BILDER TATT I TRONDHEIM FRA MIN TRIMTUR FORLEDEN DAG :)

Ikke noe dufter så godt som syrintre, selv om lukten er sterk for en som er allergisk, men syrin er noe av det som hører sommeren til 🙂

Kjempefine tulipaner i bedet ved parken like ved der vi bor 🙂

Nidelven sett fra Elgeseter Bru i Trondheim 🙂

Den gamle Bybro er lykkens portal 🙂

Bryggene ved Nidelven i Trondheim 🙂

Bryggene ved Nidelven i Trondheim 🙂

Bryggene på Bakklandet i Trondheim 🙂

Nidelven i Trondhiem, og NTNU vises i det fjerne 🙂

Den gamle Bybro i Trondheim 🙂

Statue av Thomas Angel 🙂

Den kjempemektige Nidarosdomen i Trondheim 🙂

Statue av Kong Haakon den 7 🙂

Kjempefine tulipaner 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “BILDER TATT I TRONDHEIM FRA MIN TRIMTUR FORLEDEN DAG :)

  • Ofmariel: Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding vennen 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse til du kommer hjem, og til å treffe deg 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 1. Åhhh…syriner er både vakre og velduftende 🙂 Og lilla tulipaner er de flotteste blomstene jeg vet om 🙂 De vitner om vår…sommer og alt som hører årstidene til 🙂 Fine bilder vennen som gir minner om turen dit for noen år siden..og vi tar gjerne turen tilbake dit 🙂 Trondheim er en så vakker by!!! Stoor klem til deg 🙂
  Diva Andrea recently posted..Ferdig med 1 kapittel….My Profile

  • Diva Andrea: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du liker bildene mine 🙂

   Jeg er helt enig. Syriner er kjempefine og de lukter godt. Ja lilla tulipaner er noe av de fineste blomstene jeg vet om 🙂

   Det hadde vært kjempekoselig om du tok en tur til Trondheim, for Trondheim er en kjempefin by 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 2. Veldig nydelige bilder;=) Jeg har veldig lyst til å reise opp til Trondheim på sommeren en gang, for begge de gangene jeg besøkte deg var det høst.

  Trondheim er en vakker og nydelig by. Jeg husker da vi gikk der hvor det var de koselig trehusbebyggelsene. Det var som å reise tilbake til en annen tid.

  Du må ha en fin kveld videre søte deg Torilvennen;=)

  Stor og varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Oppdatering fra meg og mine;=)My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte bildene mine. Ja du har bare vært her i høstferiene dine du. Du burde absolutt kommet hit på sommeren, gjerne under Olavsfestdagene, for da er det yrende folkeliv her 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 3. Kerr flotte bilda fra en flott by 🙂 Det e fint i Trondheim og æg har løst tel å reise dit igjen.

  Ha ein fin kveld 🙂

  Klæmma fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Ja du bør så absolutt legge turen hit til Trondheim en gang, og gjerne når det er Olavsfestdager, for da er det et yrende folkeliv her i byen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  • Gro Elisabeth Olsen: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du stakk innom bloggen min.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 4. Flotte bilder fra byen vår dette ja 🙂 Jeg har funnet ut at jeg tar alt for lite bilder når jeg er ute og går på forskjellige steder i Trondheim. Hver gang sier jeg til meg selv at jeg må bli flinkere til å ta opp kameraet for å ta bilder. Du motiverer meg 🙂

  Ha en fin tirsdag 🙂

  God og varm klem fra Irene

 5. Irene: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Jeg elsker jo å ta bilder, og når jeg går tur er alltid mobilen med eller fotoapparatet, for jeg synes det er å kjempegøy å ta bilder av ulike motiver. På den turen jeg gikk (over Bakklandet) ville jeg fotografere. Det var målet med turen min den dagen. Du burde så absolutt ta deg tid til å gjøre det, for det er spennedne å se at dette kan man ta bilder av 🙂

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

  Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge