HØSTBILDER PLUSS LITT TIL FRA OKTOBER MÅNED :)

I Trondheim har vi hatt kjempefint høstvær, og fotoapparatet er min følgesvenn når jeg går tur 🙂 Bladene på trærne går mer og mer i vinterdvale med kjempefine høstfarger.

Nok et tre med kjempefine høstfarger 🙂

Kjempefine høstfarger på dette treet også 🙂

Måtte teste ut speilreflekskameraet mitt ute like en dag før det var fullmåned i oktober, og jeg er ganske fornøyd med resultatet på bildet 🙂

Fredager eller lørdager er kosekvelder med hjemmelaget pizza 🙂

Takk til min rasekattvenninne Aase som lærte meg dobbeltstrikk. Dette er mitt første gryteklutpar som jeg strikket 🙂

Det er ikke høst uten fårikål 🙂 Nam, nam :p

Til dessert hjemmelaget karamellpudding :p

Hver morgen må jeg ha min daglige smoothie :p Jeg begynner hver eneste morgen med en kopp med hjemmelaget smoothie 🙂

Smoothien min 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “HØSTBILDER PLUSS LITT TIL FRA OKTOBER MÅNED :)

 1. Du verden så fine bilder du har tatt, og bildene viser høsten på sitt aller, aller beste 🙂 Gryteklutene var fine. Dobbeltstrikk er det vanskelig? Det ser vanskelig og knølete ut.

  Vi hadde fårikål til middag forrige helg, og det var så godt. Til dessert hadde vi trollkrem. Den karamellpuddingen så god ut.

  Ha en fin søndags kveld 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Når det var det kjempefint vær med sol og blå himmel, og fargene på bladene var så kjempefine lot jeg meg ikke be to ganger med å ta bilder 🙂

   Nei da 🙂 Dobbeltstrikk er ikke vanskelig. Jeg var litt klønete i begynnelsen, men nå har jeg teknikken inne. Det er ikke vanskelig å gjøre det når du har lært det 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  • Ofmariel: Tusen takk for det snuppa! Pizzaen jeg lager i dag er akkurat den samme som jeg har laget i alle de år, men nå har jeg utvidet med å ha på maisterninger 🙂

   Det var kjempegodt med fårikål, og det er som du sier høstmiddag 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg videre 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 2. Fine bilda og flotte høstfarga på trærne 🙂 Høstfargan spesiell fin når sola skinn og været e fint.

  Herlghet så flink du e. De gryteklutan va fin. Æg sku ønska æg også va flink tel å strikk men æg har aldri vært flink tel håndarbeid av nåkka slag. Æg strikka væl et skjerf på barneskolen men det blei med det 🙂

  Ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Når det var strålende sol og blå himmel, og høstbladene med de kjemepfine fargene bare skinte i solen lot jeg meg ikke be to ganger om å ta bilder 🙂

   Tusen takk for deg. Jeg elsker å lære noe nye teknikker innen stikking, og det var kjempegøy å lære seg 🙂 Var nok ikke så flink da jeg gikk på barne- og ungdomsskolen til å strikke, men så begynte jeg å trene meg på det, og ble flinkere.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr og bloggklem fra Toril og akttene

 3. Igjen fantastiske bilder du viser oss 🙂 Du viser eksakt med høstbildene dine hvordan drømmehøsten er og skal være. Jeg liker best høsten når sola skinner og fargene lyser opp med alle fargene ute i naturen.

  Jeg er mektig imponert over alt håndarbeidet du driver med, og herlighet så flink du er 🙂 Jeg husker du drev og strikket gensere i timene på gymnaset. Spesielt i sosøktimene satt du og strikket 😉

  Fårikålmiddag har vi også hatt til middag, og det smakte godt :p

  Du må ha en fin kveld videre 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Da det var strålende sol med blå himmel, og høstfargene på bladene bare skinte i solskinnet lot jeg meg ikke be to ganger om å fotografere 🙂

   Det var kjempekoselig å høre, og jeg storkoser meg med håndarbeid om høsten, vinteren og våren. He, he, he 😀 Ja du husker vel det. Strikkinga mi var alltid med på skolen. I noen av timene vi hadde kunne jeg sitte og strikke for ikke å sovne pga verdens kjedeligste lærer. Læreren vi hadde i sosøk var jo hakke kjedelig å høre på.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 4. Åhh..jeg elsker høsten 🙂 Med alle farvene og alt som skjer i naturen..Og det at da går det mot juletider….liiiker 🙂 Du er utrolig flink med hendene dine vennen…sånn dobbeltstrikk har jeg aldri prøvd! Er det vanskelig? Ha en finfin dag videre vennen…ta godt vare på deg selv 🙂 Stoor klem..<3
  Diva Andrea recently posted..Det gjør noe med meg….My Profile

  • Diva Andrea: Jeg også elsker høsten, og ikke noe er som en solfylt høstdag med blå himmel, og hvor høstfargene glinser i sola 🙂

   Tusen takk for det vennen 🙂 Nei dobbeltstikk er faktisk ikke fanskelig. Jeg klønet ganske mye til å begynne med, men når jeg har gjort det noen ganger så glir det lett, og nå har jeg funnet min teknikk 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 5. De bildene dine var veldig, veldig nydelige, og fargene på bladene på trærne veldig fine. Slike øyeblikk må en bare nyte;=)

  Det er veldig bra jeg er mett etter middagen, for pizzaen, fårikålen, karamellpuddingen og smoothien gjør at jeg får vann i munnen;=p

  Går det an å bestille grytekluter fra deg? De var veldig fine. Jeg har aldri hørt om dobbeltstrikking før.

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

 6. Catzy: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Når solen skinte fra en skyfri himmel, og høstfargene skinte om kapp i solen lot jeg meg ikke be to ganger om å ta bilder 🙂

  Moren min lager verdens beste karamellpudding, og den er populær når vi har familiesammenkomster i julen 🙂 Fårikål er kjempegod høstmat 🙂

  Tusen takk for det 🙂 Ja da det går an å bestille grytekluter. Bare send meg en pm på facebook 🙂

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge