FORKASTELIG AV BLOGGEREN Å SI TIL EN TENÅRINGSJENTE AT DET IKKE ER FARLIG Å TA SILIKON I BRYSTENE MENS HUN VOKSER!

La meg med en gang poengtere at dette innlegget er ikke, og da mener jeg ikke myntet på noen spesielle bloggere! Den/de bloggerne som tolker blogginnlegget mitt personlig til å handle om seg selv får ta tolkningen sin på sin egen kappe!
 
 
Akkurat nå er jeg sjokkert! Jeg er sjokkert fordi at bloggere kan sitte å gi sine yngre lesere råd om at det er helt i orden å legge inn silikon i brystene når man er i puberteten, og kroppen er under utvikling. Det er så klandreverdig som det går an å få bli. Jeg finner ikke ord! Det er forkastelig og usmakelig å si ok til en ung jente i 14-15 årene at det er helt i orden å legge inn silikon i brystene! 
 
 
Kroppen til jenter og gutter i tenårene er absolutt ikke ferdig utviklet, og mange er i 20 årene før kroppen er helt ferdig utviklet. Brystene forandrer seg hele tiden! Særlig hos kvinner forandrer brystene seg når vi får barn, og ammer. Silikon i brystene hos en ammende kvinne anbefaler ikke ekspertene! Kroppen til jenter og gutter i tenårene er absolutt ikke ferdig utviklet, og mange er i 20 årene før kroppen er helt ferdig utviklet. Brystene forandrer seg hele tiden! Særlig hos kvinner forandrer brystene seg når vi får barn, og ammer. Silikon i brystene hos en ammende kvinne anbefaler ikke ekspertene! 
 
 
Dere kan lese hva lege Kari Løvendahl Mogstad sier om dette i et intervjue med TV2: “Nei, man skal ikke sette inn silikon i bryster som er under utvikling. Både fordi en ikke vet hvor store de blir, samt at det kan oppstå komplikasjoner.” Kilde: https://www.tv2.no/a/9845705
 
 
Jeg er fullstendig klar over at noen blir kraftig provosert over det jeg skriver, og gjerne kommer med dårlige unnskyldninger for at jeg tar feil. Tar en utdannet lege feil? Nei! En lege som er ekspert på området tar ikke feil!
 
 
Det er slike bloggere som denne bloggeren som gir slike råd til unge blogglesere som bidrar til å normalisere plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger ovenfor yngre jenter! Skam dere bloggere som er med på å normalisere plastisk kirurgi og kosmetiske operasjoner, og i tillegg ufarliggjør at en ung tenåringsjente fritt frem kan legge inn silokon i brystene sine! 
 
 
En ufaglært blogger skal ikke sitte å ufarliggjøre silikon i brystene til en ung jente 14-15 års alderen som er i puberteten! Det er å gå langt over grensen for hva som er akseptabelt, og det er moralsk forkastelig! 
 
 
Her kan dere lese saken jeg referer til: https://www.tv2.no/a/9845705
 
 
Jeg vet at jeg er godt voksen, men jeg ønsker å bruke min stemme som en voksen blogger til å prøve og få øynene opp for tankeløse bloggere som gladelig råder yngre blogglesere og unge jenter til å f.eks. legge inn silikon i puppene, ta restylane og evt botox! 
 
 
Når skal bloggere som fronter plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger som botox og restylane for alvor forstå hva slags kroppspress de utsetter unge og usikre jenter for når de fronter et falsk utseende med bryster større enn vannmeloner, rumpeimplantat at man ser det på lang vei at vedkommende har jukset, lepper som er så store etter de har tatt restylane at de kan brukes som kjøleskapsmagneter og et ansikt uten mimikk pga botox. Huff! Jeg glemte det helt! Dere legger i så lite silikon at brystene ser naturlig ut. Nei. Brystene oser falske på lang vei. Dere tar så lite botox og restylane i tro eller naivitet at dere tror at det ser helt naturlig ut. Det ser ikke naturlig ut, og for en som ikke har tatt restylane og botox vies det på lang avstand at det er juks på lang vei. 
 
 
Et skrekkeksempel jeg vil trekke frem er da en ung jente tok kontakt med meg. Den gangen var hun under 18 år. Jenta kontaktet meg etter en kommentar jeg skrev til bloggeren Kristin (Styleconnection), og etter ett innlegg jeg skrev på bloggen min. Hun fortalte at hun på den tiden googlet og søkte på alle blogger for å lese seg opp på plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, for hun var fast bestemt å legge inn silikon i brystene sine og ta restylane. Jenta hadde kommentert hos en blogger i 30 årene (ikke toppblogger) som fortalte om sine kosmetiske behandlinger, og hun forhørte seg om det å ta restylane. Foreldrene til jenta var sterkt imot at hun skulle gjøre dette, og hun fikk ikke lov. Dette fortalte hun til bloggeren. Jenta fikk til svar fra bloggeren at hun ikke skulle bry seg om foreldrene, hun fikk noen til å forfalske underskrift og bloggeren anbefalte restylane og botox selv om jenta var under 18 år! Da jenta fortalte dette ble jeg sjokkert! Jenta sendte meg printscreenkopi av kommentaren hun sendte til bloggeren, og svaret bloggeren gav! 
 
 
Den dag i dag er jeg sjokkert! Jeg anser en 30 åring for voksen på lik linje med meg! At en 30 år voksen blogger kommer med slike anbefalinger er hårreisende, forkastelig og over en hver kritikk! Jeg finner ingen unnskyldning for hva den 30 år gamle bloggeren gjorde! Det er så lite voksent gjort, og 30 åringen var slett ikke et godt forbilde for jenta! I dag ser jeg at den 30 årige bloggeren har slettet bloggen sin. Jeg har fremdeles kontakt med jenta, og hun har endret synspunkt på plastiske inngrep og kosmetiske operasjoner. Hun er sterk motstander av dette! Ære være henne for det! 
 
 
Hver gang jeg hører tåpelige, hjernedøde og idiotiske unnskyldninger om at unge og usikre jenter ikke er i målgruppen til en voksen blogger i 30 årene blir jeg i harnisk! Det er tull fra ende til annen, og det er naivt å tro at en ung og usikker jente med lavt selvbilde til sitt eget utseende ikke leser bloggen hvis 30 åringen skriver et innlegg på bloggen sin der hun forteller at hun har lagt inn silikon, tatt botox og restylane. 
 
 
Jenta som jeg har kontakt med, og som er en av mine faste lesere fortalte at når hun var som besatt pløyde hun igjennom alle bloggere som skrev innlegg om at de hadde tatt plastisk operasjon og botox og restylane. Hun leste absolutt alle blogger om det var bloggere som Sophie Elise og Isabell Raad i 20 årene og Christina på 30 år! Voksne bloggere i 30 årene og oppover kan tro om igjen at deres blogger ikke er lest av unge og usikre jenter på jakt etter tips og råd til forskjellige ting! 
 
 
Jeg hadde takket om det hadde kommet en lov for alle som er bloggere eller som ønsker å bli bloggere at det skulle vært obligatorisk å signere en slags “Sunn-fornufts-plakat” for i det hele tatt få lov til å åpne en blogg, eller for å fortsette å blogge. I den “Sunn-fornuft-plakaten” skulle det ha vært forbud mot å blogge, vise bilder eller reklamere for plastiske inngrep, kosmetiske behandlinger, oppgi antall kalorier for måltider man spiser i løpet av en dag i forbindelse med slanking eller fitness og holde seg fra å kommentere negativt om andres utseende!
 
 
Mange vil mene at det er å kneble ytringsfriheten, men når så mange bloggere har så stort fokus om å blogge om kropp og utseende, og det har blitt så mye fokus på kroppspress og jag etter “perfekte” ytre blant bloggere, har det ført til at flere og flere unge jente sliter med lav selvtillit til sitt eget utseende har det gått alt for langt 🙁 Da må noe gjøres! Det er ikke et slikt falskt samfunn jeg ønsker at den oppvoksende generasjon skal vokse opp i! 
 
 
Nå er det på tide at myndighetene kommer på banen med klare lover og retningslinjer når det gjelder det å blogge om plastiske inngrep og kosmetiske behandlinger. Det må være tydelige lover som omfatter de bloggerne som får sponset plastiske operasjoner eller kosmetiske inngrep, men også tydelige lover som går mer mot den vanlige lille bloggeren.
 
 
En vanlig blogger som ikke blir sponset slik mange toppbloggere blir,kan også finne på å dele bilder tatt i sykehussengen etter et plastisk inngrep hvor bloggeren har fått operert nesen sin, eller dele bilder liggende på benken med restylanesprøyten i leppa. I mine øyne er det like mye reklame fra bloggerens side å dele slike bilder! 
 
 
Etter at fokuset på kropp og utseende har økt i takt med blogg og instagram er det mange jenter som sliter med forvrengt kroppsbilde. Dette skinner igjennom på blogg og instagram hvor mange unge jenter har bloggforbilder. Felles for disse bloggforbildene er at de fronter det falske utseende! Mange av bloggidolene har tatt plastisk inngrep som å operere nesen sin, de har lagt inn silikon, noen har lagt inn implantater for å få større rumpe, de har tatt restylane for å få større lepper og de har tatt botox for å unngå å få rynker. Jenter som har disse bloggerne som idoler møter en direkte falsk verden når det gjelder utseende!  Kanskje vil noen tro at det skal være slik. I verste fall kan disse jentene få lavt selvbilde til selvtillit til sitt eget utseende. De begynner å se seg sev i speilet, og leter etter feil på utseende sitt, og de får et forvrengt bilde av sitt eget utseende! Det kan resultere at de begynner å se seg om etter noe de kan forandre på som f.eks. silikon i brystene for å få større bryster eller å operere nesen sin. 
 
 
Forvrengt bilde av utseende har blitt et problem i samfunnet. Her kan dere lese om dette: https://www.kk.no/livet/jeanette-29-bruker-store-deler-av-tiden-pa-a-granske-seg-selv-i-speilet-67734892
 
 
Derfor er det på tide at noe blir gjort, for den gale utviklingen med å fronte normaliseringen plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger har nådd bunnen for lengst, og det har blitt et stort samfunnsproblem! 
 
 
Jeg nekter å være med på at den oppvoksende generasjon skal leve i en falsk verden hvor det falske utseende er det som råder! 
 
 
Til bloggere som blogger om at dere har tatt plastisk inngrep eller kosmetisk behandling. Det er lov å bruke hodet når dere får inn kommentarer fra leserne deres. Hvis du som blogger forteller en 13-15 årig jente at det ikke er farlig å ta silikon mens jenta er i puberteten, fortjener du at leserne dine mister respekten for deg som blogger! Da har du gått alt for langt over grensen! 
 
 

Bildet lånt fra denne nettsiden: https://www.tv2.no/a/9845705

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “FORKASTELIG AV BLOGGEREN Å SI TIL EN TENÅRINGSJENTE AT DET IKKE ER FARLIG Å TA SILIKON I BRYSTENE MENS HUN VOKSER!

 1. Alt er bare trist når det kommer til det du kaller for normaliseringen av plastsike operasjoner og kosmetiske operasjoner

  Jeg så debatten på kvinnedagen hvor bloggeren Krisitn var med, og den jenta der har bein i nesen og står for det hun mener.

  Det er mye som må gjøres for å få satt en stopper for den fake trenden, for det er tuftet på falskhet og det som ikke er ekte.

  En metode å sette en stopper er at aldersgrensen må øke til 25 år på plastiske operasjoner og kosmetiske behandlinger.

  På førstegangskonsultasjonen når en ung jente på 18 år kommer og ønsker å operere nesen sin eller operere inn silikon skulle det ha vært obligatorisk psykologsamtale med jenta. Det er for å fange opp de jentene som har et forvridd kroppsbilde av seg selv.

  Jeg priser meg lykkelig for at datteren min er fornuftig. Hun blir sint når hun ser overeskrifter på en av landets største nettavis hvor det står at en blogger har operert seg.

  Jeg er enig med deg at bloggere fra 30 år og oppover er voksne bloggere, og de skal vite bedre enn som så at de råder sine unge lesere til å blåse i det foreldrene sier og ta fillers i leppene. Det er like greit at den bloggeren har sluttet å blogge nå. Slike bloggere trenger vi ikke.

  Politikerne må gjøre noe, for jeg er enig at det har gått for langt. Dagens unge har alt for stort press som det er om ikke de skal ha enda mer press på seg til å være perfekt for å bli godtatt.

  Jeg ønsker deg en fin dag 🙂

  Stor bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Adventstiden skaper stemning og forventning 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt 🙂

   Jeg brenner kjempemasse for dette teamet, og det er fordi jeg synes det er kjempetrist at unge jenter har et så forvrengt syn på utseende sitt at de må ty til plastiske operasjoner for å legge inn silikon, operere nesen, opererer rumpen, ta restylane og evt botox! Det som er kjempetrist er at det har blitt så normalt å gjøre det blant unge jenter fra de er 18 år gamle 🙁

   25 års aldersgrense er på sin plass, for jeg synes det blir helt feil at legene som utfører plastiske operasjoner gjør det på jenter som nylig har fylt 18 år! En 18 åring trenger ikke silikon i brystene, og det er fordi at kroppen til en 18-åring ikke er ferdig utviklet!

   Det er på høy tid med ny lov for aldersgrense for plastiske operasjoner og for kosmetiske behandlinger.!

   Stakkars 12 årige jenter skal ikke bli møtt med holdninger om at små bryst er stygt, at nesen er for stor, at leppene er for små, at det er stygt med rynker og at rumpen skal være stor! Det er så feil som det går an å få bli! En 12 åring skal ikke tenke på kropp og utseende i det hele tatt!

   Hadde det blitt 25 års grense på plastiske operasjoner og kosmetiske behandlinger hadde det blitt mye bedre, og jeg er sikker på at vi har fått mindre kroppspress også!

   Jeg kjenner er kjempesint på alle de som er med på å fronte dette falske kroppspresset som plastiske operasjoner og kosmetiske behandlinger har ført til 🙁

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

  • Glafo: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnleggt mitt 🙂

   Jeg blir helt rørt over det du skriver <3 🙂

   Er engasjert i dette temaet, for jeg synes kjempesynd på den oppvoksende generasjon for det kroppspresset de møter i samfunnet fra de er unge. Det er noe alvorlig galt når 12 åringer begynner å planlegge at de skal spare konfirmasjonspengene sine for å få operert inn silikon den dagen de blir 18 år. Huff! Det er kjempetrist, og jeg blir oppriktig lei meg 🙁

   Derfor ser jeg rødt når jeg leser blogger hvor bloggeren gladelig forteller om at hun har tatt botox. restylane, operert nesen sin, operert inn plantater i rumpa for at den skal blir større! Slik blogging er så tankeløst at jeg finner ikke ord en gang.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 2. Jeg bøyer meg i støvet av det velskrevne innlegget ditt.

  Tragist og forferdelig at hun som toppblogger forteller umyndige jenter at det ikke er farlig å ta silikon i puppene når kroppen og puppene er i vekst. Bloggeren skulle fått en advarsel eller utestengelse.

  Jeg sammenlikner det med hvis en tenåringsjente spør en blogger som røyker om det er farlig å røye og bloggeren sier at det ikke er farlig. Det er det samme. Bloggeren kan neppe ha tenkt særlig klart.

  Jeg synes det forferdelig av den 30 år gamle bloggeren som rådet hun jenta du fortalte om til å gøre hva hun ville å ta restylan.

  Ingen normale og oppegående bloggere med noe som heter vett mellom ørene vil sitte å foreslå tenåringer og andre jenter under 18 år til å operere inn silikon eller ta restylan. Jeg er glad for at jeg ikke visste hvem denne bloggeren var, for da hadde jeg sagt rett ut hva jeg mente om saken.

  På all kosmetisk behandling og skjønnhetsoperasjoner må det bli 25 års grense, I dag er det 18 års grense, men 18 åringer er voksne i form av at de er myndige. 18 åringer er langt fra kognitiv modne for hjernen til 18 åringer er ikke utviklet. Menneskehjernen er ferdigutviklet når vi fyller 25 år. Det vitenskaplig bevist, og den som sier noe annet vet ikke hva de snakker om.

  Jeg kommer til å dele innlegget ditt på facebook for det var toppers innlegg 🙂

  Fin, fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefint innspill på blogginnlegget mitt 🙂

   Du har helt rett, og det er kjempetrist at plastiske operasjoner og kosmetisk behandling som er med på å gjøre det til at det blir enda mer kroppspress for unge jenter. Når unge jenter ned i 12 års alderen begynner å planlegge at de skal spare konfirmasjonspengene sine til den dagen de blir 18 år slik at de får lagt inn silikon har det faktisk gått alt for langt 🙁 12 åringer skal ikke en gang gå rundt og tenke på å gjøre noe med brystene sine! Ingen trenger å gjøre noe med brystene sine før etter de har fått unger!

   Derfor blir jeg kjempesint når jeg ser bloggere som ukritisk blogger om at de har fått utført en plastisk operasjon og kosmetisk behandling! Det er tankeløst gjort av disse bloggerne fordi de ikke tenker over at det er med på å øke det sykelige kroppspresset ovenfor usikre jenter som sliter med selvbildet sitt 🙁

   Jeg er absolutt for 25-års grense på plastiske operasjoner og kosmetiske behandlinger, og jeg tørr å si at de ulike klinikkene er kyniske i sin måte å nå ut til unge jenter. De er med på å knuse selvbildet til usikre unge jenter de også!

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Ikke gi deg med engasjementet du viser, for det er viktig å si fra hvordan vi ønsker samfunnet. Falskheten og det falske kroppspresset skal ikke få råde for dagens ungdom.

  Tvillingdøtrene våre er jo i den rette alderen for å skulle bli påvirket, men begge to synes plastiske operasjoner, botox, restylane og andre operasjner for å se bra ut er forferdelig. De mener at de som velger å operere seg, ta botox eller restylabe ikke kan ha det bra med seg selv. Når to jenter på 17 år mener at det er tull forteller det meg at verden ikke er helt gærn.

  Jeg tror jeg hadde oppsøkt på den bloggeren hjemme hvis en bloggeren hadde sagt at det ikke var farlig at min datter på 13 år kunne ta silikon.

  Hvis en voksen blogger hadde bedt en av døtrene mine på 17 år som ikke er myndig i å gi blaffen i hva mannen min og jeg mente og bare ta restyylane hadde jeg kontaktet bloggeren på hjemmebane og hun skulle få se meg illsint som jeg kan bli.

  Det virker for meg som om en god del av de som er sykelig opptatt av utseendet sitt at de har operert seg flere ganger og har overfylt ansiktet med restylane og botox lever i sin egen lille verden eller boble fylt med egoet sitt. De lever i sine egen lille falske skjønnhetsboble hvor alt fokuseres på kroppp og utseende. Det verste er når de ikke selv forstår at de gjør noe galt når de råder tenåringer i puberteten om å operere innn silikon og ta restylane. De vil ikke forstå hvor galt dette er.

  Fortsett engasjementet ditt, for jeg vet du har mange bak deg. Jeg deler innlegget ditt på min facebook 🙂

  Du må ha en fin fredag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempefint innspill på blogginnlegget mitt 🙂

   Nei, jeg kommer ikke til å gi meg med engasjementet mitt, nettopp fordi dette er noe som engasjerer meg!

   Jeg synes det er kjempetrist at jenter ned i 12 års alderen går med drøm om å spare alle konfirmasjonspengene sine til den dagen de blir 18 slik at de kan få seg silikon! Det blir feil når en 12-åring begynner å planlegge silikon i brystene sine når de er 12 år gamle 🙁 Ingen 12-åringens en gang tenke i de baner! Ingen!

   Det er derfor jeg engasjerer meg slik jeg gjør, for det er feil at unge jenter blir påvirket i en falsk retning, for det er nettopp det de blir!

   Når man vet at det finnes en god del unge jenter i 12-13 års alderen på blogg og også andre sosiale medier er det siste vi ønsker å omsette ungene våre negativ påvirkning, og da må det settes inn tiltak!

   Aldersgrense på plastiske inngrep og kosmetiske behandlinger burde økes til 25 år! Det er uhørt at leger tilbyr en 18 åring plastisk operasjon i form av silikon i brystene!

   Den bloggeren som svarte den unge jenta at det ikke var farlig å ta silikon i brystene sine under puberteten gikk langt utenfor sine grenser for det hun skulle ha gjort. Bloggeren er ikke lege, og det er slike som den bloggeren der som er dårlige forbilder! De er elendige forbilder, og burde fått en sanksjon for gi feilaktig informasjon!

   Døtrene dine er kjempeflotte og ikke minst fornuftige jenter slik jeg kjenner dem, og at de tar avstand fra plastiske operasjoner og kosmetiske behandlinger er kjempebra 🙂 Du har all grunn til å være stolt av dem ja <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Råbra innlegg du har skrevet snuppa mi. Jeg er imponert over det du skriver. Og du får frem mange viktige poeng. Som flere andre har jeg også delt blogginnlegget ditt på facebook. Og flere andre av facebookvennene mibne har delt innleggene videre de også. Det skal du være stolt av;))

  Jeg sitter og rister av forbannelse over det jeg leste på lenken du henviser til 🙁 Er det mulig? Som 21 åring skal den bloggeren vite bedre enn at hun forteller en tenåringsjente at det ikke gjør noe å legge inn silikon. Det er det verste jeg har lest noen gang. Beviset for det med at menneskehjernen ikke er ferdigutviklet før et menneske er 25 år er soleklart etter jeg leste det bloggeren hadde svart hun tenåringsjenta. Jeg er opprørt over dette at du aner ikke en gang.

  Herregud og den 30 år gamle bloggeren som kom med sånne råd til umyndige jenter Jeg er sjokka. Og det er mye vi skal lese før øynene faller av.

  Hvis en av døtrene mine hadde vært 16-17 år og tatt restylane for å få større lepper. Og hun hadde fått råd fra en voksen blogger til å gjøre det hadde jeg blitt rasede forbanna at datteren min hadde fått husarrest. Jeg hadde rapportert bloggeren til bloggstedet. Og jeg hadde ikke gitt meg. Jeg hadde satt krav til å få vitenavnet til bloggeren. Vet du jeg håper at denne bloggeren ikke har unger. For hun er ikke et godt forbilde for yngre unger.

  Av og til skulle du tror at de bloggerne som blogger om plastiske inngrep kosmetiske behandlinger ikke vet hvor grensene går. De er opptatte at andre må gjøre det samme som dem. Og de fatter konsekvensene for hvordan de går fram.

  Begge døtrene mine er klare i sine holdninger. De avskyr denne falske trenden. Og de boikotter bloggen til toppbloggere som de vet har tatt plastsik inngrep og kosmetiske behandlinger. Det synes jeg det står respekt av. Men gubben og jeg har snakket masse med ungene våre om hvor viktig det var at de var fornøyde med utseende sitt samme hva andre måtte mene. Jeg har ikke tallete på hvor mange ganger vi har innprentet ungene med at de skal være glade i seg delv. Heldigivs har det hjulpet for våre unger;))

  Jeg blir kvalm og uvel av de klinikkene som tillager unge flotte jenter til å ta en plastsik inngrep og klinikkene som utfører kosmetiske behandlinger på sine brukere. De er med på å underbygge aksept for disse behandlingsformene Jeg er for å øke aldersgrenen til 25 år på kosmetisk behandling og plastiske inngrep.

  Ha en råfin fredagskveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg Else Marit vennen <3 🙂

   Jeg er kjempeengasjert i denne debatten, for jeg synes alt blir så feil at jenter i 12 års alderen begynner å planlegge at de skal spare konfirmasjonspenger til den dagen de blir 18 år bare for at de kan få tatt silikon 🙁 Det er slett ikke greit at så unge jenter har det presset på seg så tidlig for at de må se slik og slik ut. Når de er 12 år gamle er de fremdeles et barn, og noen har kanskje begynt med puberteten, mens andre ikke. Da trenger ikke de å få innprentet av bloggere (både toppbloggere og andre bloggere) at det falske idealet på perfekt utseende er store bryster, perfekt nese, stor rumpe, store lepper og ikke rynker.

   Klinikkene utnytter unge jenter kynisk, og det skulle kommet et ny lov med 25 års grense for å få tatt en plastisk operasjon eller kosmetisk behandling!

   Jeg håper virkelig den dagen kommer at regjeringen gjør noe med aldersgrensen, og en tydeligere og klarere lov- og regelverk for dette!

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin helg videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge