VIL TIL BERGEN MED DET SAMME :) DER HADDE VI DET SOM FISKEN I VANNET. VÅTT OG KALDT OG EN KJEMPEHERLIG LANGHELG :)

Det er en uke siden mannen min og jeg var i Bergen, og det var første gangen jeg reiste til Bergen. Vi skulle på Robbie Williams konsert på Koengen stadion. Billettene for konserten ble lagt ut i 2016, og mannen min bestilte for oss. To måneder senere kom beskjeden om at det ble konsert med Robbie Williamns i Trondheim også.
 
 
Vi reiste torsdag 03.08.2017, og ankom Bergen sent om kvelden. Tok da taxi opp til leiligheten vi hadde leid for helgen. Leiligheten leies ut av en privatperson. Det var en kjempefin leilighet med bad, kjøkken, stue og soverom. Leiligheten lå ca 20 minutters gange ned til sentrum.
 
 
Det første vi gjorde da vi kom frem var å lage oss lett middag før vi gikk og la oss.
 
 
Fredag morgen 04.08.2017 stod vi opp i rett tid, og ca.kl.13.30 gikk vi inn til sentrum. Der møtte vi en venninne av meg som også var i Bergen. Hun besøkte venninnen sin og broren sin som bor i Bergen. Mannen min, venninnen min og jeg tuslet litt rundt i sentrum, og jeg fikk sett mye av Bergen sentrum. Jeg hadde ikke forestilt meg Bergen så stort som det var, selv om de som bor i Bergen ikke synes byen er så stor. Fikk også se Fisketorget og de kjempefine Bryggene 🙂 Selvfølgelig knipset jeg mange bilder. Vi gikk på en kafè hvor vi satt og pratet, og vi slappet av før vi skulle på konserten 🙂
 
 
Så var det tid for å begi seg av gårde til Koengen konsertarena hvor konserten med Robbie Williams skulle være. Konserten var kjempebra, og faktsik mye bedre enn Trondheim. Scenen kom mer til sin rett enn på konsertarenaen i Trondheim. Det var pyro, og det var det ikke i Trondheim. Scenelyset passet bedre når det ble mørkt. I Trondheim var konsertarenaen kanskje litt for stor, og man står så spredt hvis man ikke ønsker å stå midt i folkemengden. Da får man ikke med seg stemningen og allsangen. Det gjorde vi så til de grader på konserten. På konserten i Trondheim vil jeg gi terningkast 4, og konserten i Bergen terningkast 5 🙂 De siste 30 minuttene av konserten regnet, og det var ikke med måte. Vi ble søkk gjennomvåte! Det hjalp ikke med regnjakke og regnponcho. Ingen sure miner, men en kjempebra konsertopplevelse.
 
 
På tur ut av konsertarenaen var det en eller annen som tråkket meg rett bak achilles scenen på hælfestet, og jeg skal hilse å si det gjorde vondt. Akkurat der og da kjente jeg ingenting. Vi kom oss ut av stadion, og fikk kommet oss til en taxiholdeplass hvor vi tok taxi tilbake til leiligheten.
 
 
Vel tilbake i leiligheten var det kjempegodt med en god og varm dusj. Jeg satte meg med foten opp, for hælen begynte å bli vond, og jeg hadde hovnet opp. Mannen min og jeg slappet av, tok det med ro og fikk tømt hodene våre etter konserten. Vi kom oss i seng ca.kl.03.30.
 
 
Lørdag morgen 05.08.2017 stod vi opp ca.kl.10.00. Jeg satte meg med foten på ei pute, for den gjorde kjempevondt. Litt ut på dagen tok vi taxi til sentrum for å ta turen opp til Fløien. Det var en kjempestor opplevelse å få med seg 🙂 Vi hadde flask, for etter noen minutter begynte det å regne. Heldigvis fikk vi tatt noen bilder fra Fløien. Tok Fløibanen ned igjen, og satte oss på en kafè hvor vi tok en kopp kaffe.
 
 
Tok så taxi oppover til leiligheten, og da var det bare å få av seg skoen på foten min. Foten var smertefull, og jeg satte meg med foten på ei pute. Egentlig skulle jeg treffe min gode bloggvenninne Synskepggy, men pga smertene i foten ble det dessverre ikke noe av 🙁 Det var jeg kjempelei meg for 🙁 Jeg hadde gledet meg til å treffe henne og dyrene hennes, men jeg skal til Bergen igjen garantert, og planen i 2018 er å dra på en katteutstilling i Bergen. Om ettermiddagen og kvelden slappet vi av, så på TV’n og tok det med ro.
 
 
Søndag 06.08.2017 stod vi opp kl.08.30 Vi ordnet oss, spiste frokost og pakket koffertene våre. Kl.12.00 tok vi taxi bort til bussterminalen. Gikk på en kafè, og satt der noen timer før vi tok flybussen ut til Flesland. Flyet vårt gikk kl.17.35, og vi kom hjem til oss selv ca.kl.19.45.
 
 
Inntrykket mitt av Bergen var at jeg elsket Bergen som by. Det var så rent og fint i Bergen, og ikke minst Bergenserne er kjempekoselige mennesker 🙂 Været var jo stort sett regn hele tiden, men når man er i Bergen gjør det ingenting! Vi hadde kjempelyst til å se mer f.eks. Johanneskirken, Akvariet, Ulrikken og Trollhaugen (Edvart Grieg sitt hjem), men da bør en ha lengre tid i byen. Jeg skulle gjerne hatt to dager til i Bergen for å få med meg mer av byen. Nå fikk jeg sett det aller viktigste som Torgallmenningen, Fiskertorgt, Bryggene, Fløien og kjempefine smug som Bergen er kjent for å ha. I bydelen hvor vi lånte leilighet var det kjempekoselige smug, og det var som en annen verden man kom til. Gammelt, men samtidig så kjempefint ivaretatt 🙂
 
 
Til alle sammen som er fra Bergen vil jeg si at dere har kjempestor grunn til å være stolte av byen deres, for Bergen er en kjempefin og nydelig by 🙂
 
 
Ønsker å dele noen bilder med dere, og håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Reiseklar til Bergen 🙂 Gjett hvilken koffert som er min?

 
 

Ved gaten på Værnes, og venter på å få komme ombord i flyet :)/p>
 
 

Ved baggasjebåndet på Flesland 🙂

 
 

Ankommet Bergen sentrum 🙂 Værstatus: Overskyet og regn.

 
 

Statue av Holberg med en måke på hodet hans 🙂

 
 

Badet i leiligheten vi bodde 🙂

 
 

Kjøkkenkroken i leiligheten vi bodde 🙂

 
 

Sofakroken på stua i leiligheten vi bodde. Han som eier leiligheten er mye i Afrika, og interiøret bærer preg av å være Afrikansinspirert 🙂

 
 

Soverommet i leiligheten vi bodde i, og den senga var kjempegod å iigge i 🙂

 
 

Meg selv klar for en ny dag i Bergen 🙂

 
 

Leiligheten hvor vi bodde lå i bydelen Nordnes i Bergen. Nordnes er både en gammel og en ny bydel. Her er veien forbi leiligheten hvor vi bodde 🙂

 
 

Veien hvor leiligheten lå i 🙂

 
 

Bildet tatt ned mot båthavnen hvor cruiceskipet Norwegian Jade lå til kai.

 
 

Et kjempekoselig smug, eller smau som Bergenserne sier 🙂

 
 

Torgallmenningen i Bergen 🙂

 
 

Torgallmenningen i Bergen 🙂

 
 

Torgallmenningen i Bergen, og kirken dere ser er Johanneskirken 🙂

 
 

Sjøfartsmonumentet i Bergen.

 
 

Sjøfartsmonumentet i Bergen.

 
 

Den blå steinen på Torgallmenningen i Bergen som er som et møtested når man skal terffe noen.

 
 

En statue ved Torgallmenningen og Den Nasjonale scene i bakgrunnen.

 
 

Den blå steinen på Torgallmenningen i Bergen 🙂

 
 

Endelig tid for konsert på Koengen i Bergen. Oppvarmingsbandet til Robbie Williams var Erasure.

 
 

Robbie Williams på scenen under konserten, og han viste seg nok en gang som en skikkelig showpopartist 🙂

 
 

Fløyen sett ved Klosteret på Nordnes i Bergen.

 
 

Klosterhagen på Nordnes i Bergen.

 
 

Klosteret på Nordnes i Bergen.

 
 

Tinghuset i Bergen. Er det rart Bergenserne elsker byen sin når de har slike kjempefine bygninger? 🙂

 
 

Ved Fisketorget i Bergen.

 
 

Fløibanehuset hvor banen opp til Fløien går.

 
 

Informasjon om Fløibanen.

 
 

Kjempefin utsikt over Bergen sett fra Fløien 🙂

 
 

Utsikt fra Fløien 🙂

 
 

Jeg falt for arkitekturen på mange av bygningene i Bergen 🙂

 
 

De kjempefine bryggene i Bergen 🙂 Jo da, jeg var innom “Julehuset” en tur 🙂

 
 

Bryggene i Bergen 🙂

 
 

Ved båthavnen ved Bryggene 🙂

 
 

Båthavnen i Bergen.

 
 

Greit å søke ly for regnet ved bodene på Fisketorget 🙂

 
 

Ingenting er som en god kaffe latte på kafèn mens vi venter på flybussen til Flesland 🙂

 
 

Flesland flyplass i Bergen.

 
 

Klar for hjemreise fra Bergen etter en kjempeflott helg i en kjempenydelig by 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...