OPPDATERING FRA PÅSKEFERIEN 2021 OG BILDER TATT PÅ GÅTURENE 😊

Vel overstått påske kjære bloggfølgere, blogglesere og bloggvenner 😊 Påsken 2021 er over for i år, og hverdagen er her igjen. Håper alle sammen har hatt ei riktig god og fin påske?
 
 
Påsken har vært kjempekoselig og avslappende 😊 Vi har kost oss, lest, sett TV, slappet av, gått turer, fotografert og besøkt familie 😊
 
 
Påskeværet var bra frem til langfredag 02.03.2021, og det begynte å bli vårstemning ute. Fra dag til dag så vi gåsungene på selja vokse fram mer og mer, og det kom flere og flere leirfivel. Langfredag begynte det å blåse og snø, og i helgen har det vært sludd, hagl, snø og vind. Skikkelig surt vær, og lite som minner om vår.
 
 
Tirsdag 30.03.2021 tok jeg stingene i pekefingeren min, og operasjonssåret var grodd kjempefint. Nå venter jevnlig oppfølging med ergoterapi for å få trent opp fingeren godt. 1/4 av pekefingeren er nummen, og litt av langfingeren sover. Ortopeden og ergoterapeuten sier at under operasjonen fikk hånda mi skikkelig juling p.g.a den kraftige betennelsen jeg hadde. Da er de ikke overrasket at fingrene er nummen. I tillegg er jeg hoven som bare det, for scenene skal gro. Det vil ta tid.
 
 
Jeg sitter og gjør øvelser med pekefingeren flere ganger om dagen, og både ergoterapeut og ortoped var kjempefornøyde med at jeg har kommet så langt som nå. Jeg skal til ergoterapeut onsdag 07.04.2021.
 
 
Det kribler i kroppen etter å få begynne å trene styrke igjen, men jeg må vente til neste uke. Fra og med neste uke får jeg ikke lov til å trene knebøy og markløft med stang siden scenene i hånda må få ro til å gro noen uker til. Når jeg skal trene overkropp har jeg fått beskjed om å trene lette vekter. Jeg får ikke bruke løse manualer frem til scenene er hånda er grodd ordentlig. Det er scenene i hånda som tar tid når de skal gro. Treningen min denne uken er å gå kardioturer enten ute eller på tredemølle og gjøre mageøvelser. Jeg savner styrketrening, og det er noe som mangler i livet mitt når jeg ikke får trent.
 
 
Langfredag (02.04.2021) kjørte mannen min og jeg på dagstur opp til Namdal for å besøke svigermor, og det var kjempekoselig 😊 Vi spiste middag der, og hadde en kjempekoselig dag 😊
 
 
Broren til mannen min hadde bursdag 02.04.2021, og mannen min og jeg var på besøk til svigerbroren min og familien søndag 04.04.2021. Vi koste oss og spilte kort, og hadde en kjempekoselig ettermiddag 😊
 
 
På langfredag når vi kjørte opp til Namdal så vi en kjempestor flokk med gjess som kom flyvende, og landet på en åker. Siden været var så dårlig så fant vi ut at vi skulle se etter dem i samme område hvor de landet når vi kjørte hjem. Jo da, gjessene var der de. Det var den største flokken jeg noen sinne har sett, og litt av et syn. Siden vi var alene på veien stoppen mannen min opp slik at jeg kunne få fotografere dem 😊 Disse bildene jeg tok skal dere få se i et senere blogginnlegg.
 
 
Jeg ønsker å vise dere noen nye bilder som jeg tok i påska på en av turene mannen min og jeg gikk sammen, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Bilde tatt fra turen vi gikk 27.03.2021, og det viser at det sakte men sikkert kommer nye skudd på grenene på trærne 😊

 
 

Skyer mellom grenene på treet 😊

 
 

Duggdråper på rekkverket på brua vi gikk over 😊

 
 

Ut på tur, aldri sur 😊

 
 

Turen vi gikk er på litt over 4 km.

 
 

Kartet over turruta vår 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “OPPDATERING FRA PÅSKEFERIEN 2021 OG BILDER TATT PÅ GÅTURENE 😊

 1. Sååå råkost bloginnlegg og råfine bilder snuppa mi;)) Påska deres hørtes råkos ut.

  Vi koste oss også i påska. Sønnen vår ble igjen i Trondheim. For han har eksamen snart. Og ville ikke reise hit til Oslo hvor vi har mer smitte. Jeg kjente på savnet å være hjemme hos familien i Trondheim. Men vi hadde en råfin påske her. Været var råfint og varmt. Og vi fikk gått noen turer i påska;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar 😊

   Vi hadde ei kjempekoselig påske, og det var kjempegodt å turer. Det var kjempekoselig å se etter vårlige fotomotiver som jeg kunne fotografere 😊 Savnet deg i påska. Er jo så vant med at du og familien kommer opp til Trondheim til familien din. Gleder meg kjempemasse til å treffe deg i sommer 😊 Kjempegodt å høre at dere hadde ei fin påske da ❤😊

   Ønsker deg Else Marit-vennen en kjempefin søndagskveld ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Det var et koselig blogginnlegg å lese om påsken deres, og veldig fine bilder 🙂

  Så spreke dere er da, og dere er flinke til å komme dere ut.

  Vi var på hytta i Ålen, og vi hadde en koselig påske 🙂 Det var deilig å ha fri i påsken. Vi var på ski hver dag, og det var koselig 🙂

  Du må ha en riktig god og fin kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 😊 Det var kjempegodt å komme seg ut å gå i påsken, og når vi hadde et ok vær så var det kjempeflott å gå turer ute. Ikke minst var det kjempekoselig å ta bilder av vårlige motiver.

   Kjempekoselig for dere å være på hytta da. Er jo kjempekoselig der 😊

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge