TURBILDER TATT 29.03.2021 😊 DET VÅRES I BYEN ❤😊

Uka flyr av gårde, og i dag våknet vi til snø og vinter. Det hadde snødd i løpet av natten. I hele dag har vi hatt oppholdsvær, lettskyet og litt sol. Faktisk var det fin vårstemning her 😊 Vi får bare nyte det, for det er meldt snø igjen til helgen. Vet jo godt at april måned er slik, og at vinteren kommer tilbake noen ganger før våren slipper 100% til.
 
 
I kveld hadde vi korøvelse på nettet, og det var kjempekoselig å se igjen korvenner etter påskeferien 😊 Det blir ikke det samme som å ha fysiske korøvelser, men det er et kjempefint suplement for vanlig korøvelse i disse koronatider. Vi føler at vi får en ukentlig korøvelse
  😊
 
I dag ønsker jeg å vise dere bilder fra gåturen mannen min og jeg gjorde 29.03.2021, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Bare på noen dager var kattlabbene/gåsungene på trærne kommet lengre 😊

 
 

Kattlabber/gåsunger er et tegn på vår 😊

 
 

De første vårblomstene er nesten sprunget ut 😊

 
 

Bildet ble tatt på gåturen mannen min og jeg gikk 29.03.2021.

 
 

Husene langs Nidelven speiler seg i vannet 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “TURBILDER TATT 29.03.2021 😊 DET VÅRES I BYEN ❤😊

 1. Åååhhh sååå råfine bilder snuppa mi;)) Jeg pyntet med grener med gåsunger i påska. Og jeg henger påskepynt på det. Det har jeg gjort siden ungene var små.

  Ha en råfin fredag;))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og kjempekoselig at du likte bildene mine 😊 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen.

   Når gåsungene kommer fram er det vår ja. Mannen min og jeg gikk tur i dag også, og det var ikke kommet særlig lengre på de trærne enda. Det kommer. Kan ikke pynte med kvister med gåsunger her vi p.g.a kattene
   😂🤣

   Ønsker deg Else Marit-vennen en kjempefin søndag ❤ 😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Nydelige vårbilder du har tatt 🙂 Det er koselig å se 🙂
  Nå kjenner jeg at jeg savner våren, og jeg er lei vinter og snø.

  Du får ha en riktig fin og god kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar, og det er kjempekoselig at du likte bildene mine 😊

   Jeg er enig med deg, og jeg savner våren jeg også. Tror vi glemmer at vi også har påske på denne tiden i april, og da vil man jo ha snø for å gå på ski. I dag er jo været vårlig og fint 😊

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge