VLOGG NUMMER 25 I SERIEN MIN “ALDRI FOR SENT” UTE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL 😊

På min YouTube-kanal har jeg en vloggserie som jeg kaller “Aldri For Sent”. Der får dere følge min hverdag med å ha livstil og balanse i hverdagen etter vektnedgangen på over 60 kg.
 
 
Jeg jobber hver dag med å ha balanse i hverdagen når det gjelder kosthold, diett og trening. Dere får ta del i maten jeg spiser, trening og helsen min med reumatismen.
 
 
Nå som jeg er ferdig med Team Jeg Liker, og har fått Christian som online coach får dere følge meg på den reisen også. Jeg skal sette meg nye mål, og dere får ta del i det også
 
 
Målet med vloggserien min er å være til inspirasjon for andre voksne som selv ønsker å gå ned i vekt, trene eller som har en eller annen form for kronisk sykdom som gir utfordring i hverdagen. Ønsker å vise at trening er noe alle kan gjøre ut fra sitt ståsted.
 
 
Nå ligger det ny vlogg ute (nummer 25) på min YouTube-kanal. Dere er hjertelig velkommen til å titte innom YouTube-kanalen min for å se vloggen. Jeg setter kjempestor pris på om dere gir en tommel opp, og legg gjerne igjen en kommentar 😊
 
 
Håper dere liker vloggen min 😊
 
 

Vlogg nummer 25 i min serie: “Aldri For Sent”😊

 
 

Trening gir meg masse energi 😊

 
 

Hvem trodde at munnbind skulle bli en del av treningsbagen 2021?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “VLOGG NUMMER 25 I SERIEN MIN “ALDRI FOR SENT” UTE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL 😊

 1. Fin video med variert innhold 🙂 Tro meg du er et forbilde for oss voksne. Du viser at det går an å gå ned i vekt ved hjelp av trening og kosthold. Siden du har en kronsik reumatisk sykdom står det ekstra stor respekt av at du trener. Jeg er imponert over treningsrutinene dine, og mange har noe å lære av din holdning og motivasjon 🙂

  Du får ha en riktig fin kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 😊 Kjempekoselig at du likte vloggen.

   Det er det jeg håper på selv også. Mange på vår alder har jo fysiske skavanker å slite med, og kanskje ønsker de å være aktive, men har kommet inn i en dårlig sirkel hvor sofaen lokker mer enn å trene. Høres kanskje litt for enkelt ut, men det er bare å komme seg ut å gjøre det. Jeg liker best å trene ca. kl.09.00 hver dag. Da har jeg hele ettermiddagen fri til å kose meg hjemme.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Åååhhh snuppa mi nå har jeg kost meg med vloggen din. Det var råkos;))

  Jeg synes sånne hverdagsvlogger er råkoselige å se på.

  Du er en inspirator for oss voksne. Og når jeg vet hvor mange operasjoner du har hatt i leddene dine så blir jeg stum av beundring når du er sååå flink til å trene;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 😊

   Jeg liker også å se på hverdagsvlogger som YouTubere legger ut. Da får man bli bedre “kjent” med dem.

   Tusen takk for kjempefine og oppmuntrende ord fra deg ❤😊Setter kjempestor pris på det.

   Det er dager hvor jeg tar paracet før jeg drar på trening, men treningen hjelper på smertene i flere timer etterpå.

   Håper at voksne kan bli inspirert av vloggene mine.

   Ønsker deg Else Marit-vennen en kjempefin fredag ❤😊

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge