HJEMMETRENINGSVIDEO PÅ MIN YOUTUBE-KANAL :)

Det nærmer seg ett år siden Norge ble stengt ned på grunn av korona. I hele Norge ble treningssentre stengt.
 
 
Når treningssentre ble stengt vet jeg det var mange som ble umotiverte for å holde på med hjemmetrening. Selv var jeg inne i en god steam med egentrening til fysioterapeut og trening på treningssenteret da alt ble stengt. Ble utrolig lei meg da det stengte, for siden jeg er reumatiker med kronisk betennelsesreumatisme vet jeg at trening er gull verdt for leddene mine.
 
 
Hadde to valg. Det ene var å avvente til treningssentrene ble åpen igjen, og gå i gang med hjemmetrening. Selv valgte jeg det siste.
 
 
Mannen min og jeg kjøpte oss manualer som vi skulle bruke, og jeg bestilte meg strikk og bånd. Så gikk jeg i gang med hjemmetrening. Jeg googlet øvelser på YouTube, og så på teknikken. Noterte ned øvelsene slik at jeg kunne få til en bra hjemmetreningsøkt. Så gikk jeg i gang å trene.
 
 
I begynnelsen mens det var lukket kjørte jeg helkroppsøkter 3 ganger i uka med strikk, bånd og manualer. Så begynte jeg i Team Jeg Liker kull 10, og da økte jeg til 4 økter i uka. Følte at jeg fikk kjempestor motivasjon for hjemmetreningen da jeg ble med i Team Jeg Liker. Jeg holdt på med hjemmetrening 4 ganger i uken frem til treningssentrene åpnet i juni 🙂
 
 
Det var en gledes dag da treningssenteret ble åpnet igjen, og det var kjempegodt å komme tilbake. Utover høsten har jeg trent fast 4 ganger ganger i uka. Har trent 2 overkroppsøkter og 2 underkroppsøkter. I Trondheim har vi vært kjempeheldig som har fått lov til å ha åpne treningssenter i forhold til andre steder i Norge hvor treningssentre har vært stengt i 4 måneder!
 
 
Rundt juletider begynte smittetallet her i Trondheim å øke, og politikerne her i byen rådet oss varmt til holde oss mest mulig hjemme. Jeg begynte å slite med betennelsen i pekefingeren min, og fikk beskjed fra legen og fysioterapeuten at jeg ikke fikk belaste for tungt med vektene. Da begynte jeg å kjøre overkroppsøktene med treningsredskapene mine hjemme to ganger i uka og underkroppsøkter to dager i uka på senteret.
 
 
Da det ble påvist det muterte engelske viruset her i Trondheim i februar stengte Trondheim ned igjen alt sammen inntil de fikk kontroll på hvor det kom fra. Igjen ble treningssenteret stengt. Denne runden var det stengt en uke.
 
 
Da treningssenteret ble stengt denne gangen var det bare å brette opp ermene, og kjøre treningsøktene hjemme. Den uken det var stengt fikk jeg gode økter hjemme 😊
 
 
Jeg har jo YouTube-serien min “Aldri For Sent”, og i den forbindelse fant jeg ut at jeg ville filme en overkroppsøkt som hjemmetrening med strikk, bånd, chimpstang og manulaer. Den videoen publiserte jeg på min YouTube-kanal i går.
 
 
Har lyst til å dele videoen her inne, og håper dere liker videoen min 😊 Jeg setter kjempestor pris på en tommel opp på videoen, og legg gjerne igjen en kommentar 😊
 
 
Her ser dere videoen:
 
 

 
 

Treningsutstyret jeg bruker når jeg trener underkropp.

 
 

Trenigsutstyret jeg bruker på når jeg trener overkropp.

 
 

Strikkene kan jeg henge over døren når jeg gjør noen øvelser.

 
 

Det samme gjelder chimpstangen. Den kan jeg henge over døren når jeg gjør noen øvelser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “HJEMMETRENINGSVIDEO PÅ MIN YOUTUBE-KANAL :)

 1. Du er inspirerende med videoene dine 🙂 Det var moro at du har laget denne inspirasjonsvideoen med treningstips 🙂 Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært dårlig på å trene på senteret når vi har hatt korona. Det ligger i bakhodet at jeg må være forsiktig siden jeg jobber med mennesker som sykepleier.

  Videoen var fint laget 🙂

  Du må ha en riktig fin dag 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det 🙂 Det var kjempekoselig at du synes 😊

   Jeg håper jo at denne videoen kan være en inspirasjon til treningsøvelser hjemme. Selv måtte jeg også søke på YouTube etter øvelser, og jeg noterte dem ned i en bok.

   Jeg forstår deg kjempegodt 😊 Som sykepleier må du jo være forsiktig ja.

   Ønsker deg en kjempefin søndag ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril

 2. Åååhhh snuppa mi;)) Dette var en bra video du har laget. Og her kan magnge finne inspirasjon til hjemmetreinig.

  Du har blitt flinkere og flinkere på youtube. Og det er råartig å følge med deg;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 😊Jeg håper jo at jeg kan inspirere andre voksne til trening, og særlig dem som evt. sliter med en eller annen kronisk sykdom. Det handler om å trene ut fra sitt ståsted. Jeg vil også inspirere til treningsglede for voksne. Det er viktig at vi voksne i vår alder holder kroppene våre i form.

   Ønsker deg en kjempefin søndag Else Marit-vennen ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge