KJEMPEHERLIG MARSVÆR MED SOL OG BLÅ HIMMEL 😊

Onsdag, og vi er allerede midt i uka. Hjelpe meg så fort uka går! Skjønner ikke hvor den blir av.
 
 
De siste to ukene har vi hatt kjempefint vær med nydelig sol fra skyfri himmel, og det er kjempeherlig å kjenne solstrålene varme. Solen varmer kropp og sjel, og det er deilig 😊 Nå ser det ut som om godværet er over for denne gang, for det er meldt skikkelig regnvær.
 
 
Til jul fikk jeg gavekort på XXL som er en sportsbutikk. Jeg kjøpte meg to par joggesko som var på tilbud. Det ene paret pigget jeg opp. Ekspeditøren anbefalte å pigge opp joggeskoene i stedet for å kjøpe meg piggsko. Prøvde noen par piggsko, og de var tunge å ha på føttene. Det hadde blitt vondt å gå med dem siden jeg har problemer med føttene mine. Joggeskoparet jeg kjøpte var lette å ha på foten.
 
 
Det å pigge det ene paret joggesko har ført til at jeg har fått kommet meg ut på gåturer når det har vært vær- og føreforhold til det. Vinterskoene mine er alt for tunge å gå med, og jeg får gnagsår på hælene mine av å ha dem på meg for lenge. Skoene er varme og gode, men de er også litt for trange til å få ullsokker inni.
 
 
Angrer ikke en dag på at jeg pigget opp det ene joggeskoparet. På et sted på turruta mi er det mye is og holke liggende, og jeg merker at piggene på skoene hjelper 😊
 
 
Nå som været har vært så fint som det har vært har jeg gått turer de dagene jeg ikke trener styrke på treningssenteret 😊
 
 
Mandager har jeg egentrening (underkropp/leg day) hos fysioterapeut + jeg får behandling på skulderen min som er forkalket. Onsdag og fredag trener jeg helkroppsøkt på treningssenteret. Før hver styrkeøkt går jeg 20 minutter på mølla, og jeg avslutter styrkeøkta med å gå 20 minutter på mølla.
 
 
Hadde jo korona i november, og jeg hadde lett sykdomsforløp. Likevel måtte jeg bygge meg opp igjen etter de to ukene jeg ikke fikk trent, og jeg lyttet til rådene fra fysioterapeuten og online coachen min om å ta meg god tid til å la kroppen bestemme tempoet. Det er første bud etter en koronasykdom!
 
 
I går kveld (tirsdag 15.03.2022) var det korøvelse, og det gikk kjempefint 😊 Vi har begynt å øve til en sangkafè vi skal ha 05.05.2022. Det blir kjempemoro 😊
 
 
I ettermiddag er det ingenting på planen. Skal kose meg med håndarbeid (strikking). Nå holder jeg på å strikke votter i et annet mønster enn kattemønsteret jeg har strikket. Moro å prøve noe nytt 😊 Kan ikke ha med strikkingen når jeg skal bort, for jeg må ha tunga rett i munnen når jeg strikker mønsteret der.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg tok i går da jeg gikk turen min. Været var kjempefint med strålende sol, og det var skyfri himmel. Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Hadde en kjempeherlig tur i godværet 😊

 
 

Blå himmel over Sandic Hotell Lerkendal 😊

 
 

Nydelig marssol gjennom trærne 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “KJEMPEHERLIG MARSVÆR MED SOL OG BLÅ HIMMEL 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge