HAR FÅTT FØRSTE DOSE MED KORONAVAKSINEN 😊 TIL VAKSINEMOTSTANDERE! SLUTT MED Å VÆRE EGOISTISKE!

I dag var den endelige dagen kommet. Jeg fikk min første dose med koronavaksine. Fikk Pfizer. Det er kun den som gis i Trondheim. Jeg var i gruppe 2 av de med underliggende sykdommer som fikk vaksinen.
 
 
Det var den køa da jeg kom, men det gikk fort og radig uten å vente i kø. Fikk registrert meg, og ble bedt om å gå videre inn i lokalet. Ble henvist til bokstaven hvor jeg skulle være og til båsen min hvor jeg skulle sitte.
 
 
En sykepleier kom med sprøyta, og jeg måtte sitte i 20 minutter + 10 minutter ekstra siden jeg går på blodfortynnende tabletter. Så var det å forlate lokalet. Neste dose skal jeg få 08.06.2021.
 
 
Selv om jeg nå har fått første vaksinen er går det noen uker før den vil virke, og man må fremdeles følge smittevernsreglene ved å holde avstand, sprite og vaske hender og bruke munnbind. Jeg er i hvert fall kjempeglad for å ha fått første vaksine 😊
 
 
Av hele mitt hjerte vil jeg be dere som er vaksinemotstandere om å bruke hodet! De som av helsemessige årsaker ikke kan ta vaksinen, og som har fått det frarådet vaksine av legen er unnskyldt!
 
 
Derimot de som ikke vil ha vaksinen fordi de er motstandere er over hodet ikke unnskyldt. I mine øyne fremstår dere som noen store egoister, og dere kan sette andre i fare hvis dere er smittet av korona! Det finnes faktisk dem som av helsemessige årsaker blir frarådet koronavaksinen. Min svigerinne kan ikke få noen vaksiner, for da kan hun gå i sjokk siden hun er hyperallergisk! Der sitter du som nekter koronavaksine fordi du er en egoistisk vaksinemotstander. Hva om du blir smittet av korona og sprer om deg med smitte til en som av helsemessige årsaker ikke kan ta vaksinen.
 
 
Andres helse skal ikke gå på bekostning av din egoisme i koronavaksinespørsmålet!
 
 
Hadde dette vært en helt vanlig sesonginfluensa hadde jeg ikke sagt noe på at noen er vaksinemotstandere, men nå er koronaen ikke en vanlig sesonginfluensa. Det er en dødelig pandemi!
 
 
Hva dere vaksinemotstandere velger å gjøre ved en vanlig sesonginfluensa er meg revnende likegyldig, men ikke under koronapandemien. Da må egoismen deres legges til sides.
 
 
Jeg er kjempeglad for at jeg har fått vaksinen i dag, og endelig ble det min tur 😊
 
 
Lykke til alle sammen som skal ta vaksinen ❤😊 Sammen skal vi vinne over Covid-19, og viruset skal tape!
 
 

Endelig ble det min tur, og den vaksinen var etterlengtet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “HAR FÅTT FØRSTE DOSE MED KORONAVAKSINEN 😊 TIL VAKSINEMOTSTANDERE! SLUTT MED Å VÆRE EGOISTISKE!

 1. Det var godt å høre at du har fått vaksine 🙂 Vi sykepleiere ble vaksinert med astra. Var litt influensasyk ettepå, men ikke noe mer.

  Jeg hører de som har tatt pfizer sier at de ikke merker noe bortsett fra at de sier at de merker at de er ømme i armen.

  Det er supert at vi endelig er i gang, og jeg kjenner flere som har blitt vaksinert nå.

  Som sykepleier er jeg helt enig. De som er vaksinemotstandere kan overta jobbene til sykepleierne som har jobbet dag og natt med koronasyke pasienter. Da hadde pipen fått en annen lyd. Det er ren egoisme fra vaksinemotstanderne, og de tenker ikke på fellesskapet når vi alle prøver å få bukt med koronaen.

  Du må ha en riktig fin onsdag 🙂

  Go’klem fra Irene

 2. Du er heldig altså snuppa mi;)) Og jeg gleder meg til det er min tur til å få vaksinen.

  De som ikke kan ta vaksinen fordi de kan bli alvorlig syke av vaksinen har jeg stor forståelse for. Men det er de som nekter å ta vaksinen på grunn av sitt prinsipp å være vaksinemotstandere har jeg ikke respekt for i nåværende situasjon. De er egoister. I verste fall kan de utsette de med alvorlige underliggende sykdommer som ikke kan ta vaksinen for en livstruende sykdom. Og det er så egoistisk at jeg blir forbanna.

  Når vi har en så alvorlig pandemi blant oss må vi alle ta del i samfunnsansvaret at de må la seg vaksinere.

  Egoisme hører ikke hjemme i en pandemi.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge