen har det ført til at jeg har lagt på meg. Jeg har ikke fått trent meg skikkelig opp etter en operasjon før jeg ble operert på nytt.
 
 
Som sagt etter achillessceneoperasjonen begynte jeg å trene meg opp hos fysioterapeuten, men fikk ikke trent godt nok fordi jeg fikk sceneplatebetennelse som jeg måtte operere i desember 2016. Fra og med juli 2016 og frem til desember 2016 trente jeg en dag i uka med lett belastning. I tillegg fikk jeg trykkbølgebehandling for betennelsen i sceneplata. Da jeg begynte med opptreningen fikk begynte jeg å legge om kostholdet litt. Jeg fikk begynne med opptrening til fysioterapeut i januar 2017, og jeg snakket med fysioterapeuten at jeg ville prøve å gå ned i vekt. Hun hjalp meg å sette opp et fullkroppstreningsprogram tilpasset meg. Fra januar begynte jeg å trene 2 dager i uka. Det var kjempeherlig. Jeg merket straks at formen ble bedre og bedre, og jeg fikk kjempemasse energi. Merket at jeg formen ble bedre og bedre, og treningen gav meg masse! Det førte til at jeg ble enda mer motivert til å fortsette å trene. Like før sommeren 2017 begynte jeg også av og til å trene 3 dager i uka (to fullkroppsøkter og en overkroppsøkt). Jeg googlet litt rundt på kosthold og trening, samt hentet tips fra jentene i “Vekt Jeg Liker”. Kostholdet jeg la om var ren mat som: Egg, karbonadedeig, kyllig, grønnsaker, mager kesam, mager cottage cheese og havregryn. På hverdagene holder jeg meg unna alt som heter sukker, men jeg unner meg en sjokolade i helgene. Det verste søtsuget ble raskt borte. Hvis jeg kjøper en sjokolade i helgene kan jeg kanskje spise en stripe av den, så har jeg ikke lyst på mer. Jeg veier maten min, og med det lærer jeg hva næringsinnholdet er i maten samt jeg får en bedre oversikt over hva jeg få i meg. Det har hjulpet meg 🙂
 
 
Gleden var kjempestor da jeg skulle prøve på meg klær like før jul. Jeg prøvde på meg to bukser, og har gått ned to nummer i bukser. Prøvde også på meg et skjørt. Det skjørtet fikk jeg ikke over hoften i desember 2016, men det gjorde jeg nå. Samt jeg fikk igjen knappen og glidelåset. Størrelsen på skjørtet er str. 42! Enda er skjørtet trangt, men nå ser jeg et mål som er nærmere enn det som det var før jul 2016 🙂 Dette har gitt meg enda mer motivasjon til å jobbe videre 🙂 Ønsker ikke å oppgi vekt på bloggen min, og heller ikke antall kalorier jeg spiser. Målet mitt er at jeg ønsker å ha en sunn livsstil, og siden jeg har reumatisme er det kjempegodt for meg å få trene. Det har leddene mine godt av.
 
 
Nå i romjulen har fysioterapeuten vært stengt, men jeg har fått til å trene 2 ganger denne uka på treningssenteret. Målet mitt er å få til å ta en overkroppsøkt på dagen på nyttårsaften. Uka før jul fikk jeg også trent 3 ganger uka 🙂
 
 
I løpet av 2017 har styrketrening blitt en del av livet mitt, og det som motiverer meg er når jeg ser forskjell på kroppen, jeg merker jeg blir sterkere, jeg merker jeg får bedre kondis og jeg merker jeg får mye mer energi 🙂 Da jeg begynte å trene til fysioterapeuten min i juni 2016 var hastigheten på farten på tredemølla 1,5 km/t, og nå er jeg oppe i 4,4 km/t. Det er jeg kjempestolt av meg selv for om jeg får si det selv 🙂
 
 
2017 har gitt meg masse blogglede, og jeg har fått øynene opp for nye bloggfølgere/bloggvenner som jeg daglig leser bloggene til. Felles for dem er at de alle har kjempeflotte blogger på hver sin måte. De inspirerer meg med sin blogging gjennom det de skriver gjennom ord og bilder 🙂
 
 
Nå står 2018 foran oss og banker på døren, og jeg er fast bestemt på å fortsette de gode treningsrutinene jeg har kommet inn i. Det venter flere spennedne og morsomme katteutstillinger, og jeg har planer for katteoppdrettet videre. Vi går et nytt korår imøte med kjempespennedne prosjekter og konserter i 2018 samt en kortur i juni 🙂 Vi i venninnegjengen og omgangsvennene til mannen min og meg kommer til å bruke helgene på å treffe hverandre på sosiale sammenkomster, og vi kommer til å være sosiale med familiene våre. I 2018 er det også flere runddager i våre familier som skal markeres! 
 
 
Jeg vil gjerne rette en stor takk de de som har sponset meg i 2017 med hotellovernattinger. Det gjelder da Quality Panorama Hotell på Tiller i Trondheim og Radisson Blu Hotell i Ålesund. Tusen takk for at jeg fikk muligheten til å bo på deres hotell 🙂 Det setter jeg kjempestor pris på 🙂
 
 
Jeg vil med dette ønske alle mine bloggvenner, blogglesere og følgere et kjemepfint og godt nytt år! Ta godt vare på dere selv og hverandre i 2018 <3 🙂 Ønsker å dele noen bilder fra 2017, og håper dere liker bildene mine 🙂     

Godpusejenta mi Nadina <3 :) 

 
 

Godpusejenta mi Dixie Rose <3 :) Foto: Maria Westling

 
 

Godpusegutten min Elvis <3 :) Foto: Maria Westling

 
 

Godpusejenta Grace (datter til Nadina og Elvis) som bor hos fòrverter <3 :) Foto: Linnea Höök

 
 

Bilde av bryggene i Bergen som jeg tok da vi var der. Dette var første gangen i livet mitt jeg har vært i Bergen, og i hvert fall ikke den siste, for jeg elsket Bergen by! 

 
 

Utsikt over Bergen tatt fra Fløien 🙂 

 
 

Fiskermonumentet på Torgallmenningen i Bergen 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “2017, ET ÅR MED TAKKNEMLIGHET OG GLEDE <3 :) GODT NYTT ÅR TIL ALLE MINE BLOGGVENNER, BLOGGLESERE OG FØLGERE :)

 1. Det er kjekt å lese blogginnlegget ditt 🙂 Jeg tror ikke jeg kjenner et menenske som er så positiv som deg i alle situasjoner, for du ser lyst på alt du gjør. Du trosser smerter, du trosser når du har kommet med nyoperert fot og krykker og du sprer positivitet 🙂

  Synes du oppsummerte 2017 som et positivt år. Jeg tar av meg hatten over den innsatsen du har lagt ned i trening og kosthold, og jeg får dårlig samvittighet når jeg ser hvor flink du er til å trene. Du mår fortsette å oppdatere om treningen, kattene dine og hverdagen din på snap chat, instagram, blogg og facebook 🙂

  Nå er Irene og gjør seg i stand på badet. Jeg skal selv begynne å gjøre meg klar til i kveld, og gleder meg til å treffe deg og de andre på festen i kveld 🙂

  Fin, fin dag ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen fra deg <3 🙂

   Ikke minst tusen takk for kjempekoselig kveld på festen, og festen var like vellykket i år som årene før. Moro at så mange møter opp år etter år, og ikke minst kjempekoselig at vi greier å ivareta tradisjonen år etter år 🙂

   Hva annet kan jeg gjøre enn å se positivt på det? Jeg blir ikke noe bedre hvis jeg hadde satt meg ned i sofaen og syntes synd på meg selv. Det hadde blitt verre.

   Jeg skjønner godt at du ikke har tid. Du har 100% stilling og full jobb, familie og stort hus, og da har du også begrenset med tid når dere har spist middag. Døgnet har jo bare 24 timer. Noe annet med meg som er 80% ufør, og kan disponere dagen som jeg selv vil. Når jeg har faste gjøremål i hverdagen som trening er hverdagen min meningsfylt, og jeg vil ha struktur på hverdagen med daglige gjøremål.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Åhhh snuppa mi;)) Råkoselig innlegg som du har skrevet. Og du har grunn til å være fornøyd med året som har gått. Jeg er sikker på at 2018 blir et råfint år for deg;))

  Fy søren for en jobb du har gjort. Og det vises godt på deg at du har gått ned. Jeg sa det til deg da jeg traff deg på hotellet da du var på katteutstilling.

  Mona påpeker positiviteten din. Og det kan jeg skrive under på. Som jeg har kjent deg har du alltid vært den som har vært positiv i alle situasjoner samme hva situasjonen har vært. Og det er sånne personer som deg som gjør stemningen lettere;))

  Det er viktig at folk stopper opp og tenker på hva de har i stedet for hva de ikke har. For alle har noe positivt i livene våre selv hvor mørkt og håpløst det ser ut.

  Jeg vet at du til tider har vondt i leddene dine. Men du lar ikke det overskygge livet ditt. Men du skal ikke glemme at du har like mye rett som andre å si at du har en dårlig dag. For det er ikke å syte.

  Det jeg blir forbanna på er når andre blogger spesielt en blogger som sitter og kritiserer at andre bloggere skriver om sykdommene sine. Men hva faen gjør den bloggeren selv? Bloggeren skriver selv om sykdommen sin. Fyyyyy jeg blir oppgitt over sånne bloggere. Det må du ikke bry deg om.

  Jeg vil si at bloggen din har blitt bedre og bedre med årene. Du har blitt mye flinkere med bruk av bilder på bloggen din. Jeg gleder meg til å fortsette å lese de råkoselige og engasjerende innleggene dine 🙂

  Ha en råfin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen <3 🙂

   Jeg blir helt rørt over lat det fine du skriver til meg <3 🙂

   Er i hvert fall kjempemotivert til å fortsette trening og sunt kosthold i 2018, og jeg henter inspirasjon fra chattene til Team Jeg Liker og Vekt Jeg Liker samt en chat som heter Team Livsstil. Kjemepbra snapper alle disse!

   Jeg er ikke skapt for å sette meg ned i sofaen for å synes synd på meg selv. Hva oppnår jeg med det? Ikke noe! Jeg må ha struktur og daglige gjøremål, og da har trening blitt en del av dagliglivet mitt, og noe jeg stortrives med 🙂

   De dagene jeg har en dårlig dag prøver jeg å gjøre noe annet enn å tenke over det, men de dagene tar jeg det ekstra med ro, for det er et varsel at jeg har kjørt kroppen min for hard. I dag måtte jeg droppe trening, for leddene var ikke medgjørlige. Da får jeg heller ta igjen trening på torsdag og lørdag. Slik er det. To dager er bedre enn ingen 🙂

   Jeg bryr meg katta i den bloggeren. Hun må bare kritisere så mye jeg vil. Kunne ikke brydd meg mindre om henne. Setter kjempestor pris på støtten jeg får fra deg og dere andre av vennene mine når det har stormet, og det er jeg evig takknemlig for <3 <3 <3 🙂

   Jeg prøver å være nøye når det gjelder å redigere bildene mine før jeg legger dem ut, for jeg vil at bildene skal være rene og minst mulig forstyrrende på leserne mine når de ser dem.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Tusen, tusen takk for en koselig fest sammen deg og alle de andre på lørdag 🙂 Det ble en morsom fest med masse mimring og tilbakeblikk på de glade 80-årene våre da vi eide verden 🙂

  Koselig tilbakeblikk på 2017 med fine bilder 🙂 Jeg forstår at året ditt har vært fint, og det blir jeg glad for å høre.

  Herlighet så flott jobbet av deg det du har greid med treningen din 🙂 Det er mange som har enormt mye å lære av innsatsviljen din. Jeg har sagt det til deg før. Husk dette gjør du for deg selv, og husk at du skal ikke presse deg selv hvis du har en dårlig dag. Det kan kroppen din reagere på. Du har like mye rett til å ha dårlige dager med reumatismen din som andre har dårlige dager. Når du har den betennelsesreumatismen som du har vet jeg at du til tider har store smerter i leddene dine. Derfor er det viktig at du også tar dager i mellom hvor kroppen din får restituert seg. Ikke press deg selv mer enn du greier, for da vet du at du får betente ledd. Det er det ikke verdt, og da ødelegger du alt du har bygget opp.

  Ikke bry deg om den velkjente bloggeren på et annet bloggsted som skriver innlegg som tydelig er myntet mot deg at det var hun som har fått øynene opp på deg. Noe så kvalmt og frekt skrevet. Jeg leste innlegget hennes i dag etter tips fra Else Marit. Jeg har kjent deg i årevis siden 1985, og jeg vet at du har hentet inspirasjonen fra hun Anette Marie sitt team jeg liker – vekt jeg liker. I to år har du pratet om snapchatene til disse to teamene, og jeg har også begynt å følge med på snapchatene til teamene der 🙂 Unnskyld for at jeg skrev dette i kommentarfeltet ditt, men jeg er ikke idiot at jeg ikke skjønte at det hjernedøde innelgget til denne bloggeren handlet om deg. Hun gjør atl for å rakke ned på både deg, din bloggvenninne og din bloggvenninnes lesere. Den kreden som hun tror hun har æren av kan hun kaste i do med en gang.

  Hun der bloggeren er sykelig sjalu på deg og livet ditt, for at du har nære og gode venner som daglig leser bloggen din, du har bloggvenner som du har godt kontakt med og du har et aktivt, engasjerende og sosialt liv 🙂

  Else Marit sa det rett ut på sms til meg i dag at hun der bloggeren ikke tåler å lese dine positive innlegg hvor du forteller at du har oppnådd noe i 2017, og hun har en sykelig trang på å prøve og rakke ned på deg. Jeg er ikke idiot, og jeg så med en gang hvem innlegget var myntet på.

  Vi tar en trening sammen på lørdag på dagen som vi avtalte 🙂

  Stå på i 2018, og jeg er sikker på at du når målet ditt 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Riktig godt nytt år til deg og familien også <3 🙂 Takk for sist på festen! Det var bare kjempekoselig og morsomt å treffe deg og alle andre av vennene våre igjen 🙂 Jeg koste meg masse!

   Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg <3 🙂 Jeg setter kjempestor pris på hvert eneste ord du skriver <3 🙂

   Vet du, jeg må ærlig innrømme at jeg er kjempefornøyd med resultatet jeg har greid i 2017, og at jeg har greid det helt på egen hånd. Det motiverer meg til å fortsette.

   Jeg er flink til å lytte på kroppen. Hadde tenkt å dra for å trene i dag, men i dag har ikke hælene mine vært samarbeidsvillige, og da måtte jeg droppe det. Da velger jeg heller å trene på torsdag og lørdag (sammen med deg). To ganger i uka er bedre enn ingen. Idag sa leddene mine fra at jeg måtte ha en hviledag ekstra. Slik er det noen ganger. Fysioterapeuten påpeker også at jeg må lytte til kroppen, og at kroppen min trenger restitusjon, og kanskje mer restitusjon enn de som ikke har reumatisme.

   Jeg vet at jeg har like mye rett til å si at jeg har vondt når jeg har dårlige dager, men dere som kjenner meg personlig ser det på meg siden dere kjenner meg så godt ut og inn.

   Er likevel ikke den som setter meg ned i sofaen og synes synd på meg selv, for det hjelper meg ikke. De dagene jeg har smerter i leddene gjør jeg noe koselig for å glemme smertene, og det hjelper.

   Hørte Else Marit sa det. Hun fortalte hva som stod i det blogginnlegget. Jeg bryr meg ikke hva hun skriver på bloggen sin. Hun er som luft og ikkeeksisterende for meg!

   Noen har høye tanker om seg selv. Det er det siste mennesket på denne jord jeg ville hente inspirasjon fra! Dream on sier jeg!

   Inspirasjonen til treningen min har jeg hentet fra snap chatene til Team Jeg Liker, Vekt Jeg Liker og Team Livsstil, og ingen andre steder! På Vekt Jeg Liker og på Team Livsstil er det jenter/damer i samme situasjon som meg selv, og takket være disse snapperne har jeg hentet og fått inspirasjon til min livsstilendring! Hvis det er vanskelig for henne å innse har hun et stort problem. Jeg kommer aldri til å hente inspirasjon til noe fra henne! Aldri i livet! Hun eksisterer ikke i min verden!

   Jeg gleder meg kjempemasse til 2018, og til målene jeg har satt meg! Skal oppnå de målene jeg har satt meg!

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Godt nytt år tel dæg og dine 🙂

  Det va kanonkost å læs blogginnlegget ditt om året 2017 og æg må sei at æg kosa mæg når æg læs bloggen din. Du har så mang interessa som du glær dæg over og hold på med. Det e kanonkost å læs om kattan din, om koret ditt om træninga di og livet ditt 🙂

  Æg e i gang med siste innspurt før æg skal levere masteroppgava i vår og det kommer tel og bli en hektisk vår. Samboern og æg kom heim fra ferien på mandags kveld etter to knaonhærlige uka på Gran Canaria og det va sinnsyk godt å vær dær i jula 🙂 Æg trengt den ferien førr æg va sliten før jul. Æg trudd æg sku savn Norge i jula men det gjorde æg ikkje.

  Æg trur du kommer tel og nå målan din førr du virke utrolig målbevisst i det du gjør og bare det at du træn som du gjør e bevist nok. Ikkje gi dæg. Æg heie på dæg 🙂

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge