NO LIVNAR DET I LUNDAR ❤😊

Det er blitt mandag og det betyr ny uke og nye muligheter 😊 Vi går inn i den siste uken av april, og på lørdag er det jammen meg mai igjen. Det går så fort nå.
 
 
I dag har vi hatt grått vær, men det har vært oppholdsvær. Så lenge det er oppholdsvær klager ikke jeg.
 
 
Jeg stod opp kl.08.30, ordnet opp til kattene, dusjet og spiste frokost. Så gikk jeg meg en tur. Kom hjem kl.12.15, og slappet av og tok det med ro før jeg dro til fysioterapeuten. Der hadde jeg egentrening, og på programmet stod det underkropp.
 
 
I dag kom det SMS fra Trondheim Kommune med beskjed om at det er min tur til å få koronavaksine. Gikk inn på hjemmesiden og bestilte time til i morgen. Jeg er i gruppe 2 for prioriteringsgruppene for de med underliggende sykdommer. Hadde jo lungepropp etter en operasjon i foten i 2019. Derfor er jeg i gruppe 2.
 
 
I helgen slappet vi av og tok det med ro. På lørdag formiddag 24.04.2021 var mannen min med koret sitt og lærte inn en dans. På formiddagen gikk jeg meg en kardiotur. Det var surt og kaldt, men jeg slapp unna regn, sludd, snø og vind. Om ettermiddagen var vi hjemme og slappet av. Holdt på å hekle oldemorruter til pleddet jeg holder på å lage. Har igjen 33 brikker å hekle. Om kvelden koste vi oss og så på TV.
 
 
I går formiddag gikk mannen min og jeg oss en tur sammen. Det var oppholdsvær da vi gikk.
 
 
Vi avventer til helgen som kommer med å legge om til sommerdekkene. Det er egentlig ikke noe fare, for jeg har piggfrie dekk.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg har tatt på noen av turene mine de siste dagene, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 
Håper dere har hatt en kjempefin og god helg 😊
 
 

Det spirer fort, og på noen av trærne ser vi at det grønnes fort 😊

 
 

Grønne skudd på grenene å dette treet 😊

 
 

Grønne skudd på grenene på dette treet 😊

 
 

No livnar det i lunnar, no lauast det i li 😊

 
 

Gåsungene på grenene på dette treet har kommet fort ut de to siste ukene 😊

 
 

Det er kjempekoselig å se at vårblomstene har vokst opp i de kommunalene blomsterbedene rundt om i parkene i byen 😊

 
 

Salmen: “No Livnar Det I Lundar” er en kjempenydelig vårsalme som beskriver våren 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “NO LIVNAR DET I LUNDAR ❤😊

 1. Sååå råkost å lese blogginnlegget ditt snuppa mi;)) Og sååå råfine bilder du har tatt;))

  Våren er herlig tid ja;)) Vi har det kaldt vi også. Tror hele landet har det kaldt.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

 2. Fine og vårlige bilder du har tatt 🙂 Koselig å se 🙂

  Lykke til. Det er godt at vi endelig er i gang med vaksineringen nå. Selv fikk jeg Astra, men jeg ble litt influensaslapp etterpå.

  Du må ha en riktig fin kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge