MANDAG OG NY UKE! BILDER FRA MIN TRIMTUR :)

Mandag, ny uke og nye muligheter 🙂

I dag stod jeg opp kl.08.00, dusjet, drakk min frokostsmoothie, ordnet meg i stand før jeg tok på skoene og gikk meg en fotografering- og trimtur 🙂

Været var fint med lettskyet pent vær og varmt. Det var en perfekt dag for å gå en tur 🙂

Når jeg går tur, så nyter jeg det jeg ser rundt meg av blomster, dufter, og når jeg ser et motiv som jeg synes er fint, tar bilde av det. Det å gå tur handler like mye om å koble på sansene å være til stede, for det er da jeg får utbytte av trimturen min 🙂 Bare lukten av nyklippet gress er kjempeherlig 🙂 Selv om vi bor bynært, er det fine plasser å gå her omkring også. Man kan gå ned til elvepromenaden langs Nidelva, man kan gå ned mot Nidelva, og bare sette seg på en stein å høre på vannet, og man kan gå i parkene ser i nærheten for å se på de kjempefine blomstene som kommunen har plantet der. Det er ikke alltid at jeg orker å ha med speilreflekskameraet, for et er så tungt å bære på. På slike trimturer tar jeg mest bilder med mobiltelefonen. I dagslys synes jeg at mobilen fine bilder.

Jeg kom hjem kl.12.00. Fikk besøk av venninnen min Else Marit (hun som har bloggen Ofmariel) til en formiddagskaffe, og det var kjempekoselig. Vi drakk kaffe, og satt og pratet sammen før hun måtte dra for å rydde i stand i sokkelleiligheten der hvor hennes eldste sønn skal flytte inn. Hennes eldste sønn begynner på NTNU på Gløshaugen i morgen. På onsdag skal Else Marit, ei annen venninne av oss (Irene) og jeg møtes på en kafé i sentrum. Det blir kjempekoselig 🙂 Else Marit og mannen reiser hjem til Oslo igjen nå til helgen, for hun begynner på jobb igjen neste uke. Når hun først er hjemme må vi benytte sjansen på å treffe hverandre 🙂

I dag har jeg ikke fått tid til øving på fløyta, men det skal jeg få gjort i morgen. Jeg har fått spillejobb på fløyta i bisettelse på fredag. Det er kun to sanger jeg skal spille, og de sangene har jeg allerede innøvd.

Torsdag denne uken skal jeg til veterinæren med Nadina. Hun skal skifte gipsskinne, og se på gnagsåret som hun fikk etter gipsbandasjen hun hadde på seg.

Akkurat nå slapper Nadina av i buret, mens Elvis og Dixie er ute på verandaen og koser seg <3 🙂

 

Her kommer noen bilder som jeg tok i dag:

Ut på tur, aldri sur 🙂

Det største treet som står midt i sykehusparken 🙂

Det største treet som står midt i Sykehusparken 🙂

Sykehusparken i Trondheim 🙂

Det finnes flere humler i parken, og jeg har sett mange humler som sitter på blomstene 🙂 Ingen humlekrise i Sykehusparken 🙂

Måtte ta bilde av denne humla som satt på denne blomsten 🙂

 Jeg ønsker alle mine bloggvenner og blogg lesere en kjemepfin mandag, og ønsker dere også en kjempefin og god uke 🙂 Nyt dagene fult ut, og husk at August måned er en sommermåned den også 🙂  

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “MANDAG OG NY UKE! BILDER FRA MIN TRIMTUR :)

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding fra deg vennen! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen du gif meg, og det motiverer meg kjempemasse <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 1. Fint innlegg og råfine bilder du har lagt ut på bloggen din;)) De bildene du har lagt ut i dag er noe av de fineste bildene jeg har sett du har publisert på lenge. Du er så flink til å ta bilder;))

  Tusen takk for en koselig formiddag. Det var artig å treffe deg og kattene dine snuppa mi;)) Jeg gleder meg til vi treffes på onsdag;))

  Etter jeg dro fra deg dro jeg rett opp til min ene storesøster. Og jeg gjorde i stand det siste som måtte gjøres i leiligheten der eldstemann skal bo. Det har blitt fint der;))

  Mannen min ringte nettopp. Og han og eldstemann var på Støren. De kommer først hjem til mamma og pappa. Vi skal kose oss med kveldsmat før vi kjører gutten vår til leiligheten sin. I morgen er det første studiedag med innmatrikulering. Og jeg regner med eldstemann blir opptatt utover dagen.

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bilder fra vår herlige uke i London, og ferieoppdatering;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen! Jeg blir så rørt over de kjempefine tilbakemeldingene dere gir meg på bildene mine, og det motiverer meg kjempemasse til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   I like måte! Det var kjempekoselig å treffe det på mandag formiddag, og på onsdag da vi var i byen 🙂 Jeg håper turen hjem gikk fint, og at oppstarten på NTNU for sønnen deres gikk bra. Han er vel fult opptatt med fadderuken nå vil jeg tro 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Kjekt å lese innlegget ditt, og jeg blir i godt humør av å lese det 🙂 Det var en fin start på uken 🙂

  Du og du så flotte bilder du har tatt. Jeg kjenner duften fra blomsten der humlen sitter. De to siste bildene med humlene var de beste bildene denne gangen 🙂

  Fin, fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Jeg setter kjempestor pris på kommentaren fra deg, og jeg blir kjemperørt <3 🙂

   Må ærlig innrømme at jeg også likte bildene av blomstene og humla på best denne gangen, og jeg ble litt stolt da jeg så hvordan det ble 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Koselig mandagsoppdatering og flotte bilder du deler med oss 🙂 Blomsterbildene med humlen var noe av det fineste bildet jeg har sett. Du burde sende de inn til en konkurranse, for det var morsomt motiv 🙂

  Det er moro å se hvordan du har utviklet deg når det gjelder å ta bilder fra du begynte å blogge, og frem til nå. Nå er du mye mer proff enn hva du var før 🙂

  En fin tirsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Jeg blir så rørt av den kjempefine tilbakemeldingene jeg får fra deg og de andre <3 🙂 Det motiverer meg så mye til å fortsette å dele bilder med dere 🙂

   Jeg har hørt flere har sagt at jeg har utviklet meg når jeg tar bilder, og det er jo kjempekoselig å høre 🙂 Har fått en del tips fra venner og kjente som er flinke til å ta bilder hva jeg bør gjøre for å få fine bilder.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Hærregud så fine bilda du har tatt og dæm va steike fin 🙂 Æg har læst bloggen din fra 2008 og æg syns som ho Irene at du e blitt mykje flinkere tel å ta bilda.

  Det ser ut som om du har ei fin uka foran dæg. Æg har begynt på jobb igjen etter ferien og æg va så trøtt i går. To daga i uka skal æg ta mastergrad viderutdanning på høgskola i administrasjon og ledelse og det glæda æg mæg tel. Vi begynne studiet neste uke.

  Du må ha ein fin ettermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 5. Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Jeg setter kjempestor pris på tilbakemeldingen du gir meg, og det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

  Ja du har vært en av mine faste lesere i mange år både på facebook og blogg, og du vet jo hvordan bildene mine var før.

  Så kjempespennende med studie for deg da! Gleder meg til å høre om hvordan det går 🙂

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg 🙂

  Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge