ENDELIG! 19-ÅRING TILTALT FOR KATTEDRAP! EN KJEMPESTOR SEIER!

Endelig så har politiet tatt affære når en 19 åringen er tiltalt for kattedrap:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/dyrevern/tiltalt-for-brutalt-kattedrap/a/23556599/

Det er jammen kjempebra, og på høy tid, for det kattedrapet var bestialsk å lese om 🙁

Jeg blir regelrett fysisk kvalm og dårlig av å lese hva den ondskapsfulle 19-åringen gjorde med katten 🙁 Stakkars forsvarsløse katt <3 🙁 Jeg finner ikke ord for hvor kjempetrist og grusomt jeg synes den bestialske handlingen til 19-åringen var 🙁

Det hjelper ikke at mannen er syk når han uttaler at han har dragning mot å drepe jenter og unge kvinner! Igjen er det beviset mot et voldsomt innebygget hat og ondskap hos 19-åringen! Han er fullstendig blottet for alt som heter empati, samvittighet og medfølelse!

Jeg greier ikke ha medfølelse med denne 19-åringen, for han har frarøvet en uskyldig og forsvarsløs katt livet. Tilbake sitter det en sørgende familie som har mistet sin elskede katt <3 🙁

Det er kjempebra at 19-åring holdes i varetekt, siden at psykiatrien ikke kunne love behandling, for mannen må jo skjermes fra liknende handlinger!

Hvis denne 19-åringen slippes fri, kommer han garantert til å gjøre nye destruktive handlinger mot enten mennesker eller dyr, og det er skremmende å tenke på.

Jeg håper inderlig at 19-åringen blir dømt til 3 års fengsel, og det er jo strafferammen i en slik sak! Når 19-åringen går rundt med trangen til å drepe, bør er dette kjempealvorlig, og noe retten må ta seriøst!

Uansett er denne saken et kjempestor seier for oss som katter, hunder og andre kjæledyr! Vi sier bare: “Jippi! Endelig en tiltale mot en ondskapsfull og hatefull dyremishandler!”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “ENDELIG! 19-ÅRING TILTALT FOR KATTEDRAP! EN KJEMPESTOR SEIER!

 1. Jeg leste om tiltalen mot denne 19 åringen tidligere, og det er veldig bra at politiet tar dyremishandlingssaker seriøst.

  Når jeg leste nyhetsartikkelen på vg greide jeg ikke å lese hva gutten hadde gjort med katten, for det var så groteskt å lese. Jeg ble sittende å gråte etterpå;=(

  Når gutten forteller at han har trang til å drepe er det noe politiet og psykiatrien må ta på alvor. Med de tankene sine er han en trussel for samfunnet, for hvem vet hva han kan finne på ved neste korsvei. Det er veldig synelig at gutten er alvorlig psykisk syk, men det er ingen unnskyldning for å begå et groteskt kattedrap som han har gjort.

  Jeg er veldig glad for at en siktelse mot en dyremishandler er blitt gjort.

  Ha en fin søndags ettermiddag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempefint innspill på blogginnlegget mitt vennen 🙂 Ja det er kjemepbra at at politiet endelig tar en slik dyremishandlingssak alvorlig! Det er jammen på tide, for de som mishandler stakkars forsvarsløse dyr til døde, er jo i stand til å gjøre hva som helst! Jeg synes det er kjempeskremmende å vite!

   Jeg også, og jeg ble sittende å gråte bare ved å tenke på hva den stakkars katten gjennomgikk av redsel og smerte før den ble drept <3 🙁

   Det er absolutt ingen unnskyldning om 19-åringen er psykisk syk. Han har drept et levende individ, og det må han straffes for. Selvsagt trenger han også hjelp fra psykiatrien, men det siste han trenger er å bli satt fri slik at han med sine tvangstanker om å drepe kan bli til virkelighet!

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Vetstudentmamma: Tusen takk for kjempefint innspill fra deg på innlegget mitt! Jeg leste blogginnlegget ditt, og det var kjempebra skrevet! Jeg er så enig med det du skriver der!

   Jeg skjønner meg ikke på at noen kan finne på å gjøre slike groteske og ondskapsfulle ugjerninger mot et forsvarsløs og uskyldig dyr! Det er over min fatteevene! Jeg får kjempevondt inni meg bare ved tanken 🙁

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 2. Bra du skrev innlegget her snuppa mi;)) For vi kan ikke sitte å se på at dyremishandling skjer.

  Jeg var på nippet til å skrive et innlegg om dette jeg også da jeg så en link som noen delte på facebook. Fy flate noe så forferdelig;(( Og det er så sinnsykt.

  Det er en ting som er sikkert. Og det er at gutten har en sinnlidelse. Ingen friske folk som går rundt med et ønske om å drepe. Og det er grunn nok til å holde ham innesperret. For han er til fare for samfunnet. Hvis han slipper fri kan en uskyldig liv gå tapt på grunn av hans tvangstanker;(( Det må politiet ta alvorlig. Hvis han slippes løs fra varetekt er det rettssystemet og psykiatrien sin feil hvis noe skjer.

  Ha en fin mandag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Fin uke på leirskole sammen elevene;)) Snart er det advent og førjulstid. Men respekter at jeg liker julen selv om du ikke gjør det.My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg vennen på innlegget mitt!

   Vi kan ikke sitte å se på at dyremishandling skjer, og vi dyreeiere og dyreelskere må stå sammen i kampen for å at dyrepolitiet skal fungere optimalt!

   Den groteske og ondskapsfulle handlingen 19-åringen gjorde da han drepte den stakkars katten var kjempefælt å lese, og jeg gråt da leste det! Tårene mine rant nedover kinnene mine 🙁

   Gjennom spes.pedstudiet jeg gikk på har jeg lært mye psykologi, og jeg kan uttale meg av den grunn at 19-åringen enten må være i psykose eller schizofren. Ingen, og da mener jeg absolutt ingen normale friske mennesker utsetter et dyr for en slik behandling som det 19-åringen gjorde! 19-åringen mangler totalt empati og samvittighet, og jeg tørr påstå at det er totalt fraværende hos ham!

   De må bare holde ham i fengsel siden de ikke kunne love ham behandling i psykiatrien. 19-åringen kan jo i verste fall drepe ett menneske hvis han blir sluppet løs!

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Æsj. Det siste jeg trenger å lese er beskrivelse av hvordan kattemorderen drepte katten. Jeg får frysninger gjennom hele kroppen fordi jeg synes det er makabert 🙁 Stakkars, stakkars katt 🙁

  Du skjønner med en gang at 19 åringen ikke er riktig skrudd sammen opp i hodet sitt, for ingen friske mennesker går rundt med lyst til å drepe. Han er en følelseskald, og han eier ikke samvittighet. Jeg blir skremt at slike mennesker går fritt rundt i samfunnet.

  En dyremishandlingsrettsak er en seier så absolutt 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg på innlegget mitt! Jeg er helt enig, og jeg sa det høyt da jeg leste denne nyheten på nettet! Det siste jeg trenger er beskrivelse av hvordan den stakkars forsvarsløse katten ble drept! Jeg satt og gråt da jeg leste nyhetene, og tårene strømmet nedover kinnene mine 🙁

   Det var regelrett makabert, brutalt, ondskapsfullt og hatefullt gjort av 19-åringen. Han må være blottet for alt som heter empati, følelser og samvittighet når han dreper noe så uskyldig som en stakkars forsvarsløs katt 🙁

   Jeg har lært mye psykologi gjennom spes.pedstudiet jeg gikk på, og jeg kan uttale meg av den grunn at 19-åringen slett ikke er frisk. Han må enten være i psykose, eller han må være schizofren, for ingen friske og oppegående mennesker ville ha utført en slik brutal og grotesk ugjerning!

   Jeg blir også skremt at det finnes mennesker med slike tanker om å drepe går løs rundt i samfunnet.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Fy faen æg kjenne æg vil spy av den brutale måten han dræp katta på. Stakkars pusen 🙁 Hærregud det finns en del sjuke folk dær ute som sku ha blitt spærra inne og værna om sæg sjøl.

  De e så fælt at nån kan gjør nåkka sånn mot et levandes væsen. Æg skjønna det ikkje.

  Æg ønska dæg ein fin ettermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempefin kommentar på blogginnlegget mitt!

   Når jeg leste nyhetsartikkelen ble jeg sittende å gråte, og tårene strømmet nedover kinnene mine 🙁 Huff 🙁 Tanken på hva den stakkars forsvarsløse katten gjennomgikk da den ble drept gjør meg vondt langt inni sjelen 🙁

   Jeg lærte mye psykologi da jeg studerte spes.ped, og jeg kan med en gang si at 19-åringen slett ikke er frisk når han innrømmer at han går rundt med en trang til å drepe, og da snakker vi om psykose eller schizofreni. 19-åringen er jo totalt blottet for empati, følelser og samvittighet!

   Det kan jo bli en katastrofe hvis 19-åringen slippes fri, og ikke kommer inn under psykiatrisk behandling. Plutselig kan et uskyldig menneskeliv gå tapt. Den sjansen kan de bare ikke ta!

   Det er slett ingen unnskyldning at 19-åringen er psykisk syk, for man dreper bare ikke en uskyldig og forsvarsløs katt!

   Sånt gjør man bare ikke!

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 5. Jeg leste dette på nettet, og gikk et kaldgys gjennom hele kroppen min bare å tenke på hva stakkars kattepusen gjennomgikk før den ble drep.

  Som utdannet sykepleier høres det ut som om den tiltalte er i en psykose, for mange av de pasientene har slike tanker om for eksempel å drepe. Det er trist at psykiatrien ikke lover den tiltalte behandling, for det er de som er den rette instansen for gutten. I mellomtiden er det mye bedre at han blir vernet fra samfunnet i fengselet.

  En katt er like mye et levende individ som et menneske, og gutten har tatt livet av et uskyldig individ som ikke har gjort ham noe vondt. Jeg regner med gutten har et voldsomt hat siden han går til det skrittet å drepe et uskyldig individ.

  Fint du retter fokus på den store problemstillingen, og mishandling av dyr kan vi ikke legge lokk på.

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg på blogginnlegget mitt!

   Jeg skal hilse å si at det gjorde det til meg også, og jeg begynte som jeg alltid gjør når jeg leser om stakkars forsvarsløse dyr blir brutalt drept og mishandlet. Tårene mine rant nedover kinnene min 🙁

   Finner bare ikke ord for hvor hatefullt, ondskapsfullt, brutalt og grotesk dette var 🙁

   Jeg lærte jo mye psykologi gjennom spes.pedstudiet mitt, og det første som slo meg var at her må det være snakk om psykose eller schizofreni, og total mangel på empati, følelser og samvittighet. Ingen friske og normale mennesker går rundt med en trang om å drepe!

   Hvis de slipper 19-åringen løs fra fengsel kan det ende med et drap på et uskyldig menneske, og vil psykiatrien og politiet ha det på papiret at de ikke holdt ham fengslet? Derfor må de holde ham i fengsel slik at det ikke ender med et menneskedrap. Når 19-åringen er i stand til å drepe et forsvarsløst og stakkars dyr, så vet man aldri hva som blir det neste!

   Som katteier, og dyreelsker kan jeg bare ikke sitte å se på at brutale dyremishandlinger skjer!

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

   Jeg er 100% enig med deg at en dyr er like mye et levende individ som et menneske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge