KJEMPEHERLIG SØNDAG MED SOL OG VARME :)

Det er søndag, og i Trondheim har vi sol, varme og kjempefint vær 🙂 Gjett om det er herlig da?  Ja 🙂

I helgen har vi kost oss, slappet av og ladet opp batteriene. Til uka som nå står foran oss begynner ting på igjen etter sommerferien. Koret hvor mannen min og jeg synger i begynner på tirsdag, og det gleder jeg meg til. Vi får ny dirigent, og vi går en spennende høst i møte med øvelser og konserter. Jeg gleder meg kjempemasse til å begynne på med koret nå 🙂

Fredag 21.08.2015 har jeg en spillejobb på fløyta i begravelse, og i den begravelsen skal jeg spille en sang på fløyta.

Jeg har fått en ny hobby, og det er kreativ fargelegging! Det er kjemepgøy, og man får virkelig lekt seg med farger, og fargekombinasjoner. Denne hobbyen blir en kjempekoselig hobby å ha ut over høsten på mørke høstkvelder 🙂 Mønstrene i boka “Kreativ Fargelegging” er kjempefine, og en fryd for øyet å se på. Jeg har prøvd meg frem på å fargelegge med tusj og fargeblyanter. Foreløpig sverger jeg til å bruke fargeblyanter. Personlig for meg har det gitt best resultat. Dere som fremdeles teller på knappene om dere skal prøve dere med kreativ fargelegging, vil jeg på det varmeste anbefale dere å prøve det. Dere kommer ikke til å angre, for det er kjempegøy 🙂

Jeg føler jeg blomstrer og sprudler for tiden, og jeg har så mye å se frem til utover høsten 🙂 Nyter hver eneste dag!

Onsdag 19.08.2015 skal jeg til veterinæren med Nadina. Hun skal få ny bandasje på labben sin. Den trengs og skiftes nå ja! Nå har hun 2 uker igjen før hun mest sannsynlig får fjernet gipsbandasjen for godt!

Godpusejenta Nadina spiser som en hest, og hun ser ikke ut til å mistrives i hundeburet. Det virker som om hun skjønner at hun må være der for sin egen sikkerhet. På grunn av gipsbandasjen sin har Nadina problemer med å holde balansen når hun går. Labben hennes er jo avstivet, og den hindrer henne i å bevege seg fritt. Dermed føler vel Nadina også at det er tryggere å være i hundeburet 🙂

Nå som været er så godt som det er elsker Dixie og Elvis å være ute på verandaen. Elvis går mann av huse i å fange insekter. Stakkars det insektet som kommer i nærheten av ham 🙂 Jeg hadde tok noen bilder av Dixie og Elvis da de var ute på verandaen, men det var lettere sagt enn gjort, for jeg måtte slette mange bilder av en halv katt som f.eks. bakenden av Elvis eller bakenden av Dixie. Det ble da noen bilder til slutt likevel av dem 🙂

Når Elvis og Dixie er ute på verandaen er de begge to i 100. Elvis tar ikke fem flate øre for å klatre til toppen av nettingen, og jeg har hatt noen redningsaksjoner der han har hengt øverst oppe i nettingen. Lærer han av det? Nei da! Etter fem minutter bærer det opp nettingen igjen!

 Her kommer noen bilder jeg vil dele med dere som jeg har tatt de siste dagene:

Godpusejenta Nadina er kjempetålmodig i hundeburet <3 🙂

Godpusejenta Nadina <3 🙂

Godpusejenta Dixie Rose nyter sommervarmen på verandaen <3 🙂

Godpusejenta Dixie Rose <3 🙂

Godpusegutten Elvis nyter sommervarmen på verandaen <3 🙂

Godpusegutten Elvis <3 🙂

Kosepusene Elvis og Dixie <3 <3 🙂

Ny fargelegging av nytt mønster 🙂

Dette kjempenydelige smykket fikk jeg i posten fra min bloggvenninne Moffeliten: http://moffelitens.blogspot.no/

Disse kjempestilige øredobbene fikk jeg fra en annen bloggvenninne Lillja: http://lillja.blogg.no/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “KJEMPEHERLIG SØNDAG MED SOL OG VARME :)

 1. Tusen takk for sist snuppa mi. Det var artig å få treffe deg og kattene dine mens jeg var hjemme;)) Vi kom hjem til Oslo i går kveld. Det var rart å reise hjem uten eldstemann. Men han har vært opptatt med fadderopplegget på NTNU. I kveld skulle han og faddergruppa på Lerkendal på kammen mellom VIF og RBK;))

  Jeg begynner på jobb i morgen. Det blir godt å komme seg inn i hverdagsrutinene igjen. Og jeg gleder meg til å møte igjen elevene. Jeg jobber fremdeles i 60% stilling. Og har fridager mandag og fredag. Men i morgen skal jeg på jobb for å si hei til ungene;))

  Eldstejenta skal begynne i 3.klasse og yngstejenta i 2.klasse på videregående. Jeg tror nok at de kunne betalt mye for å ha lengre ferie;))

  Det er godt å få normal hverdag. For da setter vi større pris på deilige og avslappende ferieuker.

  Fine bilder at kattene;)) Herlighet så fint det bildet av Dixie var. Det likte jeg godt;))

  Øredobbene du vant fra Lillja var også fine og smykket fra Moffelitens;)) Ordtaket på smykket passet perfekt til deg;))

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bilder fra vår herlige uke i London, og ferieoppdatering;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! I like måte! Det var kjempekoselig å treffe deg også vennen, og kjempekoselig at Irene også var hjemme slike at vi kunne treffes alle 3 🙂

   Kjempegodt å høre at turen hjem gikk bra, og at oppstarten på NTNU for sønnen deres har gått fint 🙂 Det er jo spennende for dere da at han bor her i byen nå mens han studerer, men jeg regner med han kommer hjem noen ganger i løpet av høsten 🙂 Han er jo heldig som har familien din her i byen 🙂

   Hverdagen min er godt i gang. I kveld begynner vi med korøvelse i det koret hvor mannen min og jeg synger, og på fredag har jeg fløytespillingsjobb 🙂 Neste uke skal jeg på to styremøter, samt et oppsummeringsmøte i katteklubben i forbindelse med utstillingen vi hadde i juni. Det går fort ja!

   He, he, he 🙂 Ja det vil jeg tro. De var nok ikke alene om å være trøtte etter ferien. Sikkert mange ungdommer som syntes første skoledag kom for tidlig.

   Kjempekoselig at du likte bildene mine også 🙂 Jeg elsker øredobbene jeg fikk i premie fra Lillja, og jeg elsker også smykket som Moffeliten har laget 🙂 Det var meg!

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Kjekt å lese innlegget ditt, og det er like kjekt som alltid å se de flotte bildene du legger ut 🙂 Jeg koser meg hver eneste gang når jeg ser de fine bildene dine 🙂

  Stilige øredobber du har fått. De likte jeg godt 🙂 Smykket som Moffeliten har laget til deg var lekkert 🙂 Jeg blir imponert over hvor kreative dere alle sammen er.

  Kreativ fargelegging holder jeg litt på med. Jeg har fått kopiert noen mønstre fra svigerinnen min som er bitt av fargeleggingsbasillen 🙂 Det er avslappende, og jeg holdt på med fargelegging da vi var på hytta i sommer 🙂

  Eldste gutten vår har reist tilbake til Trondheim for nytt studieår. Han trives utmerket i Trondheim som student. I år har han meldt seg som fadder for de nye studentene. Det syntes han var kjekt.

  Fin, fin kveld til deg og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Kjempekoselig at du liker bildene jeg legger ut. Du aner ikke hvor det motiverer meg til å fortsette å dele bilder med dere 🙂

   Jeg elsker øredobbene, og smykket som er håndlaget av Moffeliten er kjempefint 🙂

   Jeg er helt enig med deg. Fargelegging er avslappende hobby, og jeg sitter gjerne om kveldene og fargellegger et av mønstrene i boka jeg har. Noen av mønstrene må jeg ta over flere dager, for jeg på se an fargene jeg bruker før jeg blir fornøyd. Jeg prøver å se hva som passer sammen, og hvilke mønster som går igjen.

   Kjempegøy at sønnen deres har vært fadder for de nye studentene 🙂 Han som bor i leiligheten over oss var også fadder for nye studenter, og han fant på mye med gruppa si han. Det er kjempelurt at det er en slik fadderordning, særlig for nye studenter som kommer flyttende til byen. De har jo ikke noe miljø her, mens de som er fra byen har sine venner som de kjenner fra før som de kan være sammen med. Kanskje har de ikke samme behovet som de som nylig har flyttet til en ny by.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Æg starta opp med jobb på mandag som va og æg kunna tænkt mæg å ha ferie mykkje længer. Det e hardt å start opp igjen etter ferien men godt også å kom inn i rutinan. Æg e nu spent på koss det kjæm tel å bli når æg ska vær student no i tillægg tel jobben og om æg greie å vær strukturert i å læs.

  Kerr fine bilda du dele med oss. Æg syns kattan din e så vakker alle tre. Æg likt ørepynten og smykket godt og æg så på bloggan dæmmes. Kerr fine blogga dæm har 🙂 Æg kjæm nok fortsatt tel å læs dæm ja.

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg også! Setter kjempestor pris på at du likte bildene mine.

   Ja både Moffeliten og Lillja er kjemepflinke bloggere som jeg leser fast. Blir i godt humør av å lese bloggene deres 🙂

   Det blir kjempespennende å bli student ved siden av jobben. Jeg er sikker på at det går bra jeg! Du kommer til å komme deg inn en rytme for å studere ganske så fort.

   Hverdagen er tilbake her også nå, og i kveld begynner vi første korøvelse etter sommerferien i det koret hvor mannen min og jeg synger. Det blir kjempegøy, og jeg gleder meg 🙂

   Neste uke har jeg tre møter jeg skal på, og det blir godt å komme i gang der også.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 4. Veldig koselig innlegg å lese, og veldig fine bildet av den skjønne pusetrioen din;=)

  Jeg har jobbet siden tirsdag, synes det var veldig godt å komme tilbake til vanlig hverdag. Det er en stille periode på jobben vår, og vi kan flekse hvis vi ønsker det.

  Det høres veldig spennende ut med ny dirigent for koret deres. Det hadde vært veldig moro å høre dere en gang;=)

  Neste søndag den 23.august er det åpningsdag på folkehøgskolen hvor vår yngste datter skal gå, og hun gleder seg veldig mye til å begynne;=) Nå holder hun på å pakke det hun skal ha med seg. Vår eldste datter har begynt studieåret sitt. Yngstemann begynner i 2.klasse i morgen.

  Vi har hatt bra vær vi også, og det er veldig deilig ;=)

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen ;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen! Kjempekoselig at du likte bildene, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂

   Jeg også synes det er godt å komme tilbake til hverdagen igjen. I kveld begynner vi første korøvelse etter sommerferien i det koret hvor mannen min og jeg synger. Vi er kjempespente på å få ny dirigent, men han vi får er kjempeflink 🙂 På fredag har jeg spillejobb på fløyta.

   Neste uke er to styremøter og ett medlemsmøte, for vi skal planlegge høsten og aktiviteter vi skal gjøre.

   Datteren deres kan glede seg til ett år på folkehøgskole! Hun kommer til å få et kjempeherlig og topp skole år hvor hun kan være sosial 24/7. I tillegg kommer hun til å lære mye om seg selv. Da jeg gikk på folkehøgksole var jeg 17 år da jeg begynte. Jeg lærte mye om selv det året, og jeg utviklet meg som person, og ble mer selvsikker. Det var et år jeg aldri kommer til å glemme 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Jeg er også tilbake i jobb igjen etter ferien, men jeg har jobbet i 2 uker. Jentene hadde sin første skoledag i dag, men det va to trøtte jenter som kunne ha betalt meg mye for å sove lengre. Det har blitt sene kvelder på jentene enn normalt er.

  Da de kom hjem fra skolen var de fornøyde og glade, og de syntes det var morsomt å treffe vennene sine igjen, og ikke minst at de nå går i 10.klasse 🙂

  Begge to er usikre på om de vil fortsette med håndballspillingen, men både mannen min og jeg har sagt til dem at de trenger ikke å melde seg på treningen 4 dager i uka. De kan melde seg på det laget hvor de trener 2 ganger i uka. I 10.klasse vil de få mer lekser enn hva de har hatt tidligere, og begge jentene tenker fremover at de vil inn på videregående på realfag. Det betyr at de må jobbe for å komme inn på den studieretningen.

  Herlighet så flink du er, og du har brukt fine farger som passer godt sammen på mønstrene.

  Bildene av kattene var fine, og de er gode kosepuser alle tre <3 Elvis gikk rett hjem til hjertet mitt, og det var morsomt å se en annen farge enn Dixie og Nadina 🙂

  Stakkars lille Nadina <3 6 uker med gipsskinne. Jeg får vondt av henne, men da jeg så henne var hun i godt humør. Hun lå og malte i fanget mitt da hun fikk ligge der 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg!

   Husker selv fra da jeg var yngre. Vi var oppe mye lengre, og sov lengre om morgenen. Det var litt hardt å snu døgnrytmen den første uka etter ferien når man skulle stå tidlig opp. Jeg skjønner jentene dine kjempegodt jeg 🙂 10.klasse krever mye av ungdommene det, og de får mye mer å gjøre nå. Jeg sier det til alle ungdommene som jeg kjenner når de begynner på ungdomsskolen. Begynn å jobbe allerede fra første dag. Det har de igjen for. I 10.klasse er det for sent!

   Så lurt at de kan velge hvor mange dager de vil trene håndball. Det er jo mange ungdommer som slutter med idrett når de begynner på ungdomsskolen, og underveis mens de går på ungdomsskolen. De ungdommene som vil satse på skolen jobber jo mye med lekser, og da vil naturlig idrett komme i bakleksa. Du har jo kjempeflotte jenter som er så fornuftige, og du har berget dem igjennom 2 år på ungdomsskolen. Jentene deres er så resurssterke at de kommer til å berge <3 🙂

   Jeg synes kjemepsynd i Nadina, og nå som det er så varmt sliter hun ja i varm body stakkars <3 Dixie og Elvis ligger som noen slakt her, og de synes også at det er for varmt nå.

   Nadina har vært kjempetålmodig at det har vært en sann fryd <3 🙂 Godpusejenta mi <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge