NYE UKER MED TEAM JEG LIKER KULL 14! NOEN BILDER AV MATEN JEG SPISER :)

Mandag, ny uke og nye muligheter. En ny uke med blanke ark foran oss 🙂
 
 
Vi har fått litt mer snø, og det ble betraktelig lysere ute. Håper virkelig at vinteren blir en stabil vinter uten for mye is- og holkeføre på veiene. Jeg foretrekker en stabil vinter 🙂 Vi har temperaturer på ca.minus 6 grader. Akkurat nå så fyrer vi i ovnen, og det er så koselig 🙂
 
 
Før jul var jeg med i Team Jeg Liker kull 13. Gjennom Team Jeg Liker har jeg fått veiledning om trening og kosthold, og jeg har fått en kostholdsplan regnet personlig ut til meg personlig med de kaloriene jeg skal og makroene jeg skal ha (karbohydrater, proteiner og fett).
 
 
Etter vektnedgangen min på over 60 kg følte jeg at jeg trengte hjelp til å få et kosthold som gjorde at jeg kan holde vekten stabil slik at jeg ikke legger på meg igjen. Da jeg ble med i Team Jeg Liker online kull 10 fikk jeg en kostholdsplan tilpasset meg, og jeg fikk et treningsprogram tilpasset meg.
 
 
Matplanen består av masse kjempegod mat. Det er så mye godt der at dere aner ikke! Personlig så er jeg allergisk mot all slags fisk. Jeg får hodepine og kaster opp når jeg spiser fisk. Derfor velger jeg bort fisk fra matplanen. Jeg liker å gjøre det enket i matveien, og har valgt kylling, karbonadedeig, omelett, pannekaker og speltlompepizza. Det er det som fungerer for meg. Siden jeg har kronisk reumatisme så har maten mye å si. Jeg spiser mat som gjør at jeg holder reumatismen i sjakk. Selvsagt har jeg smerter i leddene mine, men dårlig mat fører til mer smerter, og ren mat gjør at jeg ikke har så vondt.
 
 
Spiser eller egg, mager cottage chesse, mager kesam, epler, bananer, yoplait dobbel 0% vaniljesmak, skyr, grønnsaker, mandler, blåbær og bringebær, kalkunskinke og kokt skinke. Det er mat som jeg kjenner kroppen min har godt av, og er bra for reumatismen min.
 
 
I begynnelsen av Team Jeg Liker online kull 10 så stolte jeg ikke på matplanen jeg hadde fått. Det tok noen uker før jeg turte å spise alt som var satt opp til meg. Redselen min for å legge på meg lå i underbevisstheten. Jeg oppdaget at jeg la ikke på meg. Vekta har vært stabil hele tiden 🙂
 
 
Lærte kjempemasse av å være med i Team Jeg Liker kull 10 online, og valgte å være med i kull 11, 12 og 13. Rett før jul bestemte jeg meg å bli med i Team Jeg Liker kull 14 online. Vi holder på til slutten av februar.
 
 
I disse månedene i Team Jeg Liker har jeg lært så mye, og jeg har lært så mye om meg selv. Jeg tørr å presse meg selv på trening, og jeg har blitt tøffere på trening.
 
 
Teamlederen Anette Marie og coachen vår Christian Egner er der for oss 24/7, og de gjør alt for at vi i teamet skal ha det bra og føle oss trygge. Anette Marie har et hjerte av gull, og hun ser hver og en i teamet <3 🙂 Hun er der for alle. Coachen Christian Egner er et stor motivator, og han har kjempemasse kunnskap om trening og kosthold som er gull verd! Han får frem det beste i oss. Hvis vi sliter med motivasjon, trening eller kostplanen er det bare å kontakte teamleder og coachen.
 
 
Hver søndag sender vi inn rapport til coachen hvordan det går, og vi får råd, tips og tilbakemelding 🙂 Målet mitt er at jeg kan være stabil på vekta samt bli sterkere ved å øke i muskelmasse. Coachen Christian sier at man er aldri for gammel til å bygge muskler.
 
 
Min treningshverdag består i underkroppsøkt to dager i uka og overkroppsøkt to dager i uka. Før øktene mine går jeg ca.30 minutter på tredemølle. Går også kardioturer ute eller på mølla en dag utenom. På lørdager og søndager har jeg fridager fra trening. Coachen ba meg om å ta to treningsfrie dager siden jeg ikke er 20 år lengre. Det har kroppen min godt av.
 
 
Jeg merker kjempegodt at reumatismen min har godt av treningen, og jeg blir varm og myk i leddene når jeg trener. Nå som det er vinter og kaldt ute får jeg fortere betente ledd, særlig i hæler og ankler. Får av og til store kuler bak på hælen.
 
 
Til dere som ønsker så kan dere følge Team Jeg liker på snap chat. Søk opp Team Jeg Liker. På dette kullet har vi fått med Joakim Kleven i Team Jeg Liker kull 14 online. Han blir en av dem dere kan få se på snap chat.
 
 
Min målsetning nå er ikke vektnedgang, men en livsstil og balanse i hverdagen, og det føler jeg at jeg har funnet 🙂
 
 
Har laget en vloggserie på YouTube som dere kan besøke. Serien heter: “Aldri For Sent”. Den kan dere finne her: https://www.youtube.com/watch?v=7k56Wds8NLo&list=PLu1XYdeEz0mFR0Xg30SivhdtwY-YGaPIz&index=20 Dere er hjertelig velkommen til å ta en titt på vloggene jeg har lagt i min vlogserie 🙂
 
 
Jeg har også en instagramkonto som dere er hjertelig velkommen til å følge. Der heter jeg: @aldri_forsent
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder av maten jeg spiser. Det er ikke av det mest avanserte, men det enkleste er det beste for min del. Håper der liker bildene mine 🙂
 
 

Min favorittfrokost er havregrøt med litt peanøttsmør, blåbær og sukring gold 🙂 Havregrøt gjør at jeg holder meg mett lenge 🙂

 
 

Middag med kylling, brokolliblanding og ris 🙂 Jeg anbefaler alle å steke kyllingen i vann, og da blir den så saftig 🙂

 
 

Omelett er også en lettvint og god middag 🙂

 
 

Disse pannekakene er kjempegode. Ingredienser: Havregryn som gjøres om til havremel, proteinpulver (jeg bruker body lab sitt vaniljeproteinpulver, eggehviter, banan og mager cottage chesse. Som topping har jeg Body lab sin salt karamell Zero topping 🙂

 
 

Pannekakene mine 🙂

 
 

En annen favorittmiddag som jeg spiser i helgene er speltlompepizza. Smører sukkerfri ketchup og philidelphia light naturell på bunnen, rød paprika, kokt skinke skåret i biter og rucculasalat 🙂 Har av og til rødløk og tomat skåret i skiver oppå.

 
 

Til kveldsmåltid har jeg ofte mager cottage cheese med body lab sin salt karamell proteinpulver blandet inn i cottage cheesen. Tar så frosne bringebær som jeg tiner i mikroen. Har i 1 ts med sukrinmelis, og rører det godt inn i de tinte bringebærene. Heller det over cottage cheesen og proteinpulveret. Det smaker himmelsk, og er kjempegodt 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “NYE UKER MED TEAM JEG LIKER KULL 14! NOEN BILDER AV MATEN JEG SPISER :)

 1. Mat og reumatisme hører sammen, og jeg ser du spiser mye ren mat. Det er bra for dere som er reumatikere. Trening og mat er alfa omega for reumatikere. Maten din ser god ut. Mye godt der 🙂

  Det er sikkert bra for deg å være med i et team hvor du får kostholdsplan og hjelp til å sette opp treningsprogram. Synes du er flink, og du er et stort forbilde for andre voksne som ønsker å gå ned i vekt. Det nytter hvis man vil og har ståpåvilje som du har hatt 🙂

  Du må ha en riktig fin ettermiddag 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det er det jeg vet. Jeg merker med en gang hvis jeg har spist noe annet en dag enn diettmaten min. Da kjenner jeg smerter og ubehag i leddene mine. Når jeg er ferdig i Team Jeg Liker kommer jeg til å holde meg til dietten, for kroppen min har det best med den maten, og maten er kjempegod selv om den kanskje ser kjedelig ut.

   Har det mye bedre enn hva jeg har hatt på mange år, og jeg er stolt av at jeg klarte å gå ned i vekt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og stor fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge