SE PÅ DENNE PUPPEN :) 1+1 = 3 :)

Puppen til Nadina var nokså stor og rosa i desember 🙂

 
 
Det betyr at her i huset ventes det kattungekull i begynnelsen av februar 🙂 Var til veterinæren med Nadina mandag 02.01.2018, og Nadina er drektig med tre kattunger 🙂 Først oppdaget veterinæren to kattunger, men så kommer en nok et foster til syne. Det var fasinerende å se ultralyden, for to av kattungene var våkne, og de rørte på seg. På ultralyden kunne vi se at de lå i fostersekken og masserte med forlabbene sine 🙂
 
 
Endelig kan jeg kunngjøre nyttårsnyheten 🙂 Det har vært en lang jul siden jeg fattet mistanke. Hadde egentlig time til ultralyd med Nadina senere i uka, men jeg greide ikke vente. Spenningen tok overhånd 🙂
 
 

Her er den vordende pappaen til kattungene Ingave’s Yannis <3 :) Bildet tok jeg da jeg var på Adelkatten sin utstilling i desember 2017 :) 

 
 

Videoopptak jeg tok av ultralyden da Nadina var til veterinæren 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “SE PÅ DENNE PUPPEN :) 1+1 = 3 :)

 1. Godt nytt år snuppa mi;))) Vi kom hjem ved åttetiden i går kveld. Det var slitsomt å stå opp i dag for å dra på jobb. Men godt å komme i normal døgnrytme igjen.

  Råartig å treffe deg og de andre på lørdag;)) Og det ble en artig fest;))

  Nææææhh så råartig at Nadina er drektig;)) Jeg sa det til at jeg trodde hun var drektig. For hun da jeg traff deg og kattene i jula vistes det at hun hadde lagt på seg siden jeg traff deg på hotellrommet på Dal i desember.

  Åhhh da får jeg sett kattungene i påsken når vi kommer til Trondheim;))

  Dette var artig oppdatering å lese;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

  • Else Marit: Godt nytt år Else Marit vennen <3 🙂 Tusen takk for sist ja! Det var kjempekoselig å treffe deg også på festen vår 🙂 Kjempegodt å høre at dere kom dere vel hjem igjen. Mannen min syntes også det var litt hardt i dag å stå opp, men han jobbet jo torsdag og fredag forrige uke.

   Ja, hun var drektig ja, og det var kjempegøy 🙂 Gleder meg kjempemasse at du aner ikke 🙂 Da du traff henne på hotellet på Dal var hun tynn som en flis etter at hun hadde gått med løpetid nesten kontinuerlig siden juli 2017.

   Ja, du får truffet dem når du kommer hjem til påske 🙂 Da har det nok blitt fart på dem ja 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Nei så moro å lese at det viste seg at Nadina er drektig, og tenk at det kommer små kattunger til verden da 🙂 Jeg kjenner allerde at det kribler i magen til å komme på besøk til deg for å besøke deg, og for å kose med kattungene 🙂 Det var så koselig sist gang du hadde kull. Jeg krysser fingrene for at alt går bra med fødselen.

  En fin kveld til deg 🙂

  Godklem fra Irene

 3. Irene: Jeg ble kjempeglad selv da jeg fikk det bekreftet, og at jeg endelig kunne fortelle det 🙂 Det var magisk å se to av kattungene ligge i fosterposen å melkemassere. De var aktive der inne ja 🙂

  Nadina stråler lykkelig drektig, og hun er så harmonisk. Det er hun hver eneste gang når hun er drektig, og det er akkurat som hun liker å være drektig <3 🙂

  Regner med du kommer innom for en kopp kaffe og kattungekos når kattungene er født ja 🙂 Det er bare kjempekoselig det 🙂

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Det va en kul nyhet og læs 🙂 Æg glæda mæg tel å følg med på Nadina og kattungan. Du e jo så flenk tel å fortæl om kattungan når ein av kattan din har kull 🙂

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 5. Gratulerer 🙂 Det var virkelig kjekt å høre. Jeg leste oppdateringen på facebook og jeg lo godt av statusoppdateringen din 🙂

  Kjekt at du viser videoen fra ultralyden. Jeg får litt flashbacks til da jeg var på ultralyd da jeg var gravid 🙂 Jeg kjenner igjen følelsen når du ser at det er liv, du ser hjertet banker og fosteret rører på deg.

  Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge