SLUTTEN AV APRIL I ORD OG BILDER 😊

29.04.2021, og en dag igjen av april før vi går inn i mai måned. Mai måned er en kjempeherlig vårmåned, og jeg håper på at vi får noen fine vårdager med sol og varme.
 
 
De siste 3 dagene har vi hatt lettskyet pent vær, og temperaturene har lagt på mellom + 5 og 6 grader. Værmeldingen fremover var ikke akkurat til å skryte av. Det er meldt overskyet og regn.
 
 
Etter koronavaksinen jeg tok på tirsdag 27.04.2021 har jeg ikke hatt noen reaksjoner. Det eneste var at jeg var stiv i armen rundt stikkstedet i går. Jeg skal tilbake 08.06.21 for å ta neste dose 😊
 
 
I går 28.04.2021 var jeg til ergoterapeuten med fingeren. Hun syntes det var fremgang. Jeg fikk nye “støttefingerstrømper” for å ha på som skal få ned hevelsen. Skal fortsette med å massere arret og gjøre tøyeøvelser. Til uken som kommer får jeg også lov til å begynne forsiktig med å bruke stang når jeg gjør knebøy og markløft 😊 Fokuset skal være rettet mot at jeg skal være nøye med grepet rundt stangen. Hvis jeg blir sliten av å holde i stanga fikk jeg beskjed om at jeg skulle ta færre antall repetisjoner. Jeg skal kjøre knebøy og markløft med 15 kg stang.
 
 
Det har gått kjempefint med å trene overkroppen med lette vekter, og det skal jeg fortsette med frem til jeg skal på ny time til ergoterapeut om 3 uker.
 
 
Onsdagskveld 28.04.2021 hadde vi styremøte på nettet i Aby- og somaliringen. Vi brukte gikk over fra å bruke skype til å bruke Teams. Det gikk kjempefint 😊
 
 
Vi skulle egentlig ha fysisk korøvelse i kveld, men dirigenten vår måtte melde avbud fra å komme til byen for å ha øvelsen siden det har brutt ut koronasmitte på stedet hvor hun bor. Dermed ble det korøvelse på nettet.
 
 
Hvis det er noe vi har blitt flinke til i løpet av koronapandemien er å ta ting som det kommer 😊 Det er jo en stor fordel ellers også.
 
 
Nå går det mot helg. Har ingen spesielle planer i helgen. Skal ut å gå en tur sammen mannen min, men skal også få gjort litt i huset.
 
 
Ønsker å vise dere noen nye bilder som jeg har tatt på turen jeg gikk 25.04.2021. Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Leirfivlene er typiske vårblosmter som pryder bakken om våren 😊 Kommer den første, så tar det ikke lang tid før bakken full av leirfivler.

 
 

Gåsungene på dette treet vokser og blir grønnere dag for dag, og jeg har tatt bilde av gåsungene på det samme treet fra tidlig i april 😊

 
 

Gåsunger på grenene på treet, og blå aprilhimmel 😊

 
 

Måtte bare fotografere disse to duene som holdt på kurtisere hverandre ❤😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “SLUTTEN AV APRIL I ORD OG BILDER 😊

  1. Nydelige vårbilder du har tatt 🙂 Selv om det er kjølig her hos oss er det vårstemning.

    Det er koselig å lese om dine gjøremål i hverdagen, og det er fint å lese at du er engasjert i dine fine hobbyer 🙂

    Du må ha en riktig fin kveld 🙂

    Go’klem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge