NÅR “VÅRYRE” KORSANGERE SLIPPES LØS ETTER 2 ÅR MED PANDEMI 😊

Mandag, ny uke og nye muligheter 😊 Jeg håper alle mine bloggvenner og følgere har hatt en kjempefin og god helg?
 
 
Helgen har vært kjempekoselig 😊 Lørdag 12.03.2022 deltok både det koret jeg synger i og koret mannen min og jeg synger i på et kortreff sammen 4 andre kor. Endelig fikk vi lov til og møtes igjen. Alle korene sang 3 sanger for hverandre, og det var kjempekoselig 😊
 
 
Det var så moro at vi endelig fikk lov til å avholde konsert, og også få lov til å synge for andre igjen 😊 Når korsangere etter 2 år med pandemi, nedstengning og øvelse på zoom slippes løs på den første konserten etter gjenåpning, så kan man sammenlikne det med våryre kalver som skal ut på beite. Dirigenten må holde igjen oss korsangerne for ikke vi løper løpsk i sangene 🤣😂
 
 
Etter den minikonserten som ble avholdt på kortreffet, ble det servering. Vi fikk servert tapaz, kaffe og kaker. Så var det dans. Det var en kjempekoselig kveld 😊 I det ene koret jeg synger gleder vi oss til neste konsert som er sangkafè 05.05.2022. Det koret som mannen min og jeg synger i skal også synge på sangkafè 26.03.2022. Begge korene skal være med på landsfestival i Trondheim i pinsehelgen.
 
 
Været i helgen har vært kjempefint, og vi har hatt over en uke med sol, blå himmel og vårlig stemning 😊 Dette må vi nyte, fordi til helgen er det brått slutt. Vi trødere fortjente sol nå, for vi har ikke hatt så mye av det i januar og februar.
 
 
Søndag 13.03.2022 gikk mannen min og jeg oss en tur, og det gjorde godt, og ellers tok vi det med ro hjemme. Jeg strikket og så på TV’n. Helgen har virkelig vært kjempekoselig 😊
 
 
Nå er det ny uke, og nye muligheter. Dagen i dag begynte med egentrening til fysioterapeut (underkropp) og jeg fikk behandling på skulderen min som er forkalket. I januar var jeg på mr, og det viste klart forkalking i høyre skulder.
 
 
Tirsdag 15.03 er det korøvelse, onsdag 16.03 skal jeg på trening, tors 17.03 er det korøvelse og fredag 18.03 skal jeg på trening.
 
 
På onsdag skal Hera og Elvis få sin årsvaksine.
 
 
Ønsker alle en kjempefin og god uke ❤😊
 
 
Jeg ønsker å dele noen bilder med dere, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Arrangørkoret på scenen, og de ønsker velkommen til kortreff 😊

 
 

Koret som mannen min og jeg synger i på scenen under vår opptreden 😊

 
 

Godpusejenta mi Nadina slapper av på TV’n ❤😊

 
 

Godpusejenta mi Dixie Rose ❤😊

 
 

Godpusegutten min Elvis på pianoet 💙😊

 
 

Godpusejenta mi Dixie Rose ❤😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge