BILDER TATT PÅ GÅTUR 28.03.2021 😊

I dag var jeg på time til ergoterapeut for opptrening av fingeren. Ergoterapeuten sier jeg har kommet langt. Fingeren er fremdeles hoven nummen. Det vil den være siden operasjonen var omfattende. Ergoterapeuten laget to kompresjonsstrømpe til meg slik at jeg skal ha på fingeren 24/7 fremover. Jeg kan ta den av meg når jeg trener fingeren.
 
 
Når jeg skal begynne å trene igjen neste uke har jeg totalforbud mot knebøy med stang og markløft med stang. Scenene i hånda må få tid på å gro skikkelig, og jeg må være kjempeforsiktig med å ha på tunge vekter på apparatene når jeg trener overkroppen. Gleder meg kjempemasse til å begynne og trene igjen 😊
 
 
Etter ergoterapitimen gikk jeg meg tur. Været var skiftende. I det ene øyeblikket var det blå himmel og litt sol, og i neste øyeblikk var det snøbyger. Snøen som kom var temmelig våt. Akkurat nå er det oppholdsvær og solen skinner.
 
 
I dag ønsker jeg å vise dere bilder som jeg tok på turen mannen og jeg gikk 28.03.2021. Vi gikk en god runde på ca. 5-6 km, og vi gikk om NTNU på Gløshaugen. Været var vårlig og fint, og vi hadde en kjempefin tur 😊
 
 
Jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Oversikt over antall kilometer vi gikk. Bruker polarklokkeappen på mobilen min.

 
 

Kartet som viser turruta vår.

 
 

Nyutsprungne stemorsblomster 😊

 
 

Påskeliljer som var plantet i en blomsterkrukke 😊

 
 

Et av kunstmonumentene som skal forestille installasjon ved NTNU i Trondheim.

 
 

Meg selv på tur, og aldri sur 😊

 
 

Utsikt mot Nidarosdomen tatt i nærheten av hovedbygget ved NTNU 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “BILDER TATT PÅ GÅTUR 28.03.2021 😊

 1. Fint at opptrening av fingeren har gått bra, og at de er fremgang. Du må bare være tålmodig, og du må ikke overanstrenge. Hvis du overbelaster fingeren for tidlig vil du skade scenen. Jeg forstår at du vil trene, men hør på ergoterapeuten din.

  Kodelig å se de fine bildene dine 🙂 Jeg fikk vårstemning av å se dem. Det er fint å tusle rundt på NTNU 🙂

  Du må ha en riktig god og fin kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 😊 Ergoterapeuten var fornøyd med fremgangen, men hun sier jeg må være tålmodig siden hele scenen i fingeren var betent. Jeg fikk en slags støttestrømpe for å ha på fingeren som skal få ned hevelsen samt en slag kobling på slik at fingeren ikke skal henge igjen alene.

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 😊 Synes det er kjempekoselig å fotografere forskjellige motiver.

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 😊 Når været tillater det er det kjempegodt å komme seg ut for å gå en tur, og det er rekreasjon for kropp og sinn 😊 Synes det er kjempekoselig å finne ulike fotomotiver jeg kan fotografere når jeg er ute og går.

   Ja, rundt NTNU er det kjempekoselig å gå 😊 Det er så velstelt og fint der.

   Ønsker deg Else Marit-vennen en kjempefin søndagskveld ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge